Bývalý mi furt vyhrožuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
5.3.11 00:28
Anonymní píše:
etatinek píše:
pikola píše:
Anonymní píše:
Myslíš, že by ho soud svěřil nějakýmu animátorovi? CO nemá ani svoji postel?
pikola píše:
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostat :palec:

Nesvěřil, neboj. Spíš jde o to, že by tě tahal po soudech a to stojí peníze a čas a stejně by to předpokládám pro něj nedopadlo dobře. I kdyby sem jel, hlavně mu dítě nepůjčuj, pro jistotu :cert: Já být tebou jsem v klidu, věřila bych nějakým kecům, až bude stát u mých dveří a nebo mi přijde předvolání k soudu. Schovávej si i to, že si hodlá vzít záměrně nějakou němku, můžou z toho mít oba dost velké problémy :mrgreen:

holka, já nevím, jak v tomhle může být někdo tak naivní, vždyť je toho plná televize, jak to u nich chodí :think:
Nj n, tvoje reakce jsou inteligentní a souhlasím s něma!! Jen bych si rýpnul, že mi zakladatelka teda blbá přijde, když si s ním pořád píše, a když se dovídám, co všechno mu o dítěti už řekla, napsala, fotky poslala, a že se s takovým pablbem ještě baví?? Ach joo, kdo chce kam, pomozme mu tam, ale není nic jednoduššího než jet na dovolenou a tam si zašou…ehm, pomilovat se s „místním exotickým zbožím“, které čeká jen na naivní, hloupé, promiskuitní a nadržené evropanky, ale kdyby některá z těch jejich ženských na veřejnosti jen lítko ukázala, tak ji na ulici ukamenujou… :zed: :roll:
Etatinku, já jsem sem nepsala aby jsi mě soudil a psal mi tom jak jsem promiskuitní nadržená evropanka.
Já jsem nikdy nejela na dovolenou si jenom za***t, myslím, že vyspat se 3krát za 4 měsíce to opravdu není promiskuita. A jo byla jsem hloupá to přiznám, ale okouzlil mě, navíc to byla super zkušenost, poznat jinou mentalitu ( měla jsem o ní hodně zkresné představy) poznat zemi, která mě vždycky přitahovala.
Dítě jsem mu už dlouho neukázala a nepíšu si s ním to on mi furt něco píše a vyhrožuje.

Tak nám nezkušeným teďka můžeš poreferovat jakou mají ti egypťané vlastně mentalitu, abychom ji neměli také zkreslenou, prosím… 8-o :roll:

PS: Proboha a to si neumíš změnit číslo, smazat email, hodit ho do ignore či co?? Nebo tě to baví si číst jeho vyhrožující zprávy, nepochopím, vážně ne… :zed: 8-o

• Citovat
  • Upravit
35997
5.3.11 00:29
Anonymní píše:
stačí aby byl ženatý s evropankou…
Sumaya píše:
pikola píše:
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostat :palec:
Ale to má aji tak problém se sem dostat. Přece musí mít pozvání od někoho z ČR, aby mu sem dali vízum…a taky nějaký objem peněz. Jen tak ho sem nepustí. Jedině, že by sem jel přes cestovku na poznávací zájezd…ne?

To třeba ano, ale kde by vzal peníze na soud? To mu to bude evropanka platit, jo? Holka buď v klidu, pokud ti on pořád píše, tak si ty komunikační kanály prostě zablokuj, je to tak těžké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.3.11 00:30
Sumaya píše:
etatinek píše:
Sumaya píše:
pikola píše:
Mě jen napadlo, aby časem nebyl takový „charakter“ a nežačal tě vydírat o peníze, že jinak ti dítě sebere a nevím co, neboj se a nevěř mu!! Najde si časem jinou oběť a bude klid, uvidíš.jinak mimo téma, já v egyptě taky nebyla, ale úplně si představuju ty typy, jak mají plnej šuplík snubních prstýnků pro každej turnus :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: hahahaha tak to mě pobavilo! :D
Ten animátor musí mít za ten turnus na každým prstě tak 5 holek.
Kdyby do mě začal vrkat animátor, tak to by viděl. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Sakra anonymní..víš kolik jeho dětí běhá po světě? Buď v klidu.

Příspěvek upraven 05.03.11 v 00:23
Pět holek?? Ty jsi nějaká „levná“, ne?? Ten má každý týden minimálně jednu!! Minimálně!! 8-o 8-o
Říkám na každém prstě 5 holek. To je 50 holek za turnus :mrgreen: :mrgreen:

Stéjně jsi levná… :lol: :-P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.11 00:31

Protože jsem byla debilní…Čím dýl jsem tam byla tím víc jsem si byla jistá, že tohle opravdu nechci.Když jsem se vrátila, řekla jsem si, že to uzavřu jako hezkou vzpomínku. TO jsem netušila, že jednu vzpomínku mám v břiše.
Nejhorší pověst mají polky, češky jsou až druhý. :mrgreen:
O tom co jsou některý, ženy schopný provádět bych mohla psát romány…

Sumaya píše:
Já jsem teda v Africe nikdy nebyla, ale tak z doslechu a tak vím, že tam ti kluci se hokám vtírají hned jim koupí prsten a chtějí se vdát s Evropankou, jen kvůli tomu, aby se sem mohli dostat, nezajímá je, jestli je tlustá, bezzubá nebo 50letá, jen ať se sem dostanou. Toto je typická vlastnost zvlásť těchto animátor. Fuj, je mi z toho zle.
Když jsi věděla, že je chudý, tak proč jsi tam s ním byla…nebo spíš zůstala s ním? Přece jsi musela vědět, že s ním žádná extra budoucnost nebude…navíc animátor. Teda já nevím, ale ti kluci, co pracujou v hotelech jako animátoři asi nemají ani školu ne?

Podle mě, když není zapsaný v RL, tak ti nic nemůže…a jen tak rychle se sem nedostane. To by si ho tam musela vzít nějaká ta „němka“ jak píšete a dovézt sem. Jen ti vyhrožuje, protože se chce dostat sem. Posílala jsi mu fotku dítetě? :think:

No jako nemohla jsem, když kamarádka dojela z Tunisu a ukázala mi prsten, že je zasnoubená. Panebože. Naivka. Hned jí říkal, že chce s ní dítě atd atd.

Taky Češky, Slovenky a Rusky mají fakt dobrou pověst v Tunisu, Egyptě, Itálii…pro ně jsme k*rvy díky těm holkám, co tam jezdí na dovolenou a spí s nima. Nechci se nikoho dotknout, ale říkám to obecně, co se o nás říká. :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.11 00:39
Sumaya píše:
pikola píše:
Mě jen napadlo, aby časem nebyl takový „charakter“ a nežačal tě vydírat o peníze, že jinak ti dítě sebere a nevím co, neboj se a nevěř mu!! Najde si časem jinou oběť a bude klid, uvidíš.jinak mimo téma, já v egyptě taky nebyla, ale úplně si představuju ty typy, jak mají plnej šuplík snubních prstýnků pro každej turnus :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: hahahaha tak to mě pobavilo! :D
Ten animátor musí mít za ten turnus na každým prstě tak 5 holek.
Kdyby do mě začal vrkat animátor, tak to by viděl. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Sakra anonymní..víš kolik jeho dětí běhá po světě? Buď v klidu.

Příspěvek upraven 05.03.11 v 00:23

jestli s každou kterou spí, propíchává kondom tak asi hodně…nebo, že by měl tak silní spermie?

• Citovat
  • Upravit
4880
5.3.11 00:40

Anonymní..já bych byla v klidu. Možná on by se pak měl bát i toho, že by ho mohli obvinit ze sňatkového podvodu.

Do doby, než by sem přijel, než by si vzal nějakou Evropanku, tak bude mít dalších 5 dětí. On tě jen vydírá.

Dám ti trochu jinej příklad. Známá jela do Maroka za klukem, se kterým se seznámila přes net. Bavili se o svatbě, ale ona mu řekla, že tam za ním jede se jen podívat. No on na ni naléhal a ona tomu podlehla. Za 3 dny byla svatba. Ona za týden dojela do ČR a on chtěl aby přijela zpátky. Neměla peníze na další výlet, tak chtěl jet sem, ale také neměl peníze. Po půl roce na ni opět naléhal, že jsou manželé, že má jet za ním. Začal také vyhrožovat, že on se s ní nerozvede.atd atd..zná její adresu. To byla svatba v mešitě…bez papíru. Ona se nikam nepodepisovala. Takže předpokládám to byla svatba stvrzená jen před bohem, ale ne úředně. V tomto případě ji nic také nemůže. Není nikde vedená jako vdaná. Pořád jí psal, volal. Požádala někoho v mešitě v Praze ať mu to nějak vysvětlí, že ona se s ním rozvádí. Od té doby má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.11 00:42
etatinek píše:
Anonymní píše:
etatinek píše:
pikola píše:
Anonymní píše:
Myslíš, že by ho soud svěřil nějakýmu animátorovi? CO nemá ani svoji postel?
pikola píše:

Nesvěřil, neboj. Spíš jde o to, že by tě tahal po soudech a to stojí peníze a čas a stejně by to předpokládám pro něj nedopadlo dobře. I kdyby sem jel, hlavně mu dítě nepůjčuj, pro jistotu :cert: Já být tebou jsem v klidu, věřila bych nějakým kecům, až bude stát u mých dveří a nebo mi přijde předvolání k soudu. Schovávej si i to, že si hodlá vzít záměrně nějakou němku, můžou z toho mít oba dost velké problémy :mrgreen:

holka, já nevím, jak v tomhle může být někdo tak naivní, vždyť je toho plná televize, jak to u nich chodí :think:
Nj n, tvoje reakce jsou inteligentní a souhlasím s něma!! Jen bych si rýpnul, že mi zakladatelka teda blbá přijde, když si s ním pořád píše, a když se dovídám, co všechno mu o dítěti už řekla, napsala, fotky poslala, a že se s takovým pablbem ještě baví?? Ach joo, kdo chce kam, pomozme mu tam, ale není nic jednoduššího než jet na dovolenou a tam si zašou…ehm, pomilovat se s „místním exotickým zbožím“, které čeká jen na naivní, hloupé, promiskuitní a nadržené evropanky, ale kdyby některá z těch jejich ženských na veřejnosti jen lítko ukázala, tak ji na ulici ukamenujou… :zed: :roll:
Etatinku, já jsem sem nepsala aby jsi mě soudil a psal mi tom jak jsem promiskuitní nadržená evropanka.
Já jsem nikdy nejela na dovolenou si jenom za***t, myslím, že vyspat se 3krát za 4 měsíce to opravdu není promiskuita. A jo byla jsem hloupá to přiznám, ale okouzlil mě, navíc to byla super zkušenost, poznat jinou mentalitu ( měla jsem o ní hodně zkresné představy) poznat zemi, která mě vždycky přitahovala.
Dítě jsem mu už dlouho neukázala a nepíšu si s ním to on mi furt něco píše a vyhrožuje.

Tak nám nezkušeným teďka můžeš poreferovat jakou mají ti egypťané vlastně mentalitu, abychom ji neměli také zkreslenou, prosím… 8-o :roll:

PS: Proboha a to si neumíš změnit číslo, smazat email, hodit ho do ignore či co?? Nebo tě to baví si číst jeho vyhrožující zprávy, nepochopím, vážně ne… :zed: 8-o

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: !.
Představ si, že umím.Email, skype mám zablokovaný, dokonce i příchozí hovory, ale zprávy mi v telefonu zablkovat nejdou.
Dneska jsem to byla řešit u operátora. Číslo mi změnit nemůžou když mám na to číslo smlouvu na paušál a aby se mi úplně zablokovali volání/ sms z jeho čísla to taky nejde.

• Citovat
  • Upravit
4880
5.3.11 00:46
Anonymní píše:
Protože jsem byla debilní…Čím dýl jsem tam byla tím víc jsem si byla jistá, že tohle opravdu nechci.Když jsem se vrátila, řekla jsem si, že to uzavřu jako hezkou vzpomínku. TO jsem netušila, že jednu vzpomínku mám v břiše.
Nejhorší pověst mají polky, češky jsou až druhý. :mrgreen:
O tom co jsou některý, ženy schopný provádět bych mohla psát romány…
Sumaya píše:
Já jsem teda v Africe nikdy nebyla, ale tak z doslechu a tak vím, že tam ti kluci se hokám vtírají hned jim koupí prsten a chtějí se vdát s Evropankou, jen kvůli tomu, aby se sem mohli dostat, nezajímá je, jestli je tlustá, bezzubá nebo 50letá, jen ať se sem dostanou. Toto je typická vlastnost zvlásť těchto animátor. Fuj, je mi z toho zle.
Když jsi věděla, že je chudý, tak proč jsi tam s ním byla…nebo spíš zůstala s ním? Přece jsi musela vědět, že s ním žádná extra budoucnost nebude…navíc animátor. Teda já nevím, ale ti kluci, co pracujou v hotelech jako animátoři asi nemají ani školu ne?

Podle mě, když není zapsaný v RL, tak ti nic nemůže…a jen tak rychle se sem nedostane. To by si ho tam musela vzít nějaká ta „němka“ jak píšete a dovézt sem. Jen ti vyhrožuje, protože se chce dostat sem. Posílala jsi mu fotku dítetě? :think:

No jako nemohla jsem, když kamarádka dojela z Tunisu a ukázala mi prsten, že je zasnoubená. Panebože. Naivka. Hned jí říkal, že chce s ní dítě atd atd.

Taky Češky, Slovenky a Rusky mají fakt dobrou pověst v Tunisu, Egyptě, Itálii…pro ně jsme k*rvy díky těm holkám, co tam jezdí na dovolenou a spí s nima. Nechci se nikoho dotknout, ale říkám to obecně, co se o nás říká. :cert:

Jee na Polky jsem zapomněla :lol: :lol:
Jako chápu, že jsi byla okouzlená láskou, ale až s tak chudým, co nemá na postel, bych fakt nebyla. Kdyby jsi se zapletla s chlapem jehož povolání je třeba profesor nebo doktor, tak to je něco jiného. To by byla jiná životní úroveň a třeba by jsi tam byla fakt šťastná. Ale hlavní je charakter člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
5.3.11 00:50

V Egyptě jsem byla před 6ti lety s přítelem a docela jsme koukali.Ti egyptani si vybíraji určitý typy holek..Dokonce vylet tam doporučovali určitý německý weby pro holky,co si nemůžou najít doma manžela.Byly trošku zoufale.Pro ně je strašně lehký takovou holku zpracovat..Prostě je šťastná,že jí někdo „miluje“ a požádal o ruku.Proto maji problem se od nich odpoutat,jsou zamilované..Taky znám dvě holky,co si vzaly Tunisany a trvalo to 3 roky než se jim rozsvítilo i díky tomu,že tu jednu málem manžílek zabil..

Příspěvek upraven 05.03.11 v 00:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
5.3.11 00:55

Etatínku…Každý národ má nějakou mentalitu, ale né každej je stejnej. Nemůžeš srovnávat Egyptany s animátorama. O animátorech se píše, že to jsou „byznismani“ a jejich legálním úkolem je bavit lidi v hotelu, a nelegálním také vylákat peníze od turistek, který se do nich zamilovaly a pak je nalákat na sňatek. To nejsou Egypťani, ale slizouni. Stejně jako Tunisani. Jedna a ta samá pakáž, ale Egypťani, jako obyvatelstvo, je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.3.11 01:09
Sumaya píše:
Etatínku…Každý národ má nějakou mentalitu, ale né každej je stejnej. Nemůžeš srovnávat Egyptany s animátorama. O animátorech se píše, že to jsou „byznismani“ a jejich legálním úkolem je bavit lidi v hotelu, a nelegálním také vylákat peníze od turistek, který se do nich zamilovaly a pak je nalákat na sňatek. To nejsou Egypťani, ale slizouni. Stejně jako Tunisani. Jedna a ta samá pakáž, ale Egypťani, jako obyvatelstvo, je jiný.

Abych řekl pravdu, tak jsem slovo animátor slyšel poprvé v životě, ale co vím z doslechu, tak VŠUDE v letoviscích na jihu, kam směřují tisíce a tisíce turistů z celé Evropy (světa) jsou tyto typy mužů. Myšleno aspoň co se týče sexu… Že lidé jezdí na dovolenou a co se na ni upeče, tak to tam i zůstane, proto ženské jsou snadno oblbovány místníma „samcama“, kteří čekají jen na ně… Holt škoda, že bydlím v ČR a né třeba na pobřeží španělska, chorvatska, to by byla jiná… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
4880
5.3.11 01:26
etatinek píše:
Sumaya píše:
Etatínku…Každý národ má nějakou mentalitu, ale né každej je stejnej. Nemůžeš srovnávat Egyptany s animátorama. O animátorech se píše, že to jsou „byznismani“ a jejich legálním úkolem je bavit lidi v hotelu, a nelegálním také vylákat peníze od turistek, který se do nich zamilovaly a pak je nalákat na sňatek. To nejsou Egypťani, ale slizouni. Stejně jako Tunisani. Jedna a ta samá pakáž, ale Egypťani, jako obyvatelstvo, je jiný.
Abych řekl pravdu, tak jsem slovo animátor slyšel poprvé v životě, ale co vím z doslechu, tak VŠUDE v letoviscích na jihu, kam směřují tisíce a tisíce turistů z celé Evropy (světa) jsou tyto typy mužů. Myšleno aspoň co se týče sexu… Že lidé jezdí na dovolenou a co se na ni upeče, tak to tam i zůstane, proto ženské jsou snadno oblbovány místníma „samcama“, kteří čekají jen na ně… Holt škoda, že bydlím v ČR a né třeba na pobřeží španělska, chorvatska, to by byla jiná… :wink: :oops:

To by tě bavilo? :lol: :lol: :lol:
Já jsem o slově animátor taky moc nevěděla, ale od kámošek vím, co jsou zač. Myslím, že jejich práce není moc dobře placená a makají tak 12 hod denně, právěže v těch letoviscích. Se ani nedivím, že někteří už mluví i česky. No jo, oni hodně oblbují. Já bych na nějaký sladký slůvka neslyšela. Ale oni to umí dobře a holky se na to chytnou.
Já nevím, ale mě by nenapadlo jet na dovolenou za sexem, na to nemám povahu…navíc, kdybych si představila, že si tam mám užít s klukem, co spí za sezónu se 100 holkama :poblion: :poblion:
Ale věřím tomu, že určitý typ Neměk nebo jiných holek, si tam jezdí pravidelně kompenzovat to, co tady nedostanou…hlavně ty starší (jsou samy), vdaný (jsou unuděný ve vztahu)..nebo objemnější (nemají žádný vztah nebo štěstí na vztah)…viz. moje kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Aghu
5.3.11 04:45
Anonymní píše:
Představ si, že umím.Email, skype mám zablokovaný, dokonce i příchozí hovory, ale zprávy mi v telefonu zablkovat nejdou.
Dneska jsem to byla řešit u operátora. Číslo mi změnit nemůžou když mám na to číslo smlouvu na paušál a aby se mi úplně zablokovali volání/ sms z jeho čísla to taky nejde.

U jakého jsi operátora? Tmobile změní číslo během pěti minut. Stačí to řešit po telefonu. Pokud jsi u jiného operátora a opravdu ti nemůže změnit číslo - nechápu v čem je problém - tak prostě změň operátora. A ještě, než o to staré číslo přijdeš, tak mu z něj napiš, že 1. dítě není jeho a má v RL napsaného jiného otce, takže smolík, 2. se vdáváš a stěhuješ za manželem mimo ČR, 3. měníš telefonní číslo, takže smolík č. 2 :-D

• Citovat
  • Upravit
18305
5.3.11 07:01
Anonymní píše:
pikola píše:
TO už takovej charakter byl…Napsal, že když mu pošlu 1000 euro tak už něm nikdy neuslyším :D

No tak v tom momentě, být na tvém místě, bych přešel do protiútoku. Ne že ty budeš platit jemu, ale on tobě. Chce přece být otcem dítěte. A výživa dítěte něco stojí. Nyvíc je v Česku určitá instituce, která se zabývá vymáháním výživného, pokud je otec cizinec. Tím bych mu pohrozil. Pokud nebude platit hned, částka narůstá. Pokud se chce o dítě soudit, tak u českého soudu a podle českých zákonů - dítě má české občanství. Že tě bude dítě nenávidět, toho bych se nebál. Znám několik svobodných maminek - kolegyně, spolužačky atd. - a u všech dítě po skončení puberty „dostalo rozum“. Doba je holt zlá a náklady vysoké, takže s maminkou táhnou za jeden provaz.
Když on pozná, že by s tebou měl jen výdaje a nekápnou z tebe peníze, tak nejspíš dá pokoj…
Takže ne 1000 euro ty jemu, ale 1000 on tobě - a každého půl roku až do plnoletosti dítěte. Jinak ho budeš uhánět přes ten úřad a vymáhat po něm alimenty. Pokud bude platit, tak o tobě neuslyší… :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.3.11 07:50

A pokud by byl nějak extrémně slizký a dotěrný, tak mu klidně napiš: v mém životě byli i lepší chlapi než jsi ty. Tím ho definitivně dorazíš… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí