Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pikola píše:
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostat
Ale to má aji tak problém se sem dostat. Přece musí mít pozvání od někoho z ČR, aby mu sem dali vízum…a taky nějaký objem peněz. Jen tak ho sem nepustí. Jedině, že by sem jel přes cestovku na poznávací zájezd…ne?
pikola píše:Anonymní píše:
Myslíš, že by ho soud svěřil nějakýmu animátorovi? CO nemá ani svoji postel?pikola píše:
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostatNesvěřil, neboj. Spíš jde o to, že by tě tahal po soudech a to stojí peníze a čas a stejně by to předpokládám pro něj nedopadlo dobře. I kdyby sem jel, hlavně mu dítě nepůjčuj, pro jistotu
holka, já nevím, jak v tomhle může být někdo tak naivní, vždyť je toho plná televize, jak to u nich chodíJá být tebou jsem v klidu, věřila bych nějakým kecům, až bude stát u mých dveří a nebo mi přijde předvolání k soudu. Schovávej si i to, že si hodlá vzít záměrně nějakou němku, můžou z toho mít oba dost velké problémy
Díky, uklidnila jsi mě ![]()
Já to taky nechápu. Myslela jsem, že " ten můj je jinej".
pikola píše:Anonymní píše:
Myslíš, že by ho soud svěřil nějakýmu animátorovi? CO nemá ani svoji postel?pikola píše:
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostatNesvěřil, neboj. Spíš jde o to, že by tě tahal po soudech a to stojí peníze a čas a stejně by to předpokládám pro něj nedopadlo dobře. I kdyby sem jel, hlavně mu dítě nepůjčuj, pro jistotu
holka, já nevím, jak v tomhle může být někdo tak naivní, vždyť je toho plná televize, jak to u nich chodíJá být tebou jsem v klidu, věřila bych nějakým kecům, až bude stát u mých dveří a nebo mi přijde předvolání k soudu. Schovávej si i to, že si hodlá vzít záměrně nějakou němku, můžou z toho mít oba dost velké problémy
Nj n, tvoje reakce jsou inteligentní a souhlasím s něma!! Jen bych si rýpnul, že mi zakladatelka teda blbá přijde, když si s ním pořád píše, a když se dovídám, co všechno mu o dítěti už řekla, napsala, fotky poslala, a že se s takovým pablbem ještě baví?? Ach joo, kdo chce kam, pomozme mu tam, ale není nic jednoduššího než jet na dovolenou a tam si zašou…ehm, pomilovat se s „místním exotickým zbožím“, které čeká jen na naivní, hloupé, promiskuitní a nadržené evropanky, ale kdyby některá z těch jejich ženských na veřejnosti jen lítko ukázala, tak ji na ulici ukamenujou…
![]()
Mě jen napadlo, aby časem nebyl takový „charakter“ a nežačal tě vydírat o peníze, že jinak ti dítě sebere a nevím co, neboj se a nevěř mu!! Najde si časem jinou oběť a bude klid, uvidíš.
jinak mimo téma, já v egyptě taky nebyla, ale úplně si představuju ty typy, jak mají plnej šuplík snubních prstýnků pro každej turnus ![]()
Sumaya píše:pikola píše:Ale to má aji tak problém se sem dostat. Přece musí mít pozvání od někoho z ČR, aby mu sem dali vízum…a taky nějaký objem peněz. Jen tak ho sem nepustí. Jedině, že by sem jel přes cestovku na poznávací zájezd…ne?
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostat
Myslím, že tak akční nebude
Akorát kecá.
pikola píše:
Mě jen napadlo, aby časem nebyl takový „charakter“ a nežačal tě vydírat o peníze, že jinak ti dítě sebere a nevím co, neboj se a nevěř mu!! Najde si časem jinou oběť a bude klid, uvidíš.jinak mimo téma, já v egyptě taky nebyla, ale úplně si představuju ty typy, jak mají plnej šuplík snubních prstýnků pro každej turnus
TO už takovej charakter byl…Napsal, že když mu pošlu 1000 euro tak už něm nikdy neuslyším ![]()
pikola píše:Sumaya píše:Myslím, že tak akční nebudepikola píše:Ale to má aji tak problém se sem dostat. Přece musí mít pozvání od někoho z ČR, aby mu sem dali vízum…a taky nějaký objem peněz. Jen tak ho sem nepustí. Jedině, že by sem jel přes cestovku na poznávací zájezd…ne?
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostatAkorát kecá.
Odříznout, nekomunikovat, stéjně by neuspěl, když se do šesti měsíců po porodu o dítě nepřihlásil, ne?? A určitě vidím jak je ten egypťan zběhlý v českým právu, dyť v tom plavem všichni dnes a denně, jaký je v tom bordel…
![]()
Anonymní píše:pikola píše:TO už takovej charakter byl…Napsal, že když mu pošlu 1000 euro tak už něm nikdy neuslyším
Mě jen napadlo, aby časem nebyl takový „charakter“ a nežačal tě vydírat o peníze, že jinak ti dítě sebere a nevím co, neboj se a nevěř mu!! Najde si časem jinou oběť a bude klid, uvidíš.jinak mimo téma, já v egyptě taky nebyla, ale úplně si představuju ty typy, jak mají plnej šuplík snubních prstýnků pro každej turnus
No to si to dítě teda cení vysoko!!
![]()
Anonymní píše:pikola píše:TO už takovej charakter byl…Napsal, že když mu pošlu 1000 euro tak už něm nikdy neuslyším
A doufám, že jsi mu je neposlala!!
![]()
Anonymní píše:
Myslíš, že by ho soud svěřil nějakýmu animátorovi? CO nemá ani svoji postel?
Český soud? Myslíš, že on má peníze na soud? Na tlumočníka? Nebo dokonce na mezinárodní soud nebo rozhodčí řízení? To by musel být sakra bohatej. A když už, tak by to brali podle českýho práva a dítě by nechali tobě…navíc není v RL, tak ti stejně nic nemůže.
Pokud by chtěl dokázat, že je fakt otcem tvého dítěte, tak by se musely udělat testy DNA, to taky něco stojí a dělají se pokročilejším věku dítěte.
On na tebe jen tlačí. Navíc mu můžeš říct, že jsi spala s někým jiným, že dítě, i když se na něj podobá, tak nemusí být jeho.
Příspěvek upraven 05.03.11 v 00:24
pikola píše:
Sakra anonymní..víš kolik jeho dětí běhá po světě? Buď v klidu.
Příspěvek upraven 05.03.11 v 00:23
etatinek píše:pikola píše:Nj n, tvoje reakce jsou inteligentní a souhlasím s něma!! Jen bych si rýpnul, že mi zakladatelka teda blbá přijde, když si s ním pořád píše, a když se dovídám, co všechno mu o dítěti už řekla, napsala, fotky poslala, a že se s takovým pablbem ještě baví?? Ach joo, kdo chce kam, pomozme mu tam, ale není nic jednoduššího než jet na dovolenou a tam si zašou…ehm, pomilovat se s „místním exotickým zbožím“, které čeká jen na naivní, hloupé, promiskuitní a nadržené evropanky, ale kdyby některá z těch jejich ženských na veřejnosti jen lítko ukázala, tak ji na ulici ukamenujou…Anonymní píše:
![]()
Etatinku, já jsem sem nepsala aby jsi mě soudil a psal mi tom jak jsem promiskuitní nadržená evropanka.
Já jsem nikdy nejela na dovolenou si jenom za***t, myslím, že vyspat se 3krát za 4 měsíce to opravdu není promiskuita. A jo byla jsem hloupá to přiznám, ale okouzlil mě, navíc to byla super zkušenost, poznat jinou mentalitu ( měla jsem o ní hodně zkresné představy) poznat zemi, která mě vždycky přitahovala.
Dítě jsem mu už dlouho neukázala a nepíšu si s ním to on mi furt něco píše a vyhrožuje.
stačí aby byl ženatý s evropankou…
Sumaya píše:pikola píše:Ale to má aji tak problém se sem dostat. Přece musí mít pozvání od někoho z ČR, aby mu sem dali vízum…a taky nějaký objem peněz. Jen tak ho sem nepustí. Jedině, že by sem jel přes cestovku na poznávací zájezd…ne?
Sumaya píše:pikola píše:
Mě jen napadlo, aby časem nebyl takový „charakter“ a nežačal tě vydírat o peníze, že jinak ti dítě sebere a nevím co, neboj se a nevěř mu!! Najde si časem jinou oběť a bude klid, uvidíš.jinak mimo téma, já v egyptě taky nebyla, ale úplně si představuju ty typy, jak mají plnej šuplík snubních prstýnků pro každej turnus![]()
![]()
hahahaha tak to mě pobavilo!
Ten animátor musí mít za ten turnus na každým prstě tak 5 holek.
Kdyby do mě začal vrkat animátor, tak to by viděl.![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 05.03.11 v 00:23
Pět holek?? Ty jsi nějaká „levná“, ne?? Ten má každý týden minimálně jednu!! Minimálně!!
![]()
etatinek píše:Sumaya píše:Pět holek?? Ty jsi nějaká „levná“, ne?? Ten má každý týden minimálně jednu!! Minimálně!!pikola píše:
Mě jen napadlo, aby časem nebyl takový „charakter“ a nežačal tě vydírat o peníze, že jinak ti dítě sebere a nevím co, neboj se a nevěř mu!! Najde si časem jinou oběť a bude klid, uvidíš.jinak mimo téma, já v egyptě taky nebyla, ale úplně si představuju ty typy, jak mají plnej šuplík snubních prstýnků pro každej turnus![]()
![]()
hahahaha tak to mě pobavilo!
Ten animátor musí mít za ten turnus na každým prstě tak 5 holek.
Kdyby do mě začal vrkat animátor, tak to by viděl.![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 05.03.11 v 00:23![]()
Říkám na každém prstě 5 holek. To je 50 holek za turnus
![]()