Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně, s nadšením vezmu zpět chlapa který mě málem uškrtil před vlastním dítětem a to dítě mě muselo bránit! Opravdu milující otec a chlap!
at jsi byla hnusná jakkoliv tak mě přijde rozhodující jestli se mě pokusil zabít nebo ne… co myslíš? doufám že taky budeš bránit dcerku až se pokusí uškrtit jí protože byl unavený z práce a ona si dovolila třeba brečet…
Nic neomlouvá to, že tě škrtil a to ještě před zraky vašeho dítěte
Nevzala bych ho zpátky ani za nic. Kdyby ti třeba vrazil-tak budiž
,ale škrcení?
bála bych se ho ![]()
Příspěvek upraven 03.04.13 v 13:10
Uff, teda je to blbý, vždycky jsem chlapa který ženskou napadl, odsuzovala, ale v tomhle případě si myslím, že jen tak Ti napsat, že je to hajzl a že se na něj máš vyprdnout není správné. Píšeš, že se jinak chová vzorně(až moc) a že ty nejsi vždy super.(chápu, že to bylo poprvé a byl tam alkohol) Možná by bylo dobrý si spolu sednout a promluvit. Já bych ten vztah asi nezahazovala ![]()
Zpátky bych ho nevzala… uvědomuješ si, že v tuhle chvíli tvoje dítě mohlo být mrtvé nebo v děcáku?
Nechci se ho zastavat, jen se snzim vse pochopit.Kdyz se „probral“ vypadal, ze nevi co delal byl v soku. Jediny co vim, ze za strizliva by na me nesahl na toz na malou.
Těžce pracuje hodně chlapů, ale že by je omlouvalo, že tajkle zachází s man želkou? Chudák dítě, tohle zažít bych tedy žádnému dítěti nepřála. Uvědomuješ si, co muselo prožívat?
Je to husty, ale ja bych ho zpatky vzala.. Stat se muze vsude leccos.. A vis, opily lidi se nemaji provokovat (to vickrat nedelej)
a Tys to udelala. Udobrete se, vyrikejte si vsechno a uvidis bude to dobry. Jinak si zhatite celej zivot! Vis, uprimne, ja si myslim, ze ve vsech rodinach neco je a lidi o tom proste nemluvi.. Jeho to mrzi daleko vic nez Tebe! Preju Ti, aby Ti to dobre dopadlo! A uz nebul! Vase mala dcerka potrebuje oba rodice pohromade!!!
![]()
Nakopala bych ho s takovým rozběhem, že by se nezastavil ani v africe… tsa.. nemůžu napsat, co si myslim, každopádně zpět nikdy, zašla bych k dr - jestli škrtil, budou důkazy a udala ho pro násilí. Hajzel jeden…
Ne nevzala bych. Jednou zkusil nasili a priste ho v krizove situaci pouzije zas. A i kdyby nahodou ne ja bych se na pozici pokusneho kralika nevydala.
Toho bych teda zpátky nevzala. Jednou to udělal, udělá to i podruhý. Prostě to v něm je. I když seš na něj hnusná, jak chceš, má to svoje meze. Ty si ho přece neškrtila, tak proč on tebe jo? Nebuď blázen, on by toho začal leda využívat
![]()
No co je Ti milejší, mít se na koho těšit, nebo mít dítě a sebe v bezpečí? Jako můžou někomu rupnout nervy, pochopila bych, kdyby něco hodil nebo tak, ale škrtit? Poslala bych ho na terapii na zvládání stresu a agrese. Ale rozhodně už bych se nevystavovala riziku. Příště už bys to nemusela rozdýchat.. Je možné, že už by se to nikdy neopakovalo, ale nikdy nevíš.. A pokud do toho šel jednou takhle naplno, tak co až bude dítě zlobit, ty se budeš hádat a pokazí se mu práce a pak se zas napije tak co? Zavřela bych za ním dveře a nazdar a dítě bych mu svěřila samotnému nejdřív po úspěšně prodělané terapii. A to s obavami… Jako pokud na mě partner sáhne, ještě takhle tak pro mě už neexistuje a bezpečí dětí je na prvním místě…
@Anonymní píše:
Nechci se ho zastavat, jen se snzim vse pochopit.Kdyz se „probral“ vypadal, ze nevi co delal byl v soku. Jediny co vim, ze za strizliva by na me nesahl na toz na malou.
sorry, ale to budeš čekat, až mu příště znovu přeskočí a fakt Tě uškrtí? twl.. to mi fakt hlava nebere… jo, soudní síně jsou plné hajzlů, co si to v tu chvilku neuvědomili a přeskočilo jim.. jestli chceš být další na seznamu, hurá, vem ho zpět. Ale nikdy bych to neudělala, NIKDY ![]()
@Anonymní píše:![]()
Je to husty, ale ja bych ho zpatky vzala.. Stat se muze vsude leccos.. A vis, opily lidi se nemaji provokovat (to vickrat nedelej)
![]()
![]()
a Tys to udelala. Udobrete se, vyrikejte si vsechno a uvidis bude to dobry. Jinak si zhatite celej zivot! Vis, uprimne, ja si myslim, ze ve vsech rodinach neco je a lidi o tom proste nemluvi.. Jeho to mrzi daleko vic nez Tebe! Preju Ti, aby Ti to dobre dopadlo! A uz nebul! Vase mala dcerka potrebuje oba rodice pohromade!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano, dítě potřebuje otce, který škrtí matku, super. Dítě potřebuje oba rodiče, ale za jakou cenu
Taky se jednoho krásného dne může stát, že poputuje do děcáku a tatínek do lochu
Jeho chování je neomluvitelné ![]()
@Anonymní píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je vidět, žes to nikdy nezažila.. ano, ideální je otec, co ve zkratu matku škrtí před dítětem.. tak hurá, máme tu štastnou a krásnou rodinu.. hnus velebnosti ![]()
Zdravim vsechny, nejprve se chci omluviz ta dlouhy prispevek a zaroven dekuju vsem, kteri doctou az do konce.Vim, ze kdyz to napisu aspon malinko se me ulevi. Jeste pred dvema dny jsem byla normalni mamina a partneka bajecnyhho chlapa.Jako spousta rodin jsme resily nedostatek penez a vse mozne.Muj pritel ma velmi tezkou fyzickou praci a aby jsme vse utahly kazdy den delal prescasy treba i 12 h makal s tim, ze mel dopoledne obed a vecer po praci veceri. Posledni dobou zacal delat i o vikendech-prisly doplatky za vodu a elektrinu proste se snazil.Do toho jsme zacaly resit to, ze se mam vratiti do prace a nevime co bude. Vezmou me? Zustanu na pracaku a vse potahne sam… Dneska vidim, ze jsem s k nemu nechovala vzdy pekne. Byla jsem na nej protivna kolikrat zbytecne. Ale ano, posledni dny to bylo pekne. Smaly jsem se spolu, byly na sebe hodny… jen ja si nevsimla, ze na nej je toho nejak moc. Nikdy se mi nesveril. Videla jsem pouze jeho unavu na kterou jsem mu rikala odpocin si, nemusis kazdy den delat do vecera zustan aspon jeden vikend doma. Jeden den jsme byly na zapise do skolky vzal si kvuli tomu pul dne dovci aby mohl jit s nama. Zbytek dne, co jme byly doma prospal. Kdyz se probudil rikala jsem mu ty jen spis a jis tvy telo je vycerpany takhle ti to dava najevo spomal vzdyt se znicis… vse marne. A tak to vyvrcholilo o velikonocich kdy se opil prvne brecel ze me ma rad-nedokaze se vyrovnat s tim, ze jsem si nasla kamarada s kterym jsem byla jednou jediinkrat na prochazce. Jenze ten kamarad mi psal, ze me chce. Nikdy jsem pritele za tech 6 let co jsme spolu nepodvedla ani jsem to nemela v planu. S kamaradem jsem se od te doby nevidela napsala jsem mu at mi nepise ze mi dela doma zle a ze me to za to nestoji. Jenze ten muj se od te doby obaval ze ho podvadim. Mozna jsem mu k te myslence i davala duvod ja se k nemu vazne nechovala moc hezky kolikrat jsem mu rekla ze ho nesnasim, buzerovala ho, ze po nem musim uklizet…
A tak o tech velikonocich prvne teda brecel, ze nas ma rad, pak nejak ani nevim jak doslo na to, ze si zbalil par veci, ze jde k rodicum. Dobry, rikala jsem si pujde tam, vystrizlivy a bude to ok to uz tu jednou bylo. Odesel pak se vratil po nake dobe a to uz do me rejpal, strkal do me.Asi kdyz byl pryc tak do nej vjel vzet kvuli tomu vsemu co se deje a ja nevim proste sama to nechapu. Vyprovokovala jsem ho tim, ze jsme mu rekla, at me necha nebo zavolam policajty. KDyz do me prestal strkat, rikal mi proc mu to delam proc se k nemu chovam tak jak se chovam,, vzdyt on se snazi dre se kvuli nam… neni mu jeste ani 30 a praci kterou dela vsichni co tam s nim delaly vzdaly. K maly se i presto jak vyvadel choval pekne, mazlil ji ona je do svyho taty blazen.
Vecer jsem vytahla z postylky matraci a ulozila malou na zem s tim, ze se tam vyspime. Nechtela jsem vedle nej spat kdyz do me strkal a byl name zlej. Jenze jak jsem tahala matraci z naci postele a nemohla ji unyst vzbudilo ho to a kdyz videl co delam, bylo zle. Prvne na me spustil co to ma znamenta proc do nasi hadky tahat dite at ji okamzite dam zpatky do postylky. Rikala jsem mu at to necha bejt, ze se tam vyspime on at jde taky spat Furt se me ptal proc by jsme tam meli spat tak sem mu rekla pravdu, ze vedle nej lezet nechci.ASi do me strcil nevim presne ale rekla jsem mu, ze na nej zavolam policajty jestli me nenecha a pak to zacalo. Rvaly jsme se o mobil nakonec me svalil na zem a zacal me skrtit. Branila jsem se co to slo.Vim, ze mala me branila.Uz mi dochazel dech a rikala jsem si nevzdavej to nemuzes tu nechat malou. Nejak se mi podarilo se pretocit, chytla jsem ho mezi nohama a zmackla. Zachranilo me to, ze jak jsem se pretocila, zavalila jsem malou, ktera me branila a ta zacala brecet.TO ho probralo a pustil me.On tvrdi ze jsem malou sprajcla mezi sebe a postel ja nevim ja bezela na chodbu pro pomoc…Odesel jeste tu noc a ja jen brecim a brecim.
Odesel, vzal sebou kus me…rika, ze nevi co to do nej vjelo, sam to nechape. Miluje nas, nehce o nas prijit. Omlouva se…Uznava, ze uz toho na nej bylo moc a alkohol zavinil to, jak se choval. Nevim, co mam delat, policii urcite volat nebudu.Je tak snadne rikat na me chlap sahnout tak od nej jdu pryc dokad to nezazijete. Jenze je tu taky dite, ktere se pta kdy uz ten tata konecne prijde.Chci ho zpatky, ale ne toho co na me sahl, chci toho kym byl to do toho dne nez se to stalo.Pro nej me srdce boli. Slibuje, ze uz se alkoholu v zivote nedotkne. Jenze co kdyz jo?
Behem jednoho dne se vsechno zmenilo.TEd vidim, jak jsem se k nemu chovala, co jsem delala spatne…Najednou neni duvod mit v 11 hotovy obed, neni se na koho tesit… Vzaly by jste ho spatky? Nedokazu si zivot bez nej predsstavit. Vidina, ze si casem najde jinou kterou bude milovat a na me zapomene me nici. Dokaze me nekdo pochipoit…