Nevím s kým jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
5.1.19 20:16
@Saarka_O píše:
@Pjaťorka takže je to první dítě? V říjnu 2017 jsi zakládala diskuzi, že jsi v 18letech těhotná. Pokud jsi o miminko přišla, tak mě to samozřejmě mrzí…Ale ani to první evidentně nebylo plánované a vůbec jsi se teda nepoučila. Daleko pravděpodobněji jsi ale troll. Jak už bylo psáno, po týdnu by na testu nebylo nic vidět ;) :mavam:

Ale od stedreho dne uz klidne ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101

taky bych řekla, že je to blbost po osmi dnech, i těch dvanáct je hraničních, takže si tu spíše někdo dělá srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

Jestli už je test pozitivní, tak je pravděpodobnější že to bude z toho 24. Je fakt že po týdnu by ten test nejspíš nevyšel, po 11 dnech už by moh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 20:17

@Saarka_O ne jsem poprvé, minule jsme to řešili s kamarádkou styděla se to nějak řešít, já s tim problém nemám..rada si něco přečtu apod..v tomhle jsou blba ano vim, ale myslím si, ze řeči v tomhle typu jsou zbytečný. Já chtěla poradit a ne blby komentáře. Tady jde vidět, ze lidi jsou fakt někteří úplně k ničemu a jen posmivaji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 20:18

@Kriss Tina ráno bych vyfotila test..jsem z toho taková špatná..je to moje chyba to vim, ale co se dá dělat..nějak to řešit musím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
5.1.19 20:21
@Pjaťorka píše:
@Saarka_O ne jsem poprvé, minule jsme to řešili s kamarádkou styděla se to nějak řešít, já s tim problém nemám..rada si něco přečtu apod..v tomhle jsou blba ano vim, ale myslím si, ze řeči v tomhle typu jsou zbytečný. Já chtěla poradit a ne blby komentáře. Tady jde vidět, ze lidi jsou fakt někteří úplně k ničemu a jen posmivaji:)

Ano, protoze vsechny mame vesteckou kouli, ktera nam rekne, s kym je promiskuitni slecna MOZNA tehotna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.1.19 20:24
@Pjaťorka píše:

Enten týky .........................není posmívání ale holá realita. Tady prostě není co řešit. Ale to bys mohla (no spíše měla) vědět taky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.1.19 20:25

@Pjaťorka jo vyfot ráno test, už se stalo nic nenaděláš. Jestli je tam fakt viditelná čárka budeš těhotná z toho 24, po týdnu by tam bylo sotva něco vidět. Většinou vyjde test až tak po 2 týdnech, minimálně po 10 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
5.1.19 20:31

@Pjaťorka spíš to vidím na ex, protože z 28.12 by ještě nebyl pozitivní test. Ale po porodu bych udělala raději test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 20:33

@cecetka
Nikdo nechce věštění přes koule..:)) jen se slušně ptám, zda někdo nemá podobnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 20:35

@Kriss Tina děkuji moc..určitě vyfotim..taky si myslím ze ex, ale tak říkám nevím..jen jsem chtěla nějakou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.1.19 20:37

@Pjaťorka problém je, ze se to nedá tvrdit 100%. Jsou holky, které měly slabou čárku uz klidně 8-9 dpo. Proto ti tu píšeme, ze jiná možnost než test dna ti jistotu nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
5.1.19 20:39

A nemůže to být ještě z některého předešlého styku? Pokud si měla menstruaci 12.12., tak ti do další musí zbyvat ještě cca týden, a to je divné najít už teď dvě čárky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 20:40

@Tichošlápek jo jenže je problém v tom, ze pokud to mám s kamosem tak to nechci pokud s ex dá se o tom přemýšlet..je to asi hnusne, ale tak mezi námi je to komplikovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.1.19 20:41

@Pjaťorka tak to jsi v haji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie