Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ii-ivuska na potrat bych nechtěla jít..takže bych si to z větší pravdebodobnosti nechala
@Pjaťorka podle mě je dítě spíš ex. Ze své zkušenosti - antikoncepce funguje od prvního dne. Ale já vždycky brala od prvního dne menstruace, no ![]()
Jako těžko tě někdo bude soudit - ti dva chlapi s tebou spali taky bez ochrany
jenom teď je otázka, jestli jít s pravdou ven u obou, u jednoho… Nebo přijdeš za 9 měsíců a uděláš jim šok, že chceš testy DNA?
@PaníBovaryová doufám ze to je ex, snad na to je větší šance..je to rozdíl 4 dnů je to špatný..nechat si to chci, ale taky chci vědět či to je no.
@Pjaťorka Ze svojí vlastní zkušenosti vím,že to nijak během těhotenství nezjistíš.Jedině až po porodu..
@Tichošlápek píše:
@Pjaťorka problém je, ze se to nedá tvrdit 100%. Jsou holky, které měly slabou čárku uz klidně 8-9 dpo. Proto ti tu píšeme, ze jiná možnost než test dna ti jistotu nedá.
Treba ja. Je to celkem bezny.
@Pjaťorka píše:
@PaníBovaryová doufám ze to je ex, snad na to je větší šance..je to rozdíl 4 dnů je to špatný..nechat si to chci, ale taky chci vědět či to je no.
Podle me taky spis expritele.
@malákráličice píše:
@Anna766 Altctrldel… a tim jsem si splnila bobrika drbnovstvi
no nekecej, kdy? Jak?
@Pjaťorka píše:
@BloomingGorgeous budu v to doufat
Chceš se k němu kvůli miminku vrátit?
@terinka4444 píše:
no nekecej, kdy? Jak?
Psal to admin v jedne diskuzi. Myslim, ze to byla ta o bunde.
Tady https://www.emimino.cz/…ankovani/53/#…
Příspěvek upraven 06.01.19 v 19:26
@malákráličice píše:
Psal to admin v jedne diskuzi. Myslim, ze to byla ta o bunde.
O bundě za deset tisíc?
Omlouvám se zakladatelce za OT. ![]()
Zdravím vas a zároveň prosím o radu. Nevim s kym jsem otehotnila vse bylo tak naraz. Předposlední menstruace byla 3.3.2020 do 8.3.2020 cyklus mam 38dni. Tudíž podle všeho ovulace proběhla 30.3.2020
S byvalim přítelem jsme spolu byli do 10.4.2020 v tento den mi začla poslední ms která byla do 16.4.2020 ale slaba..mela jsem kamaráda se kterým jsme si trochu vypili a skoncilo to tak jak to skoncilo měli jsme nechraneny sex 17.4.2020..nakonec jsme spolu zůstali.. Jenže ja si nejsem jista jestli jsem otehotnila pred poslednima mesickama nebo po ms. Podle ultrazvuku jsem 14+3 tt. Podle ms 14+2tt. První termín porodu mam 15.1.2021 druhy 21.1.2020. Prosím o radu jsem zoufala.