Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@levandule23 predtim jsem spala jenom s ex rozešli jsme se tak měsíc a půl zpátky
@Pjaťorka jo je tam. Tak hodně štěstí ať se rozhodnes jakkoli
@Tichošlápek tak já bych si to nevymyslela myslím ze o tomhle se moc nevtipkuje…no děkuji bude to těžký
@Pjaťorka píše:
@Tichošlápek jo jenže je problém v tom, ze pokud to mám s kamosem tak to nechci pokud s ex dá se o tom přemýšlet..je to asi hnusne, ale tak mezi námi je to komplikovaný
@Pjaťorka hele ještě počkej, jsi v úplném začátku, ještě nevíš jak to dopadne. Teď to stejně nemá žádné řešení.
@Pjaťorka přikláním se také k tomu, že s velkou pravděpodobností je to s ex
Uz ted je mi lito toho ditete…s tvym postojem. Nechci byt zla,ale holka ty hsi tak nezodpovedna, ze by jsem se vubec nedivila,kdyby v tom byl nekdo dalsi…
@iva077 to jsem si 100% jistá ze nikdo jiný ne..zas taková nezodpovědna nejsem, ale rozumím tomu..bylo to blbe období, ale tak soudit mě můžete jak chcete..to nikdo nebere
@Pjaťorka resit spatny obdobi sexem s kdekym je dost ubohy,ale je to tvoje vec. Predstav si,ze se k tobe ex nevrati,budes na vsechno sama a odnese to jen a jen to dite.
@iva077 jo vim..sama bych nebyla..mám rodinu která se k tomu postaví tak jak to je..
@Pjaťorka píše:
Ahoj, mám takový dotaz. S ex jsem spala 24.12.2018 a nebrala jsem prášky. Nejsem si jistá kdy jsem dostala menstruaci přesně, ale je to nějak 12-14.12.2018
A 28.12.2019 jsem měla sex s kamarádem, ale prášky jsem začala brát 27.12.2018.
Zjistila jsem, ze jsem těhotná, ale teď nevim s kým…☹️️ Můžete mi poradit jak to nějak přibližně zjistit, či by to mohlo z větší pravděpodobnosti být?
Děkuji moc
Oni už se prášky neberou od prvního dne menstruace? ![]()
@Pjaťorka tak to vypdá že máš cyklus delší než 30 dnu…pak o spíš je to kamaráda… já mám plodný den pokaždý 14.od prvniho dne menses…už několik let stejně.. každý to má jinak ale pokud máš cyklus 34 dnu tak ho budeš mit spíše pozdeji než dřív… tak bych to uzavřela že kámoš bude tatinkem