Nevím s kým jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
5.1.19 21:34

@Pjaťorka tak to vypdá že máš cyklus delší než 30 dnu…pak o spíš je to kamaráda… já mám plodný den pokaždý 14.od prvniho dne menses…už několik let stejně.. každý to má jinak ale pokud máš cyklus 34 dnu tak ho budeš mit spíše pozdeji než dřív… tak bych to uzavřela že kámoš bude tatinkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 21:37

@axelina no já to nemám pravidelný pokaždé to mám jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.1.19 21:41

@Pjaťorka stejne myslim že to bude kamoše a co tedy chceš delat ? jdes na potrat nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
5.1.19 21:43

Proč tě napadlo delat si test? Od sexu s kamosem je to 8 dni dva dny to tam plave a za 6 dní bys určitě neměla tak silného ducha takže je to ex ale v zajmu vsech okolo tebe doufam ze pujdes na potrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
5.1.19 21:45
@Saarka_O píše:
@Pjaťorka takže je to první dítě? V říjnu 2017 jsi zakládala diskuzi, že jsi v 18letech těhotná. Pokud jsi o miminko přišla, tak mě to samozřejmě mrzí…Ale ani to první evidentně nebylo plánované a vůbec jsi se teda nepoučila. Daleko pravděpodobněji jsi ale troll. Jak už bylo psáno, po týdnu by na testu nebylo nic vidět ;) :mavam:

Kdyby sla na potrat jeji matka … bylo by na sociálce o místo víc ve frontě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.19 21:45

Mě se kdysi stalo že jsem otěhotněla uplně nečekaně v měsíci kdy jsem byla jednorázově na jedne povedene akci nevěrná s chlapem ktereho jsem tam videla poprve a naposledy :oops: vím že to bylo jeho protože jsem měla plodný den jsem si pak dopočítala a v te době jsme doma žádný velký orgie neměli protože jsem dělala noční pořád… no pruser! doma 3lete dite . sla jsem na potrat a muj přítel si myslel že to bylo jeho.. přemlouval mě at si to nechám…to samozřejmě nepadalo v uvahu. Ale ted po 3 letech už máme druhýho mrnouse který je stopro Náš obou dvou .

• Citovat
  • Upravit
30628
5.1.19 21:46
@Fofrník píše:
Enten týky, tři špalíky,................. :D :D :D :D

Ententýky, DVA kolíky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.1.19 21:47
@laducha píše:
Ententýky, DVA kolíky :P

To je ale ošklivý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
5.1.19 21:49
@1jmeno píše:
Kdyby sla na potrat jeji matka … bylo by na sociálce o místo víc ve frontě…

Drsňačka, co… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.1.19 21:50

musí to být ex. ze sexu s kamarádem by ještě nebyl pozitivní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.19 21:51

Omlouvam se,ze to tu plevelim,ale jak vidim to foto testu. Nedavno jsem si delala ten samy 2×,2× duch. Udelala jsem si Pepino test (s tim mam dobrou zkusenost) a je negativni. Ma nekdo zkusenost se spolehlivosti toho testu na fotce? Zakladatelko,zkusila bych pro jistotu jeste i jinou znacku…

Sorry za anonym,nikdo nevi,ze jsem testovala..

• Citovat
  • Upravit
21311
5.1.19 21:52
@Anonymní píše:
Omlouvam se,ze to tu plevelim,ale jak vidim to foto testu. Nedavno jsem si delala ten samy 2×,2× duch. Udelala jsem si Pepino test (s tim mam dobrou zkusenost) a je negativni. Ma nekdo zkusenost se spolehlivosti toho testu na fotce? Zakladatelko,zkusila bych pro jistotu jeste i jinou znacku…Sorry za anonym,nikdo nevi,ze jsem testovala..

Pepino mamale citlivost 25 ne? Ukáže později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 21:57

@1jmeno nevím proste mi to nějak nedalo..tak proč na potrat hned nechce se mi nad tím hned takhle přemýšlet..co jsem si nadrobila to si s nim..neříkám ze si to nechám a neříkám ze nenechám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 21:58
@Anonymní píše:
Omlouvam se,ze to tu plevelim,ale jak vidim to foto testu. Nedavno jsem si delala ten samy 2×,2× duch. Udelala jsem si Pepino test (s tim mam dobrou zkusenost) a je negativni. Ma nekdo zkusenost se spolehlivosti toho testu na fotce? Zakladatelko,zkusila bych pro jistotu jeste i jinou znacku…Sorry za anonym,nikdo nevi,ze jsem testovala..

Určitě zkusím i jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 22:00

@terinka4444 nějak to proberu na gymde a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...