Nevím s kým jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21325
6.1.19 00:20
@Kriss Tina píše:
Ale tak proč ne… Kamarád taky rád :mrgreen: když jsou mladí, nezadaní, mají nějaké fyzické potřeby… Akorát tu ochranu to chce v takovém případě pořešit víc jak v dlouhodobém vztahu…

Ja kdyz potkam pritazliveho chlapa, tak kamaradstvi je to posledni, o co s nim stojim. :mrgreen: Mam i muzske kamarady, treba muj nejlepsi kamarad, ktereho znam od skolky, ale predstava s nim spat - to je jak spat s vlastnim bratrem 8o
Podle me si lidi pletou pojmy - kamarad je nekdo blizky, s kterym mam silny duverny vztah, ale nespim s nim. A kdyz ano, neni to kamarad, ale milenec, prilezitostny milenec, dobry znamy apod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
6.1.19 00:53
@PaníBovaryová píše:
Ja kdyz potkam pritazliveho chlapa, tak kamaradstvi je to posledni, o co s nim stojim. :mrgreen: Mam i muzske kamarady, treba muj nejlepsi kamarad, ktereho znam od skolky, ale predstava s nim spat - to je jak spat s vlastnim bratrem 8o
Podle me si lidi pletou pojmy - kamarad je nekdo blizky, s kterym mam silny duverny vztah, ale nespim s nim. A kdyz ano, neni to kamarad, ale milenec, prilezitostny milenec, dobry znamy apod. :nevim:

Nic proti, ale tady na epipi se poslední dobou rozmohli chlapi, co zavalí každou vztahovou diskuzi debatama o milenkách, jak je to skvělý, pomalu pro samýho obšourníka tu není kam plivnout, ale jakmile se tu objeví holka s takovýmhle problémem(jo udělala kravinu, ale co už teď) tak se tu můžete morálně zvencnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21325
6.1.19 01:00
@Anna766 píše:
Nic proti, ale tady na epipi se poslední dobou rozmohli chlapi, co zavalí každou vztahovou diskuzi debatama o milenkách, jak je to skvělý, pomalu pro samýho obšourníka tu není kam plivnout, ale jakmile se tu objeví holka s takovýmhle problémem(jo udělala kravinu, ale co už teď) tak se tu můžete morálně zvencnout.

Ale ja ji nijak nesoudim :D jenom rikam, ze si plete nazvoslovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
6.1.19 01:01

@Anna766 Jeden z obsourniku uz ma utrum. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
6.1.19 01:13

stačí ti jen jeden kamarád nebo jich potřebuješ víc ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
6.1.19 01:17
@malákráličice píše:
@Anna766 Jeden z obsourniku uz ma utrum. :dance:

Jo? :mrgreen: který,jestli to není tajdův…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
6.1.19 01:19
@PaníBovaryová píše:
Ale ja ji nijak nesoudim :D jenom rikam, ze si plete nazvoslovi.

Ne že bych to praktikovala,nějak nejsem ten typ,ale už za nás se říkalo kamarád taky rád a to už mi dáááávno není dvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
6.1.19 01:26

@Anna766 Altctrldel… a tim jsem si splnila bobrika drbnovstvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
6.1.19 01:43
@malákráličice píše:
@Anna766 Altctrldel… a tim jsem si splnila bobrika drbnovstvi :mrgreen:

To bylo načase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
6.1.19 01:58

Myslím, že s největší pravděpodobností bude miminko ex. Protože na testu po osmi dnech by se neobjevilo vůbec nic. Spíš je horší ta situace… Ať je kohokoli ani jedno není dobrý. Ex už je ex a kámoš se nebude chtít vázat a… Když řekneš oboum, že nevíš či je udělají z tebe bůhví co i když to byla třeba jen jen jednorazovka. Takže s úplnou přesností ci mimco je ti poví testy dna pokud ovšem nemají rozdílné krve všichni podle toho to poznat jde. Ale pochybuji jestli vůbec ví jakou skupinu krve mají. Ví to jen málokdo. :nevim: drž se a ať to dopadne jak si přeješ, na potrat jako pár jedinců tě nepozenu. Pro mě je dítě zázrak apokud se má narodit, tak ať se narodi. Pokud se narodit nema, odejde samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
6.1.19 05:49
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.1.19 09:06

@Malá princezna dekuju za radu..já to nějak promyslim..byla to blbost s tím spát to jo..s ex proste on mě chce ale je to slozity nevím jak by na to reagoval..on by se staral ale nevrátilo by nás to k sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21325
6.1.19 09:24
@Anna766 píše:
Ne že bych to praktikovala,nějak nejsem ten typ,ale už za nás se říkalo kamarád taky rád a to už mi dáááávno není dvacet.

to se říká jenom kvůli rýmování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
6.1.19 09:31

@Pjaťorka zkus se poptat na ty krve a pak písni i tu svoji a nezapomeň na rh faktory. Pak mi klidně napiš do soukromý zprávy. Vůbec si tu nic nedělej z rejpavych komentářů. Prostě se stalo. Člověk dělá chyby. Ale musí si s tím umět poradit
Mimi za nic nemůže. Třeba by to vešlo světlo do života. Drž se :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
6.1.19 10:25

@Pjaťorka Ahoj, mela by sis rozmyslet hlavně to, zda to dítě chces nebo ne. Je z půlky tvoje a je jedno kdo je otec, to dítě za to nemůže. A pokud te to s ex k sobe nevrátí, tak je jedno či to dite je. Zustat s někým jen kvuli dítěti je k ničemu, stejně to ve většině případů potom nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí