Nevím s kým jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
5.1.19 22:02

@Tichošlápek nemá má taky citlivost 10. Každopádně bych testovala znovu a nedělala závěry z toho testu co je na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.1.19 22:03

@Kriss Tina aha, tak to jsem si ho spletla s jiným :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.1.19 22:04

@Kriss Tina Zítra udělám jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.1.19 22:11

Tak ja mela pozitivni test 10 dni po styku,ale ja ze sem tehotna vim snad hned po styku :mrgreen: a to i pri neplanovanem poceti :lol: ..takze ja bych rekla ze to bude ex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.19 22:15
@Tichošlápek píše:
Pepino mamale citlivost 25 ne? Ukáže později

Pepino myslim 10 prave a mam pocit,ze tady ten mel 25. Takze ja spis doufam v presnost pepina :-))

• Citovat
  • Upravit
73
5.1.19 22:19

@dalmatinka 123 kdyby ex dá se to řešit lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.1.19 22:21

@Pjaťorka jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.1.19 23:16
@divine woman píše:
@Pjaťorka Jen tak pro zajímavost, proč jsi spala s kámošem? To je dnes nějaká nová móda?

já tomu taky nerozumím. Si neumím představit, přijde ke mně kamarád na návštěvu - co budeme dělat, podíváme se na Big Bang? ne, dáme radši sex. Hop a jdeme na to… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.1.19 23:22

Ja radim, ser na chlapy, mimco si kdyz pujde vse jak ma nechej a casem se ti zivot ustali :kytka: nic neni tak horke jak se zda, a z tech zavistivych kecu tady tech frigidnich jeptisek co daji svym chlapum jen kdyz najdou pozitivni ovu test si nic nedelej, je to jen cira zavist :mrgreen: :mrgreen: strasne me bavi ty zakomplexovane komentare nektere tady, preju vsem takovym vice sebevedomi do noveho roku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.1.19 23:24

@PaníBovaryová nene tak to nechodi, je tam nejaka jiskra atd. Ale to s titulem zavislacka a 4000 prispevky na emiminu nemuzete asi vedet, okrada vas to o realny vzrusujici zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.1.19 23:32
@PaníBovaryová píše:
já tomu taky nerozumím. Si neumím představit, přijde ke mně kamarád na návštěvu - co budeme dělat, podíváme se na Big Bang? ne, dáme radši sex. Hop a jdeme na to… :D

Ale tak proč ne… Kamarád taky rád :mrgreen: když jsou mladí, nezadaní, mají nějaké fyzické potřeby… Akorát tu ochranu to chce v takovém případě pořešit víc jak v dlouhodobém vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.1.19 23:37

taková veselá holka v rozkroku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
5.1.19 23:44
@Pjaťorka píše:
@Kriss Tina bylo no..kamos se do mě udělal ale prášky jsem brala toho 27 no ale tak to asi teda nemá ještě účinek

nemůžeš nasadit HA uprostřed cyklu a myslet si, že zaberou hned. Na příbaláku bývá, že chráněná hned jsi jen v případě, že první prášek zobneš první den menstruace, pak totiž než dojde k ovulaci, tak už začnou prášky účinkovat a ani k ní nedojde.
JInak těžko říct, když si ani nepamatuješ, kdy ti začala MS… Kdyby začala toho 14., tak čistě teoreticky je pravděpodobnější otec ten kámoš (s bývalým si spala 10. den cyklu, takže je to relativně brzy na ovulaci, ale ony si spermie taky umí chvíli počkat (říká se 3-5 dní) no a v tu chvíli je to věštění z křišťálový koule…
Na druhou stranu, pokud bys otěhotněla s tím druhým, tak bys teď byla teoreticky nějakých devět dní po oplodnění, a je dost nepravděpodobný, že už bys měla pozitivní test. To by zase ukazovalo spíš na toho prvního.

Jinak teda spát s dvouma chlapama „naostro“ a v polovině cyklu, to si teda střelec, skoro by se dalo říct, že se vlastně nic jinýho, než že otěhotníš, stát ani nemohlo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
5.1.19 23:57

jo a pro ostatní, mít nárazovej sex není zase taková tragédie a nemusí bejt hned holka „lehká“… spíš je průšvih v tom nechránění, to byla pořádná blbost.

Jinak zakladatelko, heleď, bůhví, jak to bude. Duch je na testu fakt minimální, jsi ještě před termínem menstruace a to dost dlouho, bůhví, jak to bude. Spontánní potrat v nízkým týdnu těhotenství není nic neobvyklého, kdyby ženský tak brzy netestovaly, myslely by si, že se prostě menstruace zpozdila o dva tři dny. Co mi říkala gyndr. tak takhle skončí asi třetina těhotenství, prostě se buńky spojí, den dva se dělí, ale pak konec, prostě přirozený výběr.
Nicméně, pokud by mi nebylo zrovna pětatřicet a nebyla to jedna z posledních možností mít dítě, asi bych zvažovala potrat (čím dřív tím líp), protože rodinné konstelace nejsou zrovna nakloněný k harmonickému vychovávání miminka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.1.19 00:13

to fakt těžko říct…jestli jsi měla ms předtím 7.11., a teď 12.-14.12, tak máš dost dlouhej cyklus, coz by odpovidalo víc tomu 28.12., ale zase to by za 9 dní nebyl takhle výraznej duch, si myslím :nevim: možná dvojčata s tím kámošem, u dvojčat je vyšší hcg…nebo dvojčata, a každý svýho tatínka, třeba byly 2 ovulace :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí