Nevíte, kde mě v Praze napíšou Mounjaro při BMI 28

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5410
5.7.26 11:30

Také záleží na věku. Starší lidé by prý měli mít vyšší BMI, u nich je 28 v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
5.7.26 12:33

Já taky naprosto nerozumím tomu, proč tyto léky tolik lidí vyhazují z kecek - proč jsou šikanovaní a ostrakizovaní ti, kteří si GLP-agonisty pomohli ke zdravější váze, zmírnění přidružených onemocnění atd. Jediné, co se mi zdá podivné, jak ti, co zhubli za pomoci preparátů, mlží a tvrdí, že najednou začali cvičit, zdravěji jíst atd. a ejhle, co před tím nešlo léta a desetiletí, najednou je během půl roku dole. Bohužel i tito jsou oběti honu na čarodějnice - kdyby to nebylo veřejně démonizované, nebáli by se přiznat. Co z těch nenávistných reakcí cítím - opovržení, vztek, závist, obavy, touhu dokázat taky zhubnout, ale nejde jim to, tak si aspoň kopnou do těch, kteří to dokázali. Ne cesta, ale cíl je nejdůležitější - a to je nižší váha, zdravější tělo a snad delší kvalitnější život. Ty léky nejsou pro každého a přínos musí být prokazatelně vyšší než negativa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
5.7.26 15:49

Za mě je uplne v pohodě si pomocí injekcemi. Ale zároveň respektovat to, ze když je lékař nechce předepsat, tak k tomu má velmi pravděpodobně důvod. Jinak by se daly koupit bez receptu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková