Nevlastní dítě, střídavá péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
27.8.24 13:36
@Katin908 píše: Více

A proč by to měli dělat, když mohou mít bezdětnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
27.8.24 13:42

Sama sis hrozne zkomplikovala zivot, kdyz jsi do toho sla a videlas vse na vl.oci,tu nevychovu a bylo od tebe moc nezodpivedne si s takovym takyrodicem porizovat dalsi ditko; ono vubec mit 3 druhy deti v ramci jedne rodiny-neni vubec o co stat.

Perpektiva vaseho vztahu a spolecneho ziti do budoucna tedy neni vubec optimisticka a proto urcite nic nepokazis, kdyz si s muzem narovinu promluvis o vsem, cos tady psala no a uvidis, jak se rozhodnes dal, ja trebas bych za kazdou cenu nechtela byt takto detna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
27.8.24 13:48

A pak se lidi divěj, že hromada matek nechce střídavku, když to často dopadá, jako v tomhle případě. Střídaj si dítě s úplně cizí ženskou a vlastní otec na něj kašle. Fakt sen každý matky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.8.24 14:02

Nebudu ti psat co se udelalo spatne a jak se to melo udelat. Na to je uz vzhldem ke spolecnemu diteti pozde.

Za me je potreba
1. Nastavit at se stara o kluka primarne on - je to jeho dite a jeho stridavka.
2. Nastavit pravidla tak at plati pro vsechny deti.
3. Pokud chce tvou pomoc tak at ti take udela k tomu vhodne podminky.

Příspěvek upraven 27.08.24 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
27.8.24 14:02
@j.a.n.i1 píše: Více

Je to polorody sourozenec jejich spolecneho ditete, takze jak moc je cizi?!

Spis je spatne, ze vznikaji takove silene propletene rod. vztahy navic s nevychovavanymi detmi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
27.8.24 15:12
@Anonymní píše: Více

Chápu, jenže jeho ex si chlapečka nestřídá s otcem, ale s Tebou.

Držím palce, ať se partner chytí za nos!! Ráda bych věděla, jak to dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
27.8.24 15:19
@PetraJ píše: Více

Pak jsou paskvily střídavek jako jedna tady z okolí, kde je dítě 14 dní u matky a 14 dní u otce, kdy se o dítě stará bývalá přítelkyně která s otcem byla když se na střídavku najelo, ex bydlí vedle a dítě většinu času tráví u ní, takže finální střídavka je matka / expřítelkyně otce / otec s novou slečnou kvůli které se s bývalou přítelkyní rozešel… to pro svoje děti chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.8.24 15:22

@Anna766 přesně tak a to si myslím i já :nevim: většina chlapů chce dítě do střídavé péče a to, že jsou věcně v práci a nemají čas na vlastní dítě prěce nevadí, je tam “macecha” a ta se vlastně postará. Proč se, ale nemůže starat vlastní máma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.8.24 15:27

@PetraJ čert vem střídavou péči :cert: tohle je za trest a mám to samé
Já chápu, že o otec o to dítě nesmí přijít, v životě by mě to ani nebapadlo. Má stejné práva jako matka. Jenže když otec dělá 4 dny 12 ctky (2dny denní, 2dny noční) a mezi tím je syn sám doma a nebo s holkou která nejeví o něho zájem, tak je to prostě smutný. :nevim: No a proto já bych se bála mít chlapa s dítětem, že bych třeba dělala rozdíly a to bych nechtěla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
@Ahep píše: Více

No, ona s ním nemá společného nic, krom toho, že spala s jeho otcem, takže je prostě cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
@emik11 píše: Více

jednoduchá odpověď - nemůže, protože tatínci tohle dělají matkám natruc, matka nešťastná bez svého dítěte, nová ženská nešťastná s cizím dítětem, a tatík se směje v práci, jak se všemi vyběhl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.8.24 15:29

Klasická písnička. Úžasný pan dokonalý a matka, která je příšerná a svoje dítě zanedbává. On si našel milenku, udělal z ní partnerku/manželku, sponzoruje její děti, spolu si ještě udělají další, aby jich neměli málo a když otec navrhne střídavku, protože přeci ta matka je tak děsná a dítě tam trpí, tak dítě ani nechce (od té děsné matky), macecha se starat nechce (protože má přeci svého mimíška a děti z předchozího vztahu, takže předpokládá, že její poklad už další dítě, potažmo to svoje biologické z prvního vztahu, nepotřebuje), přijde na epipi postěžovat si a překvapení, podpory se jí nedostane.

Ještě bych se zamyslela i nad tím, zda ta maminka není na práškách kvůli psychice právě proto, že jí kdysi partner zradil a odešel.

Příspěvek upraven 27.08.24 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
27.8.24 15:31
@stinga píše: Více

No, a ona snad ta next je jeho služka, že ho posloucha na slovo :think: jestli to spíš nebude tím, že ona hledala sponzora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.8.24 15:32

@stinga tak tohle si už tři měsíce zažívám a máte pravdu. Tatínek počkal až se maminka odstěhuje a druhý den už tam byla nová “macecha” kterou znal možná tři týdny :zed: nepochopím to do dnes, tatínkovi to přeju, ale že udělal takovou sviňárnu synovi, tak to mi nejde nějak překousnout. :nevim: Mám přítele a zatím se se synem pomalu seznamuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.8.24 15:41
@pikola píše: Více

Logicky, takhle si pojistil, že ona jen tak neodejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí