Nevycházím s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80119
12.7.18 16:19

A ona ví, že jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
12.7.18 18:48

Píšeš, že do měsíce se máte stěhovat. Super světlý bod v Tvém životě :hug: . Takže bych se už tchýní netrápila. :pankac: . Soustřeď se na nové bydlení, hlavně se těš na soukromí, které teď nemáš, a na tu obrovskou úlevu. V novém bydlení si stanov s chlapem svá pravidla, která bude okolí respektovat a nemá nikdo právo vám do toho kecat. Oznámení těhotenství musíš vědět Ty sama, já osobně bych to nechala až po odstěhování, aby nebyl ten měsíc ještě nějaké citové haló ze strany tchýně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.7.18 14:49

Mam strach o nas vztah ničí nam ho tchyne

@nostress píše:
Primární problém je v tom, že bydlíte všichni na tak malém prostoru. Osobně by mě na společné bydlení s tchánovci/ani rodiči/ nepřesvědčil nikdo. Jako řešení vidím urychlené odstěhování se.Manžel by měl stát při tobě. Krom toho, ty svoji povahu nezměníš/proč taky?/,a buď klidně sama sebou. Tchýně si bude muset zvyknout, že na svoje vesnické drby si najde někoho jiného.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.7.18 15:36

Tchyne dokážou byt opravdu drsné dokážou pekne manipulovat se svymi dětmi.Zažívám to taky.Mela jsem manzelstvi ktere trvalo bez mala 21 let.Ale manzel mi zdelil ze je gay.Vi to od 13 let ale vysel s tim na svetlo az skoro ve 38letech.Tak jsem se rozvedla a z naseho manzelstvi byli 3 deti.Po roce jsem potkala nynejsiho manzela.Byl bez deti,svobodny a jeste mladsi o 6 let ac tak nevypadal.Tak nejak jsme si rozumeli a zacali spolu bydlet u me doma.Jeho rodina o me nevedela.Po case prislo na svet ze ma vztah s tak musel s pra dou ven.Doslo na predstavovani a ja k nim sla domu.Hned na fetovku jsem jim zdelila ze jsem rozvedena s 3 detmi a jeste o 6 let starsi.Tak nejak to probehlo v klidu a ja myslela ze to bude klapat.I kdyz je fakt ze jsem se pozastavovla nad tim kdyz o me jeste nikdo nevedel ze manzel kdyz jel domu do vlastniho bytu vzdy chtel vyhodit u maminky.Pak jsem zazila jak ho maminka peskuje ze k nemu prisla domu a on tam neni.Pripadalo mi to divne manzel bydlel ve svem a bylo mu 32let.Mozna to me melo varovat ale ne.Dnes uz vim ze to byla chyba.Muj manzel je pod nadvladou sve matky ktera ma porad pocit ze je maly kluk.A stale resi me 3 deti z prvniho manzelstvi.Jsou uz dospeli.A tudyz sobestacni.S manzelem mam ted 6lete dvojcata jsou to nase zlaticka.Dokud jsem byla na materske tak tam tchyne chodila ale sla jsem do prace a tchyne zacala chodit jen kdyz jsem byla v praci.Vzdy kdyz jsem prisla s prace manzel byl nastvany a něco mi vycital.Tak lo roce tohoto trvani jsem ho prosila jestli by mohl tchyni poprosit jestli by nemohla chodit taky kdyz jsem doma on ji to rekl vzkazala mi ze tam nemusi chodit vubec.A opet byl problem.Zacala navadet deti.Vykladat nteri ktere je 12 let ze me nesnasi a ta to rika nasim dvojcatum a kdyz co koliv reknu ze se mi to nelibi ze by ji mel vysvetlit ze to se nedela tak ji to rekne a ona mu rekne ze to rikala v listopadu a jemu to staci.A kdyz se ozvu ze to neni vysvetleni da se na jeji stranu.Ma z ni strach jeho matka ma vzdy pravdu.Uz nevim co dal a nechci o nej prijit ale uz jsem unavena mu porad vys etlovat ze to tak neni to co mu matka vypravi.Ze by mel taky verit me.Take mi rekla ze bydlim v jeho byte a kdyz jsem mu to rekla tak mi neveril a musela jsem mu to dokazovat nahranym hovorem ale presto ji omluvil.Pak mi zacala volat jako ze se spletla a ze vola jedne kolegyni ktera chtela meho manzela ale manzel ji nechtel nici to nas vztah a ja o nej ne hci prijit protoze ho miluji a rodina pro me byla vzdy dulezita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová