Nevyhovuje mi střídavá péče o syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7566
5.4.23 19:58
@Anonymní píše:
@Tarena Vždyť píšu, že jídlo bylo hlavně na mně a že si ex jen občas skočil kfc, mcdonald's. Kdyby to bylo občas i u syna, tak mi to až tolik nevadí. Ale on tahle nezdravá jídla jí u svého otce pravidelně a bohužel počítám s tím že si ponese následky a pokud mi tady teď někdo řekne že ne, tak by si měl něco o nevhodném jídle a jaké nemoci se z toho dělají jít něco přečíst.

jak se stravuje syn u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.23 19:59

@beruska9 Ano je třeťák, no tak špagety jako takové mi nevadí, ale když do toho spočítám další jídla tak je to prostě zlé

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
5.4.23 19:59
@Anonymní píše:
@Tarena Vždyť píšu, že jídlo bylo hlavně na mně a že si ex jen občas skočil kfc, mcdonald's. Kdyby to bylo občas i u syna, tak mi to až tolik nevadí. Ale on tahle nezdravá jídla jí u svého otce pravidelně a bohužel počítám s tím že si ponese následky a pokud mi tady teď někdo řekne že ne, tak by si měl něco o nevhodném jídle a jaké nemoci se z toho dělají jít něco přečíst.

Následky přímo tragické ze :lol: prosím té nech je žít a dekuj Bohu, ze ma táta zajem o dítě. Vždyť jsi mu ho sama vybrala, tak musel mít nějaké ty kvality a pozitiva ;)

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
5.4.23 20:00

Tak to jídlo je takovej průměr no. Žádná hitparáda, ani úplnej humus. Ty sladkosti a chipsy jsou špatně, ani to se nedá z ex domluvit, aby mu to nedával? Učit se s osmiletým klukem 3 hodiny mi teda přijde docela hodně. Střídavá péče je na hlavu. Chudáci děti. Ale zas ty táty chápu, že chtějí mít dítě stejně jako matka. Holt po rozchodu to nikdy ideální nebude. Zkus ten čas, co malého nemáš doma nějak využít sama pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
11082
5.4.23 20:03
@LiduNe píše:
Tak to jídlo je takovej průměr no. Žádná hitparáda, ani úplnej humus. Ty sladkosti a chipsy jsou špatně, ani to se nedá z ex domluvit, aby mu to nedával? Učit se s osmiletým klukem 3 hodiny mi teda přijde docela hodně. Střídavá péče je na hlavu. Chudáci děti. Ale zas ty táty chápu, že chtějí mít dítě stejně jako matka. Holt po rozchodu to nikdy ideální nebude. Zkus ten čas, co malého nemáš doma nějak využít sama pro sebe.

Na druhou stranu, ta pohoda u otce snad vyrovna ten stres a tlak u matky. Hodne nemoci je ze stresu a on se doma snad jen uci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.23 20:03

@KKK85 Normálně a zdravé, nejsem žádný vegan nebo tak. Pravidelně má kvalitní maso a ryby, zeleninu, ovoce, pečivo, sýry, pijeme hlavně vodu a domácí džus, limonádu, atd. Neříkám, dá si jednou nebo max dvakrát do týdne taky nějakou sladkost nebo chipsy, ale každý den to je prostě masakr.

• Citovat
  • Upravit
17045
5.4.23 20:04

Mimochodem - nebojis se spis, ze mu u taty bude lepe? Nezarlis trochu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
5.4.23 20:05
@Králičice píše:
Mimochodem - nebojis se spis, ze mu u taty bude lepe? Nezarlis trochu :andel:

Aby za 4 roky nerekl, ze chce byt u taty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.23 20:06

@LiduNe Ne, žádná domluva s ním není :zed:. Za chvilku bude jíst ještě víc sladkosti páč velikonoce, já pro syna taky mám něco připraveného, ale upřímně bych mu to už nechtěla dát, protože u otce toho sní moc

• Citovat
  • Upravit
3837
5.4.23 20:07

A pokud má dítě speciální potřeby, tak sice můžete dřít a dřít, ale spíš to dítě i sebe odrovnáš. Lepší by bylo přijmout specifika dítěte a snažit se s pomocí podpůrných opatření najít cestu, aby dítě zvládalo školní požadavky a zároveň se z toho nemuselo brzy zhroutit. Tohle je cesta do pekel a může nastat chvíle, kdy to z dítěte stejně nevydřeš. On potřebuje klid, podporu, procvičování doma ano, ale ne takto. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
5.4.23 20:10
@Anonymní píše:
@KKK85 Normálně a zdravé, nejsem žádný vegan nebo tak. Pravidelně má kvalitní maso a ryby, zeleninu, ovoce, pečivo, sýry, pijeme hlavně vodu a domácí džus, limonádu, atd. Neříkám, dá si jednou nebo max dvakrát do týdne taky nějakou sladkost nebo chipsy, ale každý den to je prostě masakr.

Hele polev… snažím se taky aby dcera jedla zdravě. Maso, ryby, zeleninu, ovoce… pije čaj, vodu.. ale nějakou sladkost má denně… třeba kousek, nebo zdravější variantu. Chipsy třeba vůbec… jen na oslavách, vánoce, silvestr a pod. Džus kupovaný 100% ředěný s vodou si dá taky třeba 3-4× týdně. Už jen že to ex dává na instagram to jídlo atd… nechce tě prostě jen vytočit že ví že ti to vadí?
Měla bys fakt zvolnit nebo syn bude starší a starší a jednou ti řekne čau jdu k taťkovi. Ono i to učení 3 hodiny denně je maras! Jak potom tráví volný čas? žádný nemá co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
5.4.23 20:11
@Anonymní píše:
@LiduNe Ne, žádná domluva s ním není :zed:. Za chvilku bude jíst ještě víc sladkosti páč velikonoce, já pro syna taky mám něco připraveného, ale upřímně bych mu to už nechtěla dát, protože u otce toho sní moc

Joo tak to je super nápad… a co si tak bude kluk myslet? U tatky jsem dostal, mamka mi dala jablko.. paráda… hele je to dítě. Pokud není obézní nemá zdravotní problémy tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
@Anonymní píše:
@andrasteia No mohla bys trochu vysvětlit jak to myslíš? Chápu ex, ale nevím co by mohlo být extrém u mě, když jen chci aby se měl syn dobře :nevim:

3 hodiny učení a zdravý blafy, aby se měl dobře? Nejsi troll? Nebo jen extrémistka? Úplně vidím proč nejste spolu, pokud chceš, aby měl syn 1domov, tak ať ho má v péči otec a ty ho můžeš vídat jak často budeš chtít;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Králičice Upřímně je to tak půl na půl, teď se synovi možná u otci líbí trochu víc. Ale myslím že z toho vyroste a pochopí že ex to přeháněl. Mám s tím osobní zkušenost, jeden rodič mě rozmazloval, všechno dovolil, nic jsem nemusela. Druhý rodič trval na pravidlech, měla jsem svoje povinnosti no a teď si vážím a mám lepší vztah s rodičem co na mě byl přísnější, než s rodičem co si hrál na mého kamaráda

• Citovat
  • Upravit
2926
5.4.23 20:13

Chudak kluk… chudak ex.
Jeden domov u maminky… :roll: s tvym pristupem se mozna jednou budes divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí