Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dorri2 píše:
@karla888 Pracuji v Německu. Dotazník jsem vyplnila, i když jsem sice byla v pracovní neschopnosti, po operaci karpálů (6 měsíců ), pak mi domů přišel dopis z pojišťovny AOK Bayern, kde stálo, že již nejsem jejich klient. Rázem jsem zůstala bez příjmů a jelikož jsem byla v této situaci poprvé, nevěděla jsem co a jak, kam a kdy. Pomoc a podporu jsem měla a mám vždy u rodiny. Nemít rodinu, do půl l roku jsem na ulici. Vážně jsem zažila spoustu nepříjemných pocitů, těšila se, až usne synek 5.let, abych mohla brečet a tím pustit všechno ven. Pocity smíšené. Ale najít si práci, nebylo těžké. O5 jsem rozesla životopisy a pak absolovovala pár pohovorů. Do práce jsem šla třetí den po ukončení neschopnosti.Tlačím před sebou káru naloženou optimismem a to, si myslím, je polovina úspěchu. Tak přeji, ať se Vám finiš studia podaří co nejlépe a smekám za dobrovolnou volbu tak náročného tématu, kde názory okolí, či zkušenosti těch, kterých se to týká, nejsou jen černé nebo bílé.
Docela by mě zajímalo, jak se Vám zadaří.
Děkuji moc za vyplnění a obdivuji vás, nemyslím si, že bych já sama takovouhle situci zvládla, ještě s malým dítětem…! ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, dotazník jsem vyplnila. 2.ledna jsem šla ve svých 42 letech poprvé na pracák. Byl to krásný dárek na vánoceNa pracáku je to pro mě stresující a ponižující. Doufám že se mi zadaří si co nejdříve najít práci
Moc děkuji za vyplnění a přeji hodně štěstí při hledání nového zaměstnání ![]()
@karla888 píše:
Děkuji moc za vyplnění a obdivuji vás, nemyslím si, že bych já sama takovouhle situci zvládla, ještě s malým dítětem…!
Ani mě se v té situaci nechtělo být. A k tomu bonusový nepořádek doma protože pravá ruka k ničemu a levá reprezentovala své umístění
… Jo, dneska se tomu můžu zasmát, ale dluhy z minulosti, které mi vznikly tak ty si hradím velmi z volna. Jsou jako nemoc, která se pomalu léčí. Odjíždím denně do Německa a domů. Pracovat v ČR, tak mi nezbyde ani na bublifuk. No jasně, že to v člověku, který byl vedený k zodpovědnosti, zanechá jakýsi flek na duši, ale to je od toho tam nahoře vzkaz pro nás, že nikdy neusínej na vavřínech, utvoř si rezrvu. Máš-li z čeho. Nejsem hodna obdivu jenom já. Všichni, kdo se tu dokázal přiznat, že se mu v životě něco nepovedlo, jsou BORCI. A každý, kdo si tím prošel, si teď dávají, lidově řečeno, majzla aby to byla zkušenost první a zároveň poslední. Aspoň já se strašně moc nechci do podobné dostat. Paaa ![]()