Nezaměstnanost - dotazník do bakalářské práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
6.1.20 07:36
@Dorri2 píše:
@karla888 Pracuji v Německu. Dotazník jsem vyplnila, i když jsem sice byla v pracovní neschopnosti, po operaci karpálů (6 měsíců ), pak mi domů přišel dopis z pojišťovny AOK Bayern, kde stálo, že již nejsem jejich klient. Rázem jsem zůstala bez příjmů a jelikož jsem byla v této situaci poprvé, nevěděla jsem co a jak, kam a kdy. Pomoc a podporu jsem měla a mám vždy u rodiny. Nemít rodinu, do půl l roku jsem na ulici. Vážně jsem zažila spoustu nepříjemných pocitů, těšila se, až usne synek 5.let, abych mohla brečet a tím pustit všechno ven. Pocity smíšené. Ale najít si práci, nebylo těžké. O5 jsem rozesla životopisy a pak absolovovala pár pohovorů. Do práce jsem šla třetí den po ukončení neschopnosti. :D Tlačím před sebou káru naloženou optimismem a to, si myslím, je polovina úspěchu. Tak přeji, ať se Vám finiš studia podaří co nejlépe a smekám za dobrovolnou volbu tak náročného tématu, kde názory okolí, či zkušenosti těch, kterých se to týká, nejsou jen černé nebo bílé. :palec: Docela by mě zajímalo, jak se Vám zadaří. ;)

Děkuji moc za vyplnění a obdivuji vás, nemyslím si, že bych já sama takovouhle situci zvládla, ještě s malým dítětem…! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.20 07:38
@Anonymní píše:
Ahoj, dotazník jsem vyplnila. 2.ledna jsem šla ve svých 42 letech poprvé na pracák. Byl to krásný dárek na vánoce :? Na pracáku je to pro mě stresující a ponižující. Doufám že se mi zadaří si co nejdříve najít práci :think:

Moc děkuji za vyplnění a přeji hodně štěstí při hledání nového zaměstnání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.20 09:30

Vyplněno za minulý rok, na to člověk jentak nezapomene

• Citovat
  • Upravit
5
7.1.20 23:36
@karla888 píše:
Děkuji moc za vyplnění a obdivuji vás, nemyslím si, že bych já sama takovouhle situci zvládla, ještě s malým dítětem…! 8o

Ani mě se v té situaci nechtělo být. A k tomu bonusový nepořádek doma protože pravá ruka k ničemu a levá reprezentovala své umístění :D… Jo, dneska se tomu můžu zasmát, ale dluhy z minulosti, které mi vznikly tak ty si hradím velmi z volna. Jsou jako nemoc, která se pomalu léčí. Odjíždím denně do Německa a domů. Pracovat v ČR, tak mi nezbyde ani na bublifuk. No jasně, že to v člověku, který byl vedený k zodpovědnosti, zanechá jakýsi flek na duši, ale to je od toho tam nahoře vzkaz pro nás, že nikdy neusínej na vavřínech, utvoř si rezrvu. Máš-li z čeho. Nejsem hodna obdivu jenom já. Všichni, kdo se tu dokázal přiznat, že se mu v životě něco nepovedlo, jsou BORCI. A každý, kdo si tím prošel, si teď dávají, lidově řečeno, majzla aby to byla zkušenost první a zároveň poslední. Aspoň já se strašně moc nechci do podobné dostat. Paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová