Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janeet budeme mít kluka
hrozně to uteklo, už se začínám pořádně bát porodu ![]()
Ja mam termin 19.6., ale vzhledem k tomu, ze cekame druhe mimi a prvni mam po akutnim cisari, tak planuji uz porodit zac. cervna zase cisarskym rezem. Cekame holcicku (snad, pokud se nespletli na UTZ ve 13.,17. 20.tt). Ted jsem v 30.tt.
Odkud holky jste?
@Týna K. utíká to fakt rychle
no já zatím o porodu nepřemýšlím, i když občas si taky říkám, co bude a jak bude, protože mám tříselnou kýlu, tak mám obavy
Ahoj, taky se k vám přidám ![]()
Jsem ve 28. týdnu a čekáme chlapečka ![]()
@Janeet Taky jsem hrozně na sladký, za celé těhu jsem snědla snad víc sladkého než za posledních pět let
A je to znát, přibrala jsem už 10,5 kg ![]()
@bisonka tak to jsi jako já, já taky tolik přibrala
tak jsem zvědavá, jaký ty naše cukrátka budou ![]()
To počasí je hrozný, od středy ležim s chřipkou ![]()
Jinak já jsem z Prahy.
@Týna K. tak to je mi líto, já tedy jen posmrkávám a občas mě zaškrábe v krku, ale zatím se držím. Cpu do sebe zeleninu a ovoce. Čím se léčíš ty? já jsem kousek od Krumlova
@Týna K. no ale ty už to máš za pár, já se bojím, že až to budu mít za pár já, tak budu mít přes 20kilo navíc ![]()
Jj kočárek už po hooodně dlouhém rozhodování mám a na výbavičce pracuju, oblečků už má naše malá víc než my s manželem dohromady a zbytek dokupujeme průběžně, taky děláme pokojíček.
@Kasperle tak my už pokojíček máme, oblečení taky, s kočárkem už vesele jezdím po bytě
no a ještě zbývá dokoupit pár věcí jako monitor, sterilizátor atd, už toho ale moc není
@Janeet - dr.,se mě ptala, jak chci rodit a já si ho sama vybrala. U Toma jsem měla 13 hod. křížových bolestí, a pak jsme skoncili akutně (omotana snura okolo nohy a hlavy) na sale.Tak uz to chci mit rychle a jasne za sebou.
@Janeet - kousek od Českého Krumlova?
Já jsem z Jindřichova Hradce