Nezařazené těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
7.7.13 19:38

Aha tak to jsem nepostrehla ze ma segra takove jmeno :D me se libi to Ella :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.7.13 09:52

Můžu si k Vám zase pro radu?? Sem 35+2tt a cellý týden mě pobolívá v podbříšku. Nemá to intervali, je to stálá bolest jako při měsíčkách, někdy bolí normálně někdy bolí hooodně. Chytá mě to nevyspitatelně, ráno, v noci, odpoledne. Po teplý vaně se uleví. Prostě křeče v podbříšku a při většině to mám v zádech, v zadu na kříži. Délka tý bolesti je taky vždy jiná, někdy to jsou třeba dvě hodiny v kuse, někdy půl hodiny. Kámoška mě pořád děsí předčasnym porodem a císařem, už mám nervy.. Když si zajedu na nějakej vyhledávač, a dam bolest v podřišku… tak na mě všude vyjedou potraty na začátku těhu. takže nevím nic.. Nemáte ty samé zkušenosti? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
8.7.13 11:08

@Denousek25 to jsi ani postřehnout nemohla :D taky se mi Ella líbí ale nevim porad chtěla bych něco strasne originál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
8.7.13 11:16

Aha ja myslela ze si to tam psala a ze jsem to nejak prehledla :lol: Je to pekne jmeno a zda se mi originalni zas tak ho nepotkavam :lol: ja mam pro holcicku klasiku natalku je to nadherne a roztomile a pro kluka po tatinkovi filipek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.7.13 11:17

@martinkova mohli by to byt i poslicci… ja je mela asi tak od 30tt. ruzne intervaly, v kteroukoliv denni dobu.. ale radeji to prober i s dr v poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
8.7.13 12:57

@Denousek25 nene nepsala no asi mas pravdu ale já uz to vidim ze by ji vsichni rikali elisko :D ale i tak jako je to pekne jmeno no jeste uvidim ejste mam do listopadu cas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
8.7.13 15:20

Too joo to jeste treba najdes jeste nejake jine jmeno :lol: ale tot fakt neni spatny kdyby nahodou :lol: ja mam termin az v prosinci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.7.13 17:41

No u každého je to jiné, u mě je to hematom, ale já jsem 22tt, ale u tebe si též myslím, jestli to nejsou poslíčci. Raději běž k doktorovi.35tt už to není sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.7.13 19:04

Tak sem si tam volala, a prý to sou ukázkový poslíčci. Nemám dělat vubec nic, ani úklid, ani sex, ani nějaký porcházky. Zítra jí to mám všechno ještě říct a podle toho prohmatání mi řekne více :).. a taky, že to budu mít až do porodu, tak sem teda štastná, protože je to otravný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.7.13 19:55

@martinkova bud rada ze Te to chytlo az v 35tt ja si to „uzivala“ od 30tt, ale vysledek je k nezaplaceni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
8.7.13 21:48

@Denousek25 už aby ten termín byl co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
9.7.13 09:09

Ivonnecka

Too jo to uz by mohl byt nemuzu se dockat pri tom se i bojim ze budu mit nejake urvane miminko a ze to nebudu zvladat :) ale tesim se az to budu chovat v naruci :lol: pristi utery se dovim co v sobe nosim :lol: prvni to bylo na 60%holcicka pak ze to vypada ze tam neco plave pak nam to utajil tak snad ted uz budu vedet :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.7.13 11:07

@Denousek25 jsem na tom stejně já jak byla na echu tak nam nechtělo roztáhnout nožky ale dr ríkala že to vypadá na holčičku a od te doby mi to nikdo nepotvrdil takze nevim na cem jsme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
9.7.13 13:37

Ivonnečka

Joo tez vas chce mimi napinat :lol: :lol: to je hezky ze mozna mate holcicku ja bych si ji moc prala ale nevim nevim uvidime :lol: ale uz jsem si zvykla i na chlapecka mluvim na nej jak na kluka radsi at si zvyknu i na tuto moznost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.7.13 22:46

@Denousek25 ty já taky chtela jedine holcicku tak doufám ze se mi to vyplní ale i za chlapečka budu ráda :) hlavně že budeme zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí