Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák zatial som to neskusila. Momentalne mame obdobie bez nich. Ja som tu mala asi pol roka kocky zeleninoveho bujonu. Pouzivam to velmi zriedkavo. Az raz nastala ich chvilka. Rozbalila som 1 a vyhrnuli sa mi z nej cervici. Fujtajbl!
Tie svine naozaj lezu do vsetkeho. ![]()
@AnnaNuvoletta07 mne sa dostali aj do takej dozy. Mala som tam zmes vlociek a semienok ako rannu rychlovku, ked potrebujem rychlo spravit ranajky. ![]()
To je věčný boj, každý den v kuchyni tleskám
a v kombinaci s octomilkami ...... je to hnus velebnosti ![]()
@rodinka4 píše:
@AnnaNuvoletta07 mne sa dostali aj do takej dozy. Mala som tam zmes vlociek a semienok ako rannu rychlovku, ked potrebujem rychlo spravit ranajky.
Spíš než že se ti do té dózy dostali, tak sis je přinesla z obchodu s těmi vločkami/semínky. To je jejich oblíbený domov a malé larvy v tom neuvidíš.
@rodinka4 jednou ještě na starém domě jsem je taky měla. Prohledala jsem kde co, vyházela co bylo otevřené, a pořád se odněkud objevovali. Až jsem je objevila - v uložených papírových nákupních taškách! Byli nalezlí v těch lepených švech, asi jim to lepidlo chutnalo. A taky jsem je objevila v loubkových košíčkách, mezi těmi plátky dřeva. Zbyly mi z jahod, a bylo mi líto je vyhodit. No letěly do krbu jen to fiklo.