Nezvaný host na kávě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontar
23.9.19 00:22

Zakladatelko nevím, jestli jsi lesba, že děláš takový cirkus kvůli další účastníci na kafi…ale jelito budeš určitě…

• Citovat
  • Upravit
45689
23.9.19 01:27
@Markéta80 píše: Řekla bych rovnou at si to užijí spolu ;)

A nejsi trošku žárlivá? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.19 05:32
@Anonymní píše:
@Kristyna.Vechtova moje zkušenost je, že ve chvíli, kdy se někdo sám pozve na schůzku dvou dalších lidí, jako v tomto případě, většinou se jedná o člověka, který má problém si najít vlastní známé a musí se vecpat jinam. Jak jsem psala, schůzka byla dle očekávání hrozná, ona tam vesměs jen seděla a koukala a my si se známou pod jejím pečlivým pohledem povídaly :zed:

Tak ne každý si umí najit přátelé jen tak, někdo hold potřebuje postrčit a neřekla bych ze se tam jen tak vecpala. Promiň kamarádka ji tam evidentně chtěla, protože jimak měla říct. Promiň už mám neco domluvené sejdeme se buď odpoledne nebo zítra. A to ze to bylo „hrozné“ je věc názoru třeba si se málo snažila, mohla jsi víc komunikovat, ale když jdu nekam vypruzelá už předem je jasný ze to v 90% dopadne blbě. Za me řešíš kravinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
23.9.19 07:37

@veria proč? nechci se scházet koho ani neznám :lol: Něco jiného pokud bych jí znala a ráda jí uvidím tak proč ne. Ale tahat tam někoho úplně cizího :lol: To si můžu sednout ke stolu k cizím lidem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.9.19 15:31

Mě osobně by to nejspíš taky vadilo. Ale záleží hodně na tom, co je to za kamarádku. Pokud je v pohodě ona, budou v pohodě i její kamarádi :) Každý je jiný. Někdo si pokecá s každým, jiný ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
23.9.19 19:24

Mam znamou, ktera kdyz uz se na neco domluvime, tak bud pul hodiny po srazu napise, ze vubec neprijede, nebo si privede nejakou kamaradku, kterou neznam, bez varovani. Samy jsme se sesly asi dvakrat. Takze sem se prestala snazit s ni neco domluvit, ona zjevne nema potrebu pokecat sama se mnou.

• Citovat
  • Upravit
36
24.9.19 09:58

Mě by to vůbec nevadilo. Pokud se to nestává pořád, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
26.9.19 13:54

1/ Pises znama, takze asi ne nejaka kamaradka, se kterou bys potrebovala resit duvernosti nevhodne pro dalsi usi.

2/ Ona pozvala tebe, ne obracene, tudiz nechapu, proc si narokujes jeji pravo pozvat nebo nepozvat nekoho dalsiho. Slusne to dala vedet dopredu, mohla jsi odmitnout.

3/ Pokud bys na schuzku neprisla prednas*ana, mohla sis kafe uzit. Pochopila bych, ze by ti vadilo, kdyby znama prizvala nekoho, koho nesnasis, ale tohle byla nova osoba, se kterou jste se mohly uplne v pohode pobavit, kdyby z tebe necitila, ze ti jeji pritomnost vadi uz z nejakeho podivneho principu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová