Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic. Já s nimi spolupracovala a stavěla se pomalu na hlavu. Místo toho abych ležela a odpočívala, tak mě pořád někdo z hygieny otravoval a psal si co už psal někdo první, druhý, třetí, čtvrtý, pátý a 6.uz jsme telefon nezvedla ani po 7 další den a nic se nestalo. Mám s nimi tak špatné zkušenosti, že mít znovu covid, tak jim nevezmu už vůbec žádný hovor. A to myslím zcela vážně.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co se stane když nezvednu telefon higieně. Vyplnila jsem to sebeportování, a všichni se kterými jsem byla v kontaktu byli na testech.
Nic. Budou to zkoušet a pak pošlou SMS. Tím je doručeno a jsi informována dle zákona se všemi důsledky
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co se stane když nezvednu telefon higieně. Vyplnila jsem to sebeportování, a všichni se kterými jsem byla v kontaktu byli na testech.
Tak znám hodně lidí, co cizí čísla neberou, hygiena nehygiena. Taky cizí čísla většinou neberu.
@Fiducia píše:
Nic. Budou to zkoušet a pak pošlou SMS. Tím je doručeno a jsi informována dle zákona se všemi důsledky
a já blb si pro úřady zrizoval datovou schránku 🤦 SMS není oficiální komunikační kanál občana a úřadu. Půlka seniorů by byla v pedeli. možná proto furt existuje ještě česká pošta
@D.vojtech když už máte potřebu reagovat na 10 měsíců starou diskuzi, doporučuju si zajistit informace https://covid.gov.cz/…kovy-kontakt
@Fiducia píše:
@D.vojtech když už máte potřebu reagovat na 10 měsíců starou diskuzi, doporučuju si zajistit informace https://covid.gov.cz/…kovy-kontakt
to je všechno hrozně hezké, ale jak to vyvrací můj příspěvek? SMS prostě není oficiální kanál a to ze zákona respektuve úřad musí komunikovat vždy pisemenou formou a jediné možnosti, kdy je písemnost možno brát za doručenou je doporučené psaní či datová schránka…takže asi tak
@D.vojtech píše:
to je všechno hrozně hezké, ale jak to vyvrací můj příspěvek? SMS prostě není oficiální kanál a to ze zákona respektuve úřad musí komunikovat vždy pisemenou formou a jediné možnosti, kdy je písemnost možno brát za doručenou je doporučené psaní či datová schránka…takže asi tak
To potvrzuje pravdivost tvrzení, na které jste měl potřebu reagovat
@Fiducia píše:
To potvrzuje pravdivost tvrzení, na které jste měl potřebu reagovat
Fakt se mi nechce věřit, že jste takové střevo 🤦
takže vy si opravdu stojíte za tím, že správní orgán ze zákona může úřední rozhodnutí považovat za doručené zasláním sms? v textu se píše pouze o tom, že takto činí, ne že z toho vyplývají právní důsledky, což je jediný aspekt, který mne jako občana ve vztahu ke státu zajímá
Tak ještě, že mám číslo hygieny v blaclistu. není sms, není rozhodnutí 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Ti co mají simkarty na kredit, paušál na jinou osobu popřípadě telefon nemají jsou úplně z obliga
@D.vojtech otázka zní: co se stane když nezvednou telefon z hygieny. Na tuto otázku je odpověď: přijde SMS.