Nezvládám 3 děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12700
14.6.22 08:20
@Cuddy píše:
Jak to myslis? Jo, deti si spolu vyhraji docela dost, viz nase detstvi, jen to obcas koncilo zapalenym stohem. Fakt myslis, ze muses nechat 2 predskolaky delsi dobu (prazdniny) bez programu?

Ale však já mám taky děti. :) A tohle si nevybavuju, že bych jim pořád vymýšlela program, aby se náhodou chvíli nenudily. Prostě si spolu vyhrály. A když byly školkové, tak chodily do školky i v létě (to už jsem chodila do práce). Proto se ptám, jak je to u nich. Jestli budou taky ve školce, tak bude mít velkou část dne klid na mimino a večer tam můžou být ve 4 doma. V 5, pokud bude pantáta chtít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12700
14.6.22 08:30
@Netopirek píše:
Celé prázdniny jen spolu? 8o
Moje zkušenost je, že po třech týdnech si začnou lézt na nervy a chtějí jiné děti nebo aspoň změnu prostředí.

Jak píšu výše, u nás školka fungovala i přes léto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
14.6.22 08:33

No a jaky maji ti starší program na leto? tabor, příměšťák, prarodiče s nima nemají naplanovaný ani víkend? do školky budou chodit? vy na dovolenou nejdete?

hele, upřímně, pokud se chlap nevěnoval dvěma dětem, proč si do toho pořizovat třetí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.6.22 08:36
@bjetuschka píše:
Jak píšu výše, u nás školka fungovala i přes léto…

Já jsem taky psala, přes léto dát děti do školky. U nás se školky střídají, ale dohromady pokryjí červenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
14.6.22 08:36

@bjetuschka treba u nas je skolka pres leto tydny, zbytek je zavrena bez nejake partnerske skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.6.22 08:37

@debra.morgan třetí byla nehoda, kterou si nechali.
Zřejmě ty první dvě nebyly moc náročná mimina. Tak si myslela, že to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
14.6.22 08:41
@Netopirek píše:
@debra.morgan třetí byla nehoda, kterou si nechali.
Zřejmě ty první dvě nebyly moc náročná mimina. Tak si myslela, že to zvládne

to jsem četla, že to byla nehoda. Sama tam píše, že už byli zvyklí na odrostle samostatné děti proč se vracet k plínám. Navíc, mi netvrď, že o ty dvě předchozí se chlap ukazkově staral, a travil s nimi volny čas, když je ted 2× týdně večer doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.6.22 08:42
@Netopirek píše:
Celé prázdniny jen spolu? 8o
Moje zkušenost je, že po třech týdnech si začnou lézt na nervy a chtějí jiné děti nebo aspoň změnu prostředí.

Co po třech týdnech. U nás stačí promaroděný víkend a jsou na tečku a to už jsou oba školní. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
14.6.22 08:49

@Svistice taky jsem se nad tremi tydny podivila, co ma zakladatelka za andilky. Vikend snad, pokud nasleduje po dostatecne dlouhem obdobi klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.6.22 09:05
@Cuddy píše:
@Svistice taky jsem se nad tremi tydny podivila, co ma zakladatelka za andilky. Vikend snad, pokud nasleduje po dostatecne dlouhem obdobi klidu.

On jim pak právě chybí ten dětský „gang“ viza ta jiná diskuze.
U nás navíc umocněno vysokou social potřebou mých dětí.
Mladší jede už třetím rokem jaro/léto ve stylu přijdu ze školky/školy, kde už jsme se domuvila s kámoškou a vyzmizím k té holčičce nebo alespoň na hřiště na dvě hodiny. Pak dotáhnu domů a jdu pro dítě od sousedů. Když musí dítě od sousedů domů, přidám se k bandě puberťáků, kteří po šesté vysmahnou od kompů a jdou poposedávat okolo baráku, a buď je znásilním k nějaké hře typu vybíjená/schovávaná, nebo jim jen tak dělám ocáska a přiučím se něco podstatného, jako kdo koho miluje nebo s nima zkouknu nějaký hustý písničky či youtubery. :jazyk:
Být víkend doma jen s bratrem a rodiči se pak samozřejme stává peklem pro všechny zúčastněné. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
14.6.22 09:09

Zkus přímo požádat prarodiče o prodloužený víkend. Jinak ano, zapojit tatínka. Co dělá těch pět večerů mimo domov? Přece se kvůli tomu nezhroutíš? A miminko může být za měsíc andílek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5410
14.6.22 09:10

Trolík, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 09:14

No, bohužel asi nic převratného nevymyslíme. :? Nerada hledám důvody, pro nic nejde, ale v tomhle případě u nás - jet k babičkám je na blázinec už po deseti minutách, prarodiče prostě nejsou stavění na 2 aktivní školkáče, takže nějaký prázdninový pobyt nepřichází v úvahu. Školka je u nás zavřená a nejbližší spádová má pobrat děti ze 3 školek pracujícím rodičům, takže to taky nelze. Samozřejmě nějaké malé výlety a odpoledne s kamarády podnikáme, ale mimino mám u toho celé dny na rukách, ti starší neposlechnou… prostě jsem z toho už dost vynervená. Odpadá u nás jakékoliv cestování vlakem, kolo, koupání, protože netuším, jak bych se řvoucím miminem korigovala někde ty dva starší. :zed: Tak hold asi přežijeme několik měsíců tímhle způsobem. Aktivit měli vždycky dost, tak snad je pár měsíců tolik nepoznamená. :think: Manžel bohužel, když chce tak funguje a jinak to je stále stejné. Říkala jsem to samozřejmě několikrát. A vidí to sám. Vyberu si to časem, až na mě 3. nebude závislý s kojením, teď by to byl stres pro všechny.

• Citovat
  • Upravit
30994
14.6.22 09:16

Jeste jsi zapomnela, proc nejde primestsky tabor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 09:18
@Cuddy píše:
Jeste jsi zapomnela, proc nejde primestsky tabor.

Ten by možná šel. :lol: ještě jsem se nedívala. Tak začnu šetřit na příměšťáky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML