Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Burj Chalifa píše:
z tý ženský je mi úplně na blití![]()
![]()
.Hnus.
To mě taky, jedná s vlastním synem jako s hračkou kterou může odhodit, když jí omrzí a přestane bavit ![]()
@lamička15
Ahooooj, mylím že se tu někde v příspěvcích zmínila tvoje diskuze, taky jsem tě chtěla dát za příklad ![]()
@mahdalka píše:
@lamička15Ahooooj, mylím že se tu někde v příspěvcích zmínila tvoje diskuze, taky jsem tě chtěla dát za příklad
Jooo taky jsem koukala… ![]()
@mahdalka píše:
@lamička15Ahooooj, mylím že se tu někde v příspěvcích zmínila tvoje diskuze, taky jsem tě chtěla dát za příklad
Jooo taky jsem koukala… ![]()
@mahdalka píše:
Přesně, ona nehledá rady jak se synem navázat kontakt, ale jak se ho zbavit a evidentně je už rozhodnutá
Zajímalo by mě, jestli už apoň mluvila s otcem dítěte nebo s tchýní
Presne tak nehledam rady jak se snim zblizit ale jak se ho zbavit zblyzovani nepomaha uz jsem to zkousela na zacatku ale nejde to uz jsem to proste vzdala…
@Anonymní píše:
Presne tak nehledam rady jak se snim zblizit ale jak se ho zbavit zblyzovani nepomaha uz jsem to zkousela na zacatku ale nejde to uz jsem to proste vzdala…
Jsi kr*va, bez ohledu na tvuj vek, minulost, vymluvy. Zvedni svoji linou pr**l a udelej synovi jedinou a posledni sluzbu-odved ho k babicce, vysvetli, ze jsi nejvetsi spodina, co muze byt, dite nechces a nech ji ho.Pak podepis vse potrebne, co ti socialka da. A v budoucnu nervi, ze chces sveho syna.
@lupto píše:
Jsi kr*va, bez ohledu na tvuj vek, minulost, vymluvy. Zvedni svoji linou pr**l a udelej synovi jedinou a posledni sluzbu-odved ho k babicce, vysvetli, ze jsi nejvetsi spodina, co muze byt, dite nechces a nech ji ho.Pak podepis vse potrebne, co ti socialka da. A v budoucnu nervi, ze chces sveho syna.
přesně. Výstižné. Mazat med okolo huby si taková k..a nezaslouží. A až bude stará a bezmocná, může se ze sr…přebalovat sama, když jí to u vlastního dítěte nevonělo.
@Burj Chalifa Hele, mama dela reditelku zvlastni skoly, takze se setkava s ledascim. Snazila jsem se mit pochopeni. Jenze ona rady nevnima.Neni na dne, to by sesnazila. Nekdy holt proste zenska dobra mama neni a nebude. Tohle je ten pripad.Tomu chlapeckovi vic uskodi ona, nez kdyz ho da jinam.Je mi fyzicky zle, az mam vycitky, ze sveho triletaka chci na noc nechat u sve tety a dvouleteho bratranka, a to vsichni moc chteji a muj syn uz si sbalil hracky.
Me by zajimalo teda i to, ze nekdo resi takhle zavaznou vec a neni schopen ani napsat nejake detailnejsi veci kolem ni, ktere by fakt pomohly poradit co nejlip. Jako dozvedet se, ze dite mela v 16-ti, mel ho rok otec, pak ho ma rok ona, babicka by ho i chtela, ale nic vic…
Co tvoji rodice? Pomahaji ti?
Ty studujes, pracujes?
Co jeho rodina? Nemuzete se v peci stridat aspon? Odpocinula by sis, ale neprisla bys o nej?
Proc za nej nebojujes? Nedochazi ti, ze az bude vetsi, bude to jiny? Co je ten hlavni problem?
Jak na vas dohlizi socialka?
Pokud jsi neco z toho psala, promin, necetla jsem uplne vse. Ale nechapu, ze nic nenapises a nezamyslis se nad moznostma. Neni prece jedna moznost. Dat ho pryc. Tim si to sice vyresis a desne se ti ulevi, ale ne na porad. Tohle te holka dozene. Neni lepsi se trochu snazit? Vyhledat pomoc i pro sebe? Kdo ti pomaha?
Zakladatelka nic bližšího nenapsala, jestli třeba malej chodí do školky a ona do práce, nebo s ním je celej den zavřená doma, kde bydlej…prostě nic. Jediný co mele pořád dokola že se chce zbavit malýho, to už tady víme všechny - a co pak? Uleví se ti? Ví někdo o tvém záměru? To nemáš kromě rodičů vůbec žádný příbuzný, sestřenici, tetu, blízkou kamarádku… ![]()
@Anonymní píše:
http://www.dcveska.cz/
jsou centra podobná tomuto, tam to s tebou a malým zkusí - mají zdravotní sestry, lékaře, pedagogy, sociální pracovnice atd dají ti veškeré informace naučí tě péči a vše, pomůžou vyřídit dávky a jiné věci… a když to nepůjde můžeš tam po dohodě malého nechat a oni sami pak zkontaktují př prarodiče a zařídí vše kolem pěstounské péče, pokud seš odhodlaná se o něj nestarat, pak je toto asi nejlepší řešení…
@PetaP píše: že by rodila ve 13 jo?
no jo, mě trochu z rozhořčení vypadlo, že v puvodnim prispevku psala ze ma 3 leteho ![]()
@divine_d píše:
no jo, mě trochu z rozhořčení vypadlo, že v puvodnim prispevku psala ze ma 3 leteho
rodila cca v 15? chtěla na potrat rodiče to nedovolili, co jsem tak vydedukovala, dál se v tom ztrácím - ale pochopila jsem že rodiče fetovali (?) a že tedy byla i s děckem v pěstounské péči tchýně (nebo své babičky?)…a dál jsem se ztratila…
@Anonymní píše:
nic ve zlým, ale fakt ti nevěřím, že ses s ním snažila sbližovat.. si normální rozmazlenej fakan, neustale si obhajujici svoji pravdu, utíkající před tím co si nadrobil, misto toho aby ses „problemu“ postavila čelem
Já tomuhle nějak přestávám věřit, přijde mi to dost jako provokace. Která máma opakovaně a úplně v pohodě opakovaně píše, že se s dítětem nechce sblížit, že se ho chce prostě zbavit, jako by šlo o lepru. nevím, zdá se mi to neuvěřitelný, jestli se jen někdo dost trapně nebaví ![]()