Nezvládla jsem medicínu - nemám nic, jen SŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.1.23 18:06
@leopanda píše:
@matkabagristy A co s tím chceš dělat? Taky se stává, že pro nedostatek se menší školy rušilyhlavně na menších obcích nebo se slučovaly ročníky. Nehledě na to, že jsem psala, že začít může třeba jako asistentka pedagoga, v družině nebo v rámci kroužků pro děti, vypomáhat na školách v přírodě apod. A při to studovat na pedagoga. To jde i jako kombinované studium, tak to zase moc nehroťte prosím. Jestli jste pedagog, tak bych čekala nějaké lepší porozumění psanému textu.
co ja s tim mam delat? Jsem jedna z tech, co pres kroky msmt se skolstvi nezdrhla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
leopanda
leopanda
Anonymní
8.1.23 18:35
@Anonymní píše:
Děkuji za povzbuzení. Žádný terno to není, ale tak zase se neztratí ne? Třeba se bude někdy hodit.
A ty jsi studovala v těch Klatovech? Bylo to těžké? Jak často si tam jezdila? Nikde nemůžu najít moc info? Toho AP tu holky zmiňují často, ale mám trochu obavy, protože po těch 6 letech s dětmi si přijdu trochu už vyhořelá, tak bych asi něco chvilku bez dětíale chápu, že pracovní dobou s dětmi to musí být super
Ano, beru to tak, že se někdy může hodit. Mám tedy jen Bc. Já tehdy měla práci, že jsem se mohla učit i během pracovní doby a i tak jsem se hodně učila i doma, samozřejmě proti medicíně je to brnkačka. Přednášky byly obvíkend, celá so a ne jak je to teď nevím. Já teď pokukuju po Vošce sociální práce a pedagogika v Domažlicích, tam jsou přednášky každé úterý od oběda do večera.
- Citovat
- Upravit