Nezvládla jsem medicínu - nemám nic, jen SŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
7.1.23 19:51
@Anonymní píše:
Nemám žádnou předchozí diskuzi :think:

Tak si tu diskuzi precti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.1.23 19:56

Zakladatelko a druhá anonymní, hlavně uz zdravku nedodelavejte, i jako sestra mě celkem děsí někdo, kdo byl rok na AD 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
7.1.23 20:00
@Anonymní píše:
Já jsem na to myslela, furt mě to pronásleduje, ale měla jsem hrozný strach, že to v tom zápřahu s dětmi zase psychicky nedám. Děti potřebovali mámu a ne trosku s depresemi, takže jsem do toho nešla 😔

Trochu OT - ale jak tuhle tvojí situaci vnímá manžel? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
7.1.23 20:00
@Bubla Bůčková píše:
Zakladatelko a druhá anonymní, hlavně uz zdravku nedodelavejte, i jako sestra mě celkem děsí někdo, kdo byl rok na AD 8o

Jé, a takových je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9305
7.1.23 20:03
@Bubla Bůčková píše:
Zakladatelko a druhá anonymní, hlavně uz zdravku nedodelavejte, i jako sestra mě celkem děsí někdo, kdo byl rok na AD 8o

Proč tě děsí někdo, kdo byl rok na AD? U nás na medicíně braly holky už různá psychofarmaka za studií a znám hodně lékařů, kteří na AD jsou a kolikrát jsou to i psychiatři a přesto jsou dobří lékaři. Jako na AD může skončit úplně každý, někdo je třeba bere jen na spaní, někdo má úzkosti… to neznamená, že je to neschopný člověk.
Já přesto, že jsem vystřídala mraky psychofarmak, tak jsem i přes různé přerušování, rozkládání atd. měla samé jedničky a byla jsem pečlivá. Sice teď vím, že bych s pacienty dělat nemohla, ale třeba výzkum by mě bavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
7.1.23 20:05
@Bubla Bůčková píše:

Proč prosimte? Takových je na různých pozicích..
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.1.23 20:05
@Lollitka píše:
Proč tě děsí někdo, kdo byl rok na AD? U nás na medicíně braly holky už různá psychofarmaka za studií a znám hodně lékařů, kteří na AD jsou a kolikrát jsou to i psychiatři a přesto jsou dobří lékaři. Jako na AD může skončit úplně každý, někdo je třeba bere jen na spaní, někdo má úzkosti… to neznamená, že je to neschopný člověk.
Já přesto, že jsem vystřídala mraky psychofarmak, tak jsem i přes různé přerušování, rozkládání atd. měla samé jedničky a byla jsem pečlivá. Sice teď vím, že bych s pacienty dělat nemohla, ale třeba výzkum by mě bavil.

No jo někde se ty reznici a doktorky ruce v kapsách rekrutujou no, to je mi jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.1.23 20:10
@Lucie_Sx píše:
Ve sve predchozi diskuzi uz mas rad spoustu :nevim:.
@Lucie_Sx píše:
Tak si tu diskuzi precti.

Sice nejsem zakladatelka, ale máš odkaz prosím? Také by mě zajímala. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
7.1.23 20:20
@Bubla Bůčková píše:
No jo někde se ty reznici a doktorky ruce v kapsách rekrutujou no, to je mi jasný.

To snad nemyslíš vážně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
7.1.23 20:22
@JancaS84 píše:
Píše kamarádky, ne spolužačky.

to je jedno, kolik je takových s vysokou školou, kteří začínají v šest ráno. Jedině, že mají kratší úvazky, ale na to nemusíš mít vysokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
7.1.23 20:28
@vokishka píše:
to je jedno, kolik je takových s vysokou školou, kteří začínají v šest ráno. Jedině, že mají kratší úvazky, ale na to nemusíš mít vysokou.

Proč by někdo nemohl mít vysokou školu a kratší úvazek? Já ji mám, mám tři děti a až se budu vracet do práce tak budu hledat kratší úvazek. A předtím jsem chodila do práce na 6:30 a kdybych chtěla tak můžu klidně na 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
7.1.23 20:37
@JancaS84 píše:
Proč by někdo nemohl mít vysokou školu a kratší úvazek? Já ji mám, mám tři děti a až se budu vracet do práce tak budu hledat kratší úvazek. A předtím jsem chodila do práce na 6:30 a kdybych chtěla tak můžu klidně na 6.

kratší úvazek ano, ale to na to nemusíš mít vysokou, na to má nárok každá s dětma. Zakladatelka vypíchla známé s vysokou, jak chodí v půl třetí pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
7.1.23 20:37

Chápu, že se Ti do toho s dětmi nechtělo, aspoň sis je v klidu užila.. Podle mě VOŠ v klidu zvládneš, kdyz jsi zvládla zkoušky na medicíně.. Zkus se poptat v okolí, oč je zájem a podle toho si můžeš vybrat obor s ohledem na tvé preference, ideálne najít něco, kde si budeš moct vzdělání doplnit v průběhu práce..
Jestli máš ráda děti, tak často jsou volná místa v různých dětských skupinách a soukromých školkách, kde stačí mít jen kurz chůvy, který se dá zvládnout za pár týdnů, myslím, že snad do 3 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.23 20:48
@Bubla Bůčková píše:

Takových je, nejen mezi zdravotnictví, ale i ve školství a dalších oborech kde pracují s lidmi. Sama jich znám několik. Nemáš vůbec tušení…
A vážně na tom nevidím nic špatného, to, že někdo bere AD neznamená, že je naprosto neschopný a nemůže být skvělým odborníkem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.23 21:01

Mam syna, ktery se mi takto zhroutil pred statnicema. Chytry kluk, skolu zvlada levou zadni (co se tyce uceni, prehledu a zapamatovani), bohuzel ma na sebe extremne vysokou latku, porad mu vse pripada malo a slabe. Je mi ho lito a nevim jak pomoci. K psychiatrovi chodi, ad bere, ted znovu studuje a uz vidim prvni varovne priznaky jako driv.
Ani nevim proc to pisu, vybavilo se mi to pri cteni uvodniho prispevku. Mate to tezke, psychika je mocna. Plno lidi je zcela prumernych i podprumernych, ale se zdravym sebevedomim pusobi mnohem schopneji :?
Takovi ti tady budou psat, at jdes uklizet kancelare 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze