Nezvládnu to - rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2163
21.6.18 10:54

Tudii6- nemusis mit spoustu kamaradu staci jedna se kterou pokecas sveris se a trosku se ti ulevi.jed za rodinou klidne tam po dobu dovoleny prebyvej,sveris se mamce tatkovi a taky te podpori.nebudes sama v byte a utapet se v myslenkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
21.6.18 10:56

V životě se přihodí daleko horší věci než rozchod.Chápu Tě,ale k vůli chlapovi si brát život tak to určitě ne.Musíš jít dál.Vzpamatuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
21.6.18 10:58

@Tudii6- neboj přejde to, vím to z vlastní zkušenosti, taky jsem nemohla jíst, spát, pořád jsem to měla před očima…ze začátku je to hodně těžké, jen musíš tuto fázi překonat, nemysli už na to co bylo, dívej se na to co bude. Buď silná, udělej si nový účes, nakup si nové oblečení, choď mezi lidi, čerpej energii v přírodě. Teď musíš být jen silná a jít dál a neboj se pokud tohle všechno uděláš, tvůj ,,bývalý" si toho všimne a pak bude mít ty stejné pocity jako si měla ty na začátku, bude truchlit a snažit se znovu o tebe, zatím co TY už budeš nad věcí, pak už záleží jen na Tobě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 10:58
@coninka píše:
Anomymní 10:10- To jsi napsal naprosto super!!!!

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
5468
21.6.18 11:04

@Tudii6- Zvládneš to - musíš!! Život jde dál a každý z nás si tím v životě prošel, třeba i několikrát…A 99,9% z nás žije,takže to přežilo, rány se otupí, bolest přejde a zase vyleze sluníčko!!Drž se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
21.6.18 11:09
@TrueIsFalse píše:
O zoufalku? :nevim:

tak jak ukazují tvoje inteligentní příspěvky do téhle i minulé diskuze, třeba zrovna ty o tu „zoufalku na blití“ jak ji popisuješ strašně stojíš, když máš potřebu číst a přispívat do obou jejích diskuzí.. to je dobrá zpráva, protože když projevuje zájem inteligent s příspěvky jako ty, tak někdo normální bude mít zájem tuplem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.6.18 11:14

Pokud jsi na tom tak, že ti naskakují v hlavě myšlenky na sebevraždu, nezvládneš jít ani k psychologovi, moc ani nejíš, tak podle mě je to opravdu na akutní pomoc. Pokud máš kohokoliv blízkého, popros ho o pomoc – mohl by tě k psychiatrovi zavézt nebo doprovodit? Tak bys to zvládla?
Myslím, že můžeš zkusit i někoho míň blízkého – fajn sousedku atd.
Pokud nikdo takový na blízku není nebo nikdo nebude moct a pokud se opravdu nedokážeš přemoct a dojít k doktorovi sama, tak si zavolej na krizovou linku a přinejhorším i rychlou.
To všechno ostatní, co tu ostatní píšou, je pravda. Bude zas dobře a možná i mnohem líp, chce to jen čas a aby trochu přešel ten šok, aby ses na tom dně aspoň postavila na nohy… Pak to pozvolna zas půjde po schůdkách nahoru.
Každému pomůže a stačí něco jiného. Já jsem léky nepotřebovala, ale psychologa jsem taky vyhledala a hodně mi to v té první fázi (kdy jsem měla pocit, že nic nemá smysl, že vše dobré skončilo atd.) pomohlo – probrat to, získat náhled na situaci, vypovídat se z těch negativních pocitů, v další fázi pak kamarádky, hledání sama sebe, zkoušení nových věcí a všechny ty věci, co tu píšou i ostatní… A po půl roce je mi opravdu líp a dobře.
Bude zas dobře i tobě, neboj… :hug: Ale nepodceňuj ten svůj stav, bohužel znám dvě ženský, co se po rozchodu opravdu o sebevraždu pokusily, jedna neúspěšně, druhá bohužel úspěšně… Někdy to člověka prostě semele víc, než v tu chvíli dokáže ustát a je lepší nějaký čas být třeba pod dohledem, než přejde to nejhorší… nebo si nechat napsat vhodnější léky… Držím palce! :hug:
A jestli chceš, tak i nám tu napiš víc… co se stalo…jak je to dlouho atd… Ale jen jestli chceš, někdy to pomůže se vypsat, vypovídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
21.6.18 11:39
@kjhui píše:
tak jak ukazují tvoje inteligentní příspěvky do téhle i minulé diskuze, třeba zrovna ty o tu „zoufalku na blití“ jak ji popisuješ strašně stojíš, když máš potřebu číst a přispívat do obou jejích diskuzí.. to je dobrá zpráva, protože když projevuje zájem inteligent s příspěvky jako ty, tak někdo normální bude mít zájem tuplem :-)

Tak určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.6.18 11:47

Bude dobre, holcicko. Objimam na dalku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
21.6.18 12:10

@TrueIsFalse Ty musíš být určitě ve svém životě šťastná, když máš potřebu slovně šlapat na člověka, který nyní potřebuje akutní pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
21.6.18 12:12

@Tudii6- Opravdu nepodceňuj danou situaci, pokud jsi si vzala i dovolenou, doma nyní zavřená, jsi v pěkné depresi. Poslechni a pokud nejsi schopna dojít k doktorovi, zavolej na krizovou linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
21.6.18 12:13

Anonyme 10:13 hodin - tak pravdivý příspěvek jsem tady na foru dlouho nečetla. Díky za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 13:54
@Jedna babička píše:
Anonyme 10:13 hodin - tak pravdivý příspěvek jsem tady na foru dlouho nečetla. Díky za něj.

Jen jsem upřímnej chlap co si na nic nehraje, snad jsem trochu pomohl, moc si to přeji.

• Citovat
  • Upravit
169
21.6.18 14:34

Na FB, jsou různé sportovní skupiny turistické nebo skupina města ve kterém bydlíš.Pokud nemáš v místě bydliště kamarády, mrkla bych se po skupinách kde se můžeš přidat na nějakou akci, jako výšlap, někdo hledá parťáka na běh,volejbal, squash.Potřebuješ mezi lidi i když třeba cizí,sama v bytě s práškama je cesta do pekel, jen se v tom budeš nimrat.Uvidíš, že mezi lidmi se budeš snažit být silná zapomeneš co zrovna prožíváš, zabavíš hlavu i tělo.
Myslím, že vyplakaná jsi dost, zvedni hlavu a snaž se zapojit do života-ten tvůj ještě nekončí.Srdíčko, bude ještě bolet, ale jen chvilku - slibuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.6.18 14:47

Ještě jedna věc…co když tě tu někdo pozná,řekne ex příteli, ať se tady koukne.Myslíš, že mu budeš připadat atraktivní, když tady píšeš, jak by ses nejraději zabila? Jak už tu někdo zmínil, nebuď zoufalka, i když je to ošklivé označení, ale je to tak.
Pokud na to fyzicky a psychicky nemáš, tady bych opravdu volila ambulantní pomoc.
Protože skoro každý dostal někdy kopačky, byl opuštěn, zrazen atd a všichni žijeme a dokonce lépe.Takže zvaž jestli to ustojíš sama, nebo potřebuješ opravdu odbornou pomoc.Příspěvek, nemá za účel tě napadat, ale trochu nakopnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí