Nezvládnu to - rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
4.7.18 21:25
@Tudii6- píše:
@lalalyla Já nevím jak :-( to je to beznadějný na tom. Začala jsem kazdy den behat, ale nemuzu behat cely den…

hele kámoška si nemohla vynachválit že si v tomhle stavu pozvala kámošku, otevřela vínečko a skoukla Sex ve městě film.. jako chujovina, ale pro tuhle situaci ideální, ideální na zanadávání si i na ta moudra jak se jednou budeš smát až pro to bude důvod a jak zahodit ten telefon s jeho unylýma vzkazama a zablokovat ho v emailu atd. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.7.18 21:34

@kjhui no jo… asi by to bylo dobré. Mám ho i na FB a bojím se že za chvilku na me vykouknou nejake fotky treba s nejakou novou holkou. Ja vim. Ma na to pravo a me do toho nic neni, ale nedokazu si to predstavit..... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.7.18 21:38

nesmutni vše se zas vyjasní a bude to zase OK, k psychologovi určitě zajdi, nech si pomoct :). A pamatuj, pokud nejde o život jde i h..n. Zaměstnej se něčím, choď ven s kamarádkama, nakupovat, sportuj prostě něco. Nejhorší je sedět doma a přemýšlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.8.18 00:17
@Tudii6- píše:
@kjhui Mám ho i na FB a bojím se že za chvilku na me vykouknou nejake fotky treba s nejakou novou holkou.

Toto je pre mna nepochopitelne a povazujem to za najvacsiu chybu. Ano, tiez som mal byvalu dlhu na Facebooku, ale ovladal som sa. Boli sme sice priatelia na FB, ale odklikol som moznost sledovat, takze jej fotky ci statusy som nevidel. Taktiez som si ju nevyhladaval, aby som nevidel nove fotky. Zmazal som aj fotky v mobile, aby ma to nelakalo pozerat sa na ne. Potom s dalsou byvalou to bolo vyriesene inak, mozno pre niekoho dost trapnym sposobom, ale bolo rovno zmazana a zablokovana. Ja som aspon vedel, ze ma nebude tahat sa tam pozerat, ze ci ma nove fotky a ci ma noveho priatela. Toto bola pre mna uplne najlepsia vec, ktora mi pomahala zabudnut. A ked som mal nutkanie pozeriet si fotky, tak smola, nemal som ake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí