Nezvládnu to - rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
22.6.18 11:16

Necpi se práškama, jak píšou ostatní. Bohužel nic než čas nepomůže. Já vím, že se vleče. . . ale věř, že s odstupem několika týdnů vše uvidíš jinak. Cítila jsem se nedávno podobně, dnes už jsou to dva měsíce a je to lepší. Když jsem se po týdnu dokázala nadechnout, přestala jsem myslet na to, co udělala špatně a proč jsem to neudělala jinak. Zpátky už je to k ničemu. Věř mi. Přebolí to, neboj. Držím Ti palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 11:44

Zakladatelko vím jak se cítíš, už jsem někde tady psala k tvému tématu, jsem taky celkem čerstvě po odchodu partnera po dlouholetém vztahu..Je to psycho, taky jsem si první týden nebo i dva myslela že to nedám, pořád pláč, nemohla jsem jíst, zhubla jsem, v noci jsem nespala atd.. Teď už je to asi měsíc a cítím aspoň malý posun k lepšímu, paradoxně mi celkem pomáhá práce, kterou jsem se teď úmyslně celkem zahltila. Asi to není ideální postup, ale pustila jsem se do nového projektu přes veškerou nechuť cokoli dělat, protože bych se nejraději někam zahrabala a nevylézala, ale v určité chvíli jsem si řekla dost, začala pracovat, abych neměla tolik času na ty černé myšlenky a musím říct, že je to rozhodně lepší, ikdyž na mě přichází vlny šíleného stesku, bolesti, obav, beznaděje, smutek po domově atd..Na druhou stranu ale pracuju a vidím velký pokrok ve své práci, těší mě to, učím se nové věci, chvílema jsem na sebe i pyšná a říkám si že jsem dobrá.. :mrgreen: a nemám čas se tolik litovat. Jsem dost vyčerpaná, ale furt mi to přijde lepší než jen celé dny brečet..Fakt doporučuju se něčím zaměstnat a nebýt moc sama..když jsem sama a nic nedělám, tak taky padám do depky..bohužel tohle bude asi ještě trvat no..držím palce..

Tera

• Citovat
  • Upravit
738
22.6.18 12:13
@Anonymní píše:
Zakladatelko vím jak se cítíš, už jsem někde tady psala k tvému tématu, jsem taky celkem čerstvě po odchodu partnera po dlouholetém vztahu..Je to psycho, taky jsem si první týden nebo i dva myslela že to nedám, pořád pláč, nemohla jsem jíst, zhubla jsem, v noci jsem nespala atd.. Teď už je to asi měsíc a cítím aspoň malý posun k lepšímu, paradoxně mi celkem pomáhá práce, kterou jsem se teď úmyslně celkem zahltila. Asi to není ideální postup, ale pustila jsem se do nového projektu přes veškerou nechuť cokoli dělat, protože bych se nejraději někam zahrabala a nevylézala, ale v určité chvíli jsem si řekla dost, začala pracovat, abych neměla tolik času na ty černé myšlenky a musím říct, že je to rozhodně lepší, ikdyž na mě přichází vlny šíleného stesku, bolesti, obav, beznaděje, smutek po domově atd..Na druhou stranu ale pracuju a vidím velký pokrok ve své práci, těší mě to, učím se nové věci, chvílema jsem na sebe i pyšná a říkám si že jsem dobrá.. :mrgreen: a nemám čas se tolik litovat. Jsem dost vyčerpaná, ale furt mi to přijde lepší než jen celé dny brečet..Fakt doporučuju se něčím zaměstnat a nebýt moc sama..když jsem sama a nic nedělám, tak taky padám do depky..bohužel tohle bude asi ještě trvat no..držím palce..Tera

Jako bych to říkala já. První dny jsem byla tak paralyzovaná, že jsem měla problém vylézt z postele a něco dělat. Největší výkon pro mně byl nacpat prádlo do pračky, umýt se. Starat se o domácnost a nedejbože uvařit, tak to už byl nadvýkon. Nejedla jsem několik dní a hodně kouřila. Fuuuj. Fakt je, že se to lepšilo pomalu, ale den po dni. Práce mi taky hodně pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
22.6.18 16:07

Ahoj zakladatelko vidis kolik tu mas podpory,doufam ze jsi v poradku…je videt jak tu vsichni drzime za jeden provaz :srdce: doufame ze sis tu vsechny prispevky precetla a vzala k srdci.neboj bude lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
27.6.18 09:10

@Tudii6-
tak jaká, je to lepší po pár dnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.7.18 16:09

@kjhui Ahoj, žiju. Dostala jsem se z té šílené deprese, co jsem měla na začátku. Bylo to jako kdybych to nebyla já. Ale šťastná nejsem… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
4.7.18 16:39

@Tudii6- Ahoj, stastna budes, to casem prijde taky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.7.18 17:59

@Tiffany1 No, nepřijde mi to tak… On je jiste stastny a za vodou… Ja ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.7.18 18:33
@Tudii6- píše:
@Tiffany1 No, nepřijde mi to tak… On je jiste stastny a za vodou… Ja ne :-(

Nepropadej tomu tak.Chapu te,ale at je za vodou nebo neni,to uz ti muze byt jedno.Zavni uz myslet jenom na sebe!Ty jsi ted ta nejdulezitejsi a jenom ty se musis postarat o to,abys byla stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.7.18 18:37

@lalalyla Já nevím jak :-( to je to beznadějný na tom. Začala jsem kazdy den behat, ale nemuzu behat cely den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.7.18 18:40
@Tudii6- píše:
@lalalyla Já nevím jak :-( to je to beznadějný na tom. Začala jsem kazdy den behat, ale nemuzu behat cely den…

To prjde.Fakt je to jeste moc brzo.Snaz se tomu moc nepodlehat,ale zase kdyz to na tebe prijde,tak se vybrec,dostan to ze sebe.Klidne si precti i jiny diskuze nebo koukni na videa o rozchodech.Uvidis,ze je to opravdu normalni prubeh.Hodne lidi si ze zacatku mysli,ze to neprezije,je to silena bolest,jedna z nejvetsich v zivote,ale az to zvladnes,budes silnejsi nez driv.Stoji to za to.Jen vydrz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.7.18 18:48

@lalalyla no.. spis je to tak ze po tomto si uz doopravdy myslim, ze zadny pekny vztah mit nebudu, natož děti. Mam za sebou nekolik vztahů a prijde mi, ze uz opravdu na me nic neceka a hlavne… nejsem si jista jestli bych na to mela to zklamani zase zazit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.7.18 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
4.7.18 20:36

@Tudii6- Možná se zkus zamyslet, jestli hledás správný typy. Vsichni máme nejaky model, podle kterého hledáme partnera. A vetsinou děláme jednu a tu stejnou chybu, dokud se nenajde nekdo, kdo to cele rozstreli.
Myslim, ze cas je a deti budou. A chlapi nejsou středobodem vesmíru. Dite muzes mit, i kdybys nemela chlapa. To v dnešní dobe neni problem. Nechci rikat, teda, zw je to vhodny řešení.
Na druhou stranu, nemas deti. Ti, co deti maji, těm se tyhle veci řeší urcite hur.
Neboj, to pujde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
4.7.18 21:22
@Tiffany1 píše:
@Tudii6- Možná se zkus zamyslet, jestli hledás správný typy. Vsichni máme nejaky model, podle kterého hledáme partnera. A vetsinou děláme jednu a tu stejnou chybu, dokud se nenajde nekdo, kdo to cele rozstreli.
Myslim, ze cas je a deti budou. A chlapi nejsou středobodem vesmíru. Dite muzes mit, i kdybys nemela chlapa. To v dnešní dobe neni problem. Nechci rikat, teda, zw je to vhodny řešení.
Na druhou stranu, nemas deti. Ti, co deti maji, těm se tyhle veci řeší urcite hur.
Neboj, to pujde :palec:

pravda pravdoucí, vytesat do kamene každé slovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí