Nezvládnu žádnou práci

Anonymní
28.6.18 21:52

Nezvladnu zadnou praci

Nedokazu normalne pracovat jako vsichni ostatni jsem proste lempl a nikde nevydrzim, co mam delat abych nejak normalne fungovala? Nechci brzo zemrit z nicnedelani, mam 7 lete dite a pritele ktery me dlouhodobe zivi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
28.6.18 21:55
@Anonymní píše:
Nedokazu normalne pracovat jako vsichni ostatni jsem proste lempl a nikde nevydrzim, co mam delat abych nejak normalne fungovala? Nechci brzo zemrit z nicnedelani, mam 7 lete dite a pritele ktery me dlouhodobe zivi.

V čem je tedy problém? Je to jen lenost nebo je v tom něc jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
28.6.18 21:58

Neexistuje člověk, co by žádnou práci nezvládl. I lidi s postižením se dokážou a chtějí realizovat. A i když mají omezení, dokážou vytvořit nádherné věci. Spíš zkus zjistit, co tě baví a věnovat se tomu.

• Citovat
  • Upravit
1378
28.6.18 21:58

A co Tě bavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 22:03
@Enmamma píše:
V čem je tedy problém? Je to jen lenost nebo je v tom něc jiného?

Proste jsem pomala, neumim logicky myslet,strasne dlouho mi trva nez se neco naucim,absolutne nezapadnu do kolektivu, vzdy jsem se snazila jak jsem mohla si praci udrzet ale neslo to:( proste jsem asi lempl a praci mit nikdy zadnou nebudu.

• Citovat
  • Upravit
7735
28.6.18 22:05

A kde všude jsi pracovala, že to nezvládáš? Nepřeceňuješ svoje možnosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 22:06
@Oliverka28 píše:
A co Tě bavi?

Je mi skoro 30 ale jeste jsem na nic neprisla.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
28.6.18 22:07

Začni s něčím jednoduchým, nenáročným pravidelným a prostě vydrž. Zapomeň na to, že je to pod tvoji úroveň nebo podobné idiotské výmluvy - najdi si třeba na jeden den v týdnu uklízení. A postupně zvyšuj zátěž a složitost vykonánané práce, až se dostaneš na úroveň vlastní kvalifikace.

Prostě začni.

Pokud k tomu chceš podporu, tak zkus pro začátek kouče a nejspíš se časem zjistí, že vlastně potřebuješ psychoterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
@Anonymní píše:
Proste jsem pomala, neumim logicky myslet,strasne dlouho mi trva nez se neco naucim,absolutne nezapadnu do kolektivu, vzdy jsem se snazila jak jsem mohla si praci udrzet ale neslo to:( proste jsem asi lempl a praci mit nikdy zadnou nebudu.

Lempl bys byla, kdybys pracovat nechtěla, ale píšeš, že ti to nejde. Najdi si něco, co ti jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569

Takove lidi znam, vzdycky jsem si rikala, v cem ten problem vezi, snad se to ted dozvim… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
28.6.18 22:13
@Anonymní píše:

A co jsi vystudovala, nebo čemu jsi se vyučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.6.18 22:15
@Anonymní píše:

Noo,na to,ze je Ti třicet a nemas predstavu o tom,co by Te bavilo..to je docela smutný. Zkus se nejdriv najit, zaměřit se na to co mas rada,co by jsi třeba chtěla dělat. Je spoustu kurzu, kamarádka na tom byla podobně, nevěděla,do prace nechodila,pak se nechala ukecat na kurz gelovych nehtů, strasne ji to chytlo a ted si tim přivydělává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 22:16
@eviku-miluna píše:
A co jsi vystudovala, nebo čemu jsi se vyučila?

Studovala jsem jen pro papir, obor me nebavil ani jsem ho v realu nezvladla,jsem vyucena prodavacka

• Citovat
  • Upravit
24992
28.6.18 22:16

A treba roznos letaku bys zvladla? byla bys sama, logicky u toho myslet nepotrebujes, jen se to musi roznest do uriteho terminu… fyzicky to zas tak narocny neni, u nas chodi duchodkyne s podvozkem od kocarku, na to hodi tu velkou zelenou bednu plnou letaku a jdou, nic netahnou v rukach nebo na zadech a jeste se projdou (pry :-D)…podle mě potřebuješ nejdriv rezim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.6.18 22:18
@Anonymní píše:

a co jsi dělala dosud, myslím profesně? A péči o dítě a rodinu zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová