Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem Vendula a chtěla jsem, aby můj nick vycházel trochu z mého jména. Veny byla už obsazená, tak jsem za to švihla tu jedničku. ![]()
já jsem na vysoké dva roky dělala japonštinu a tohle bylo jedno z prvních slovíček, co jsem se naučila. Suzume znamená vrabec ![]()
No u mě je to jasan ![]()
jen to Z už neplatí.....ted jsem Petra M
jak originální že ![]()
Když jsem chodila do prváku, tak jsme měli dost ujetou matikářku, měla takové divné hlášky ve kterých se často objevovala postava Aranky Cincibulkové. Ptali jsme se jí s holkama jednou, kdo to je a ona že nějaká mladá holka, co před pár lety vyhrála nějakou miss erotika v Peříčku nebo tak něco. Měli jsme s toho dost srandu a pak mě napadlo, že to není špatné krycí jméno na internet, takové originální, no od té doby ho v různých obdobách používám… Je to docela sranda, protože pár lidí si kvůli tomu myslelo,že jsem příslušnicí jisté menšiny. ![]()
Šifra mistra Leonarda, posedlost templářskými rytíři - rosslynská kaple
Ale zní to jak jméno z harlekýna, což mi zezačátku nedošlo:)
Ahoj, tak můj nick vznikl už kdysi dávno. Jezdila jsem cyklistiku a tohle byl název kola od scottu
Jinak je to město v USA a tuším, že ostrov v karibiku - zpívají o tom The Beach Boys a je to moc pěkný song ![]()
já se jmenuji Tea normálně, jelikož tady jedna tea už byla,tak jsem připsala datum narození syna - nůda,že ![]()
Před založením diskuze si máš zjistit, jestli už tu není náhodou stejná. Na tohle téma už tu nejméně dvě diskuze běží, odkazy už tady máš.
Ahojky,tak můj nick vznikl z dceřinýho žvatlání agi agi no a 20 je můj věk tak vzniklo Agi20 ![]()
Dle mojí táborové přezdívky, která pramení z vlastností mé hřívy
22 pak šťastné číslo ![]()
Ahojky,tak moja prezívka Lillyccat vznikla takto:
lilly - moj psík
ccat - kočka (pretože som
)
viem síce,že sa kočka píše cat ale ked sú dve l tak som dala aj dve c aby to vyzeralo lepšie ![]()
Měla jsem vybráno Cassie, jenže už byl obsazený, tak jen Cassi. Je to jméno našeho pejska, kterého jsem měla v dětství. A používám jej hojně.
Jméno pro psa vzniklo při koukání na film Chorus line, kde se tak jmenovala hlavní postava.
ArankaC. píše:
Když jsem chodila do prváku, tak jsme měli dost ujetou matikářku, měla takové divné hlášky ve kterých se často objevovala postava Aranky Cincibulkové. Ptali jsme se jí s holkama jednou, kdo to je a ona že nějaká mladá holka, co před pár lety vyhrála nějakou miss erotika v Peříčku nebo tak něco. Měli jsme s toho dost srandu a pak mě napadlo, že to není špatné krycí jméno na internet, takové originální, no od té doby ho v různých obdobách používám… Je to docela sranda, protože pár lidí si kvůli tomu myslelo,že jsem příslušnicí jisté menšiny.
To je dobré
![]()
Můj nick vznikl jednoduše z mého jména = Kateřina ![]()
Raduš.ka44 píše:
Před založením diskuze si máš zjistit, jestli už tu není náhodou stejná. Na tohle téma už tu nejméně dvě diskuze běží, odkazy už tady máš.
Bu bu bu ![]()