Nidace x Menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
17.7.18 14:06

@Katulik29 mas to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
14.10.19 13:35

Ahoj
Měli jsme 1.10. styk bylo to krátce po ovulaci ještě v plodných dnech. Ovšem ve čtvrtek jsem měla jít k doktorovi na kontrolu během bakteriální léčby s čípky a začla slabě špinit. Doktor říkal že jsem měla mít menstruaci až v neděli. No trvala 3 dny a slabá. Normální u mě 6/7 a silnější postupně a pak zase slábne. Ještě nebudu dělat závěry za týden jdu na kontrolu až doberu posledních 5 tablet a pak zjistíme v čem je zakopaný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
11.6.20 22:00

Holky ja vim ze uz je to dlouho ale jak jste tehdy dopadli??? Nasly jste ty sve dve //??? Jsem ted ve stejne situaci a hodilo by se mi to vedet ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.4.21 08:20

Dobry den mam otazku? 21.4 jsem mela ms normalni.. od te doby jsem na ms čekala dostala jsem to o dva dny dříve ale to neni normalni ms jen spineni dnes je to uz 4 den co spinim žádná krev jen světle az tmavě hnědé ale tmavě je jen rano po zbytek dne je svete hnědé muze se jednat o těhotenství??? Nebo nejaky problem??? Dekuji za odpovědi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
25.9.21 01:45

@Naty9
Taky by mě moooc zajímalo, jak to tehdy dopadlo. Jsem na tom teď úplně stejně… 8o
Děkuju a zdravím! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 15:45

Dobrý den

Dobrý den, mám dotaz. Je možné aby nidační krvácení zašpinilo dvě vložky. Nebo trvalo i tři dny. Jelikož mám zvýšenou bazální teplotu. Mám jí 37.4°

• Citovat
  • Upravit
14727
2.11.21 16:17
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz. Je možné aby nidační krvácení zašpinilo dvě vložky. Nebo trvalo i tři dny. Jelikož mám zvýšenou bazální teplotu. Mám jí 37.4°

Tri dny trvat muze. Ale ta sila se mi nezda. Spis by to melo byt jen na intimku. Nicmene cerpam jen z vlastnich zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.11.21 16:25
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz. Je možné aby nidační krvácení zašpinilo dvě vložky. Nebo trvalo i tři dny. Jelikož mám zvýšenou bazální teplotu. Mám jí 37.4°

Já měla nidacni krvácení takové, ze jsem používala tampony, myslela jsem si, že je to normální MS, co akorát přišla dřív a nepřišlo mi na tom nic divného :mrgreen: akorát když skoncila po dvou dnech, tak už jsem se zarazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.21 16:58

@PepiKo já dneska měřila a bazální teplota 37.5 a dneska jsem použila tři vložky. Tak nevím no. Zaráží mě ta teplota. Mám tři děti ale u každého mi vždy skončila menses. Tak nevím no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.21 17:00

@PepiKo a ještě mi to přišlo místo 28DC tak 35DC takže zpoždění 7dnů, což u mě není obvyklé.

• Citovat
  • Upravit
81
14.5.24 17:54

Uhnizdeni v den MS

Je možne uhnizdeni v den ms? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie