Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Měli jsme 1.10. styk bylo to krátce po ovulaci ještě v plodných dnech. Ovšem ve čtvrtek jsem měla jít k doktorovi na kontrolu během bakteriální léčby s čípky a začla slabě špinit. Doktor říkal že jsem měla mít menstruaci až v neděli. No trvala 3 dny a slabá. Normální u mě 6/7 a silnější postupně a pak zase slábne. Ještě nebudu dělat závěry za týden jdu na kontrolu až doberu posledních 5 tablet a pak zjistíme v čem je zakopaný pes.
Holky ja vim ze uz je to dlouho ale jak jste tehdy dopadli??? Nasly jste ty sve dve //??? Jsem ted ve stejne situaci a hodilo by se mi to vedet
![]()
Dobry den mam otazku? 21.4 jsem mela ms normalni.. od te doby jsem na ms čekala dostala jsem to o dva dny dříve ale to neni normalni ms jen spineni dnes je to uz 4 den co spinim žádná krev jen světle az tmavě hnědé ale tmavě je jen rano po zbytek dne je svete hnědé muze se jednat o těhotenství??? Nebo nejaky problem??? Dekuji za odpovědi?
@Naty9
Taky by mě moooc zajímalo, jak to tehdy dopadlo. Jsem na tom teď úplně stejně… ![]()
Děkuju a zdravím! ![]()
Dobrý den, mám dotaz. Je možné aby nidační krvácení zašpinilo dvě vložky. Nebo trvalo i tři dny. Jelikož mám zvýšenou bazální teplotu. Mám jí 37.4°
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz. Je možné aby nidační krvácení zašpinilo dvě vložky. Nebo trvalo i tři dny. Jelikož mám zvýšenou bazální teplotu. Mám jí 37.4°
Tri dny trvat muze. Ale ta sila se mi nezda. Spis by to melo byt jen na intimku. Nicmene cerpam jen z vlastnich zkusenosti.
@Anonymní píše:
Já měla nidacni krvácení takové, ze jsem používala tampony, myslela jsem si, že je to normální MS, co akorát přišla dřív a nepřišlo mi na tom nic divného
akorát když skoncila po dvou dnech, tak už jsem se zarazila ![]()
@PepiKo já dneska měřila a bazální teplota 37.5 a dneska jsem použila tři vložky. Tak nevím no. Zaráží mě ta teplota. Mám tři děti ale u každého mi vždy skončila menses. Tak nevím no.
@PepiKo a ještě mi to přišlo místo 28DC tak 35DC takže zpoždění 7dnů, což u mě není obvyklé.