Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, výškou to asi nebude
, znám i vyšší holky a neměly problém… Sama mám přítele o pár cenťáků menšího a vůbec to nevadí… To jsou jen povrchní problémy. Asi se na to jen moc soustředíš… Navíc jsi mladá, netrap se tím a užívej si trochu, to přijde ![]()
Myslím, že výška důležitá je. Vtip je v tom, že každý tu výšku u partnera preferuje jinou. Takže si rozhodně nezoufej, chlapů, co mají rádi dlouhonohé holky je cca půlka ![]()
Mně by to teda vadilo, kdyby můj partner byl menší jak já a znám i spoustu chlapů, co by nesnesli vyšší ženskou. Takzd věřím, že v tom může být zakopaný pes. Kámoška se takhle seznámila s chlapem na basketu.
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym. Je mi necelých 23. Mám hezky placenou práci, lidi mi říkají, že jsem milá, pracovitá, šikovná a hezká, přesto nikoho nemám a „nikdo se o mě nepere.“ Znám spoustu kamarádek a kolegyň, které nejsou o nic hezčí, milejší, naopak jsou to i semetriky, normální holky od pohledu, žádné modelky a je o ně zájem. Svadim to na svoji výšku, měřím 186 cm a hodně kluků je menších. Bývalý přítel byl taky a nevadilo nám to, ale byl jiný problém. Další bývalý byl sice vyšší, ale úplně jiná povaha. Od té doby jsem sama a nějak nemám štěstí. Začínám se klukům spíš přizpůsobovat a řeknu si „drž se ho, stejně dalšího nenajdeš.“ začínám z toho být zoufalá a proklínám sebe a svoji výšku. Říkám si „proč já“ „umřu sama,“ mám z toho depky a připadám si k ničemu. Zajímalo by mě, jaký na to máte názor? Muži a ženy, odradí vás při výběru partnera jeho/její výška?
Tak nebudeme si lhát. Tak jako se ženám líbí vyšší chlapi, tak se chlapům líbí drobnější ženy (než jsou oni). Jistě existují fajnšmekři, kteří sní o tom, že se povedou za ruku s o hlavu vyšší holkou, ale bude jich míň.
Tak to je teorie. Praxe je taková, že tomu „pravému“ to bude jedno. Zamiluje se do tebe jako osobnosti. Máloteré z nác je ideální, a přesto mají šťastné vztahy bacule, trpaslice, žirafy, plochodrážnice, pizizubky, pihule… ![]()
@mrazik6 píše:
Myslím, že výška důležitá je. Vtip je v tom, že každý tu výšku u partnera preferuje jinou. Takže si rozhodně nezoufej, chlapů, co mají rádi dlouhonohé holky je cca půlka
To jo. Ale málokterý chce (programově) vyšší holku. 186 cm už je hodně. Když si vezme podpatky, má skoro dva metry.
Jeden můj kamarád se o tom trochu vulgárně vyjádřil, že by si připadal jako jezevčík, co leze na dogu.
Pochopitelně, když se zamiluje do zakladatelky jako osoby, tak centimetr tam centimetr sem, že ![]()
Příspěvek upraven 14.04.20 v 13:14
Ano, může to být problém. Sestřenice má cca 189 cm. Milá, hezká, pracovitá, sportovní…A je jí 37 let a je sama, bezdětná ![]()
Mám 183 cm a nikdy jsem o kluky nebo muže neměla nouzi. Já jsem teda i hubená a chlapi se celkově mohli vždycky zbláznit, že mám dlouhé štíhlé nohy
manžel má 192cm a říká mi "maličká ![]()
Ja teda kluky/chlapy odhanela se 178cm. A to i mensi, vubec jim to nevadilo. Spis jsem vysku videla vzdy jako vyhodu.
Treba jen pusobis, ze „nehledas“. Nikam nechodis. Ono tech pricin muze byt hodne. ![]()
Hledejte motokrosaře, na co vylezou, na tom odjedou, jistá věc.
Hezký den a mnoho dalších. ![]()
Nějak se mi nezdá, že by kolem tebe většina mužů byla menší. Přijde mi, že většina chlapců v tvém věku má dneska tak kolem těch 183-187, a tak každý 4. je ještě vyšší… Ale je fakt, že kluci nad 190 většinou letí na opravdu mrňavé holky, tak kolem těch 165…
@Anonymní píše:
Ano, může to být problém. Sestřenice má cca 189 cm. Milá, hezká, pracovitá, sportovní…A je jí 37 let a je sama, bezdětná
No to jsem se uklidnila ![]()
@Lenka_Hal Právě že chodím ven dost, ne teď samozřejmě
chodím cvičit, na španělštinu, občas nějaká akce s kamarádkou… ![]()
@listento píše:
Nějak se mi nezdá, že by kolem tebe většina mužů byla menší. Přijde mi, že většina chlapců v tvém věku má dneska tak kolem těch 183-187, a tak každý 4. je ještě vyšší… Ale je fakt, že kluci nad 190 většinou letí na opravdu mrňavé holky, tak kolem těch 165…
To jo. Vidím to i v okolí. Čím vyšší chlap, tím menší (a drobnější holka). Do těch 190 mají většinou nějakou „normálníá“ okolo 175 cm. Ale ti dvoumetroví jedou po skřítkách.
A úplný extrém je tenhle pár. ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonym. Je mi necelých 23. Mám hezky placenou práci, lidi mi říkají, že jsem milá, pracovitá, šikovná a hezká, přesto nikoho nemám a „nikdo se o mě nepere.“ Znám spoustu kamarádek a kolegyň, které nejsou o nic hezčí, milejší, naopak jsou to i semetriky, normální holky od pohledu, žádné modelky a je o ně zájem. Svadim to na svoji výšku, měřím 186 cm a hodně kluků je menších. Bývalý přítel byl taky a nevadilo nám to, ale byl jiný problém. Další bývalý byl sice vyšší, ale úplně jiná povaha. Od té doby jsem sama a nějak nemám štěstí. Začínám se klukům spíš přizpůsobovat a řeknu si „drž se ho, stejně dalšího nenajdeš.“ začínám z toho být zoufalá a proklínám sebe a svoji výšku. Říkám si „proč já“ „umřu sama,“ mám z toho depky a připadám si k ničemu. Zajímalo by mě, jaký na to máte názor? Muži a ženy, odradí vás při výběru partnera jeho/její výška?