Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych si to tedy nenechala. Nerozbila bych rodinu dvěma dětem jen proto, že jsem nezodpovědná. Navíc už nejsi nejmladší, sorry. Nejde tady jen o tebe
Já bych to nechala vyhnít, pokud vnitřně víš, že tři děti chceš… Akorát ten věk, no…
Já bych si to taky nenechala, navíc ve věku 40+… Ale pokud pro tebe potrat není ani myslitelný, pak vybal karty na stůl. Nedělat nic nebo tvrdit, že dítě je jeho, je ta úplně nejdebilnější varianta.
Taky bych šla na potrat. Po 40 bych asi šla i kdyby bylo manželovo, pokud by se nejednalo o mé první vymodlené dítě.
No se ti teda povedlo dobrodružství
já nevím co bych dělala, manžela bych nikdy takhle nepodvedla když jsi srab se s ním rozejít. Jsi prostě sobec, myslíš jen na sebe
Tak odejdi ty, starej se s milencem o vašeho nového mimíska, na důchod ho dovedete k maturiťáku a manželovi nech děti ![]()
@Anonymní píše:
Tak opět toto téma…prosím pište jen co by jste delaly vy..at se to nezvrhne zas v diskuzi jak jsem mohla atd. Takže ja 40+ manžel 50, 2 deti. Oba jsme spíše soliteři takže neholdujeme rodinnym oslavam, Vanocim…spíš tak žijeme vedle sebe a vychováváme deti. A to je i duvod proč třeba ja jeste v tom vztahu jsem..jinak bych asi radeji žila sama. Manžel už je jednou rozvedeny, ma dospele deti a myslím že žadne ambice co se týká milenek nebo snad dalsi rodiny nema…je spíše flegmaticky, ma rad svuj klid. detem se celkem venuje… mám rok poměr..je to hlavne o sexu a dobrodružství, samozřejme za ten rok se vyvinul vztah takže se mame rádi. on má take dospele deti a se soucasnou manželkou deti nema ale asi jim to jinak klape…nic menit nechce, ja taky ne protože život snim si představit neumim…navic mam 2 male deti..a ty mají sveho tatinka… no a ted jsem zjistila ze jsem tehotna (90% s milencem).. mám chut proste nedelat NIC a čekat…jak to všechno dopadne… když by odešel manžel - pro mne asi nejidealnejsi…ale zas pro deti asi uplne ne…vždy jsem chtela mit 3 deti…ale s manželem bych si třetí nepořídila… když si představim že žiji sama s detma tak bych to dítě chtěla… když si představim že mám tvrdit manželovi že jsem tehotna s nim…to se stydim… rozhoduju se mezi tim nedelat nic a nechat veci plynout…anebo rict manželovi pravdu a bud pak žit v dusný atmosfere, když presto neodejde…anebo odejde a zas budu mit vyčitky vuci detem…manžel je myslím s nasim souzitim docela spokojeny. Milenec se priklani k potratu ale rekl že ví že si stejne udelam co chci.
Jestli se na to cítíš, tak si to dítě nech, myslím, že bych si ho nechala, pokud bych chtěla ještě jedno dítě.
Manželovi samozřejmě řekla pravdu… ![]()
@Anonymní píše:
Tak opět toto téma…prosím pište jen co by jste delaly vy..at se to nezvrhne zas v diskuzi jak jsem mohla atd. Takže ja 40+ manžel 50, 2 deti. Oba jsme spíše soliteři takže neholdujeme rodinnym oslavam, Vanocim…spíš tak žijeme vedle sebe a vychováváme deti. A to je i duvod proč třeba ja jeste v tom vztahu jsem..jinak bych asi radeji žila sama. Manžel už je jednou rozvedeny, ma dospele deti a myslím že žadne ambice co se týká milenek nebo snad dalsi rodiny nema…je spíše flegmaticky, ma rad svuj klid. detem se celkem venuje… mám rok poměr..je to hlavne o sexu a dobrodružství, samozřejme za ten rok se vyvinul vztah takže se mame rádi. on má take dospele deti a se soucasnou manželkou deti nema ale asi jim to jinak klape…nic menit nechce, ja taky ne protože život snim si představit neumim…navic mam 2 male deti..a ty mají sveho tatinka… no a ted jsem zjistila ze jsem tehotna (90% s milencem).. mám chut proste nedelat NIC a čekat…jak to všechno dopadne… když by odešel manžel - pro mne asi nejidealnejsi…ale zas pro deti asi uplne ne…vždy jsem chtela mit 3 deti…ale s manželem bych si třetí nepořídila… když si představim že žiji sama s detma tak bych to dítě chtěla… když si představim že mám tvrdit manželovi že jsem tehotna s nim…to se stydim… rozhoduju se mezi tim nedelat nic a nechat veci plynout…anebo rict manželovi pravdu a bud pak žit v dusný atmosfere, když presto neodejde…anebo odejde a zas budu mit vyčitky vuci detem…manžel je myslím s nasim souzitim docela spokojeny. Milenec se priklani k potratu ale rekl že ví že si stejne udelam co chci.
Nudíš se s mužem tak hledáš něco jinde.. Ty se chceš cítit jako žena byt chtěná. Vek na mimino ok ale asi bych si ho nenechala.
Příspěvek upraven 14.04.20 v 12:30
Na vašem místě bych nedělala nic, dítě si nechala. Nebo pravdu, těžko se, když do toho člověk nevidí a nezná manžela posuzují následky.
No, tak jsi se vypsala, stejně, jak píšeš, si to uděláš sama, jak to cítíš. Tak přemýšlej, sedni si, dej si na papír pro a proti. Nic jiného nezbývá.
@Veronika567 píše:
Na vašem místě bych nedělala nic, dítě si nechala. Nebo pravdu, těžko se, když do toho člověk nevidí a nezná manžela posuzují následky.
jakože manžel bude nevědomky cpát prachy a city do cizího spratka, taková je tvá sluníčková rada?
Tak opět toto téma…
prosím pište jen co by jste delaly vy..at se to nezvrhne zas v diskuzi jak jsem mohla atd. Takže ja 40+ manžel 50, 2 deti. Oba jsme spíše soliteři takže neholdujeme rodinnym oslavam, Vanocim…spíš tak žijeme vedle sebe a vychováváme deti. A to je i duvod proč třeba ja jeste v tom vztahu jsem..jinak bych asi radeji žila sama. Manžel už je jednou rozvedeny, ma dospele deti a myslím že žadne ambice co se týká milenek nebo snad dalsi rodiny nema…je spíše flegmaticky, ma rad svuj klid. detem se celkem venuje… mám rok poměr..je to hlavne o sexu a dobrodružství, samozřejme za ten rok se vyvinul vztah takže se mame rádi. on má take dospele deti a se soucasnou manželkou deti nema ale asi jim to jinak klape…nic menit nechce, ja taky ne protože život snim si představit neumim…navic mam 2 male deti..a ty mají sveho tatinka… no a ted jsem zjistila ze jsem tehotna (90% s milencem).. mám chut proste nedelat NIC a čekat…jak to všechno dopadne… když by odešel manžel - pro mne asi nejidealnejsi…ale zas pro deti asi uplne ne…vždy jsem chtela mit 3 deti…ale s manželem bych si třetí nepořídila… když si představim že žiji sama s detma tak bych to dítě chtěla… když si představim že mám tvrdit manželovi že jsem tehotna s nim…to se stydim… rozhoduju se mezi tim nedelat nic a nechat veci plynout…anebo rict manželovi pravdu a bud pak žit v dusný atmosfere, když presto neodejde…anebo odejde a zas budu mit vyčitky vuci detem…manžel je myslím s nasim souzitim docela spokojeny. Milenec se priklani k potratu ale rekl že ví že si stejne udelam co chci.