Nechat si milencovo dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
18.4.20 16:34

Každopádně jestli jste manželé automaticky bude v RL dítěte zapsaný tvůj manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
18.4.20 16:56

Velmi jednoduše kukačku může prozradit krevní skupina...

.. takže to může vyjít na povrch samo. Jestli má ona AB a on A, děcko nebude mít 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 20:54

@Danikoof
TAK JASNY…v dnesni dobe si myslim to dlouhodobe utajit nelze… sice muj manzel nema tucha jakou ma krevni skupinu on ani deti… ale myslim že když bude mit podezřeni nebo mu tonekdo rekne a bude chtit vedet pravdu(což ale neni prave tak jisty) tak si necha udelat test otcovství,. Pokud bych mela idealni vztah a měla pocit že je ve hře priliš…určite bych si díte nenechala… jelikož si myslim ze driv nebo pozdeji bychom se stejne asi rozesli, prijde mi skoda ted jit na potrat… je mi 40 dalsi sance už treba nebude a mozna by mi to za rok bylo lito až bychom se s manzelem stejne rozesli…napriklad… momentalne je situace taková ze tehotna jsem oficialne…jeste mam cas 1 tyden na potrat ale jemrozhodnuta dat tomu sanci…bud to dopadne nebo ne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.20 21:02
@Hanka1 píše:
V padesati vodit prvnaka z druziny, no dekuju pekne a v sedesati se rozcilovat s pubertakem, no jeste lepsi…

A manzel cely zhavy vychovavat kukacku, takze te kopne nekam, stavajici deti prijdou o tatu, ty sama na tri deti, milenec se elegantne vypari…

A to nepredjimam, ze se v tomhle veku muze narodit dite extremne nezrale, nedonosene ci postizene a budes na nej sama s malyma detma, penize na rodicaku taky zadna slava a exmanzel ci milenec te zivit nebudou…

ahoj dekuji za same pekne prognozy… :-) takze…idealni situace je ze budu sama s 3 detma…ano pro nekoho nepochopitelne pro mne by to bylo idealni… s milencem si zivot predstavit neumim…je na mne moc pasivni, marad svuj klidek…ten by se mnou urcite nemel :mrgreen: a s detma už vubec… manžel ma take rad svuj klidek takže sice spolu zijeme ale 80%casu travim sama s detma avyhovuje nam to… jezdim samas detma na vikendy, na dovolene. Vyhovuje mi to..vzhledem k tomu že dcerka už je vetsi (7) tak ta uz je hodne samostatna takže asi i to treti sama bych zvladla… samozřejme muže byt dite nemocne atd ale tuto variantu si proste predem nepripoustim… postizene dite bych nezvladla ani jedno a je uplne jedno zda svobodna nebo vdana, zda by se nardilo jako prvni nebo jako třetí…od manžela na obe deti nejake penize dstavam ted samozřejme a pokud bychom se rozešli, alimenty platit musí takže uplne sama bych na to nebyla a určite by deti i rad dal vidal… od milence v podstate nic nechci..uvidíme jak to dopadne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12805
25.4.20 21:16

Dítě bych si nechala. Soudila bych podle sebe, ne podle chlap-ů. Chlap dneska je a zítra není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 21:35
@drewlet píše:
Dítě bych si nechala. Soudila bych podle sebe, ne podle chlap-ů. Chlap dneska je a zítra není.

presne k tomu jsem dosla…sice mam manžela ale spíše jsme rodice nasich deti a manžele jsme spise externi…kdyby nebylo deti už spolu nejspis nejsme… užnekolikrat jsem chtela odejit ale pak jsem si rikala že proč utracet za dalsi byt když vlastne tady to spolubydleni celkem funguje…moc se nehadame..detem jsme oba k dispozici… takže ted nemyslim aninamanzela ani na milence ale na moje 2 deti a na teoreticke treti ktere bych si rada nechala…zatim to říkat nebudu, pokud se manžel zepta, přiznam se že ano mela jsem ulet a zrejme to neni jeho… a necham na nem zda se bude chtit odstehovat nebo jak to vezme… určite na detech lpim vice nez na chlapech.

• Citovat
  • Upravit
12805
25.4.20 21:44
@Anonymní píše:
presne k tomu jsem dosla…sice mam manžela ale spíše jsme rodice nasich deti a manžele jsme spise externi…kdyby nebylo deti už spolu nejspis nejsme… užnekolikrat jsem chtela odejit ale pak jsem si rikala že proč utracet za dalsi byt když vlastne tady to spolubydleni celkem funguje…moc se nehadame..detem jsme oba k dispozici… takže ted nemyslim aninamanzela ani na milence ale na moje 2 deti a na teoreticke treti ktere bych si rada nechala…zatim to říkat nebudu, pokud se manžel zepta, přiznam se že ano mela jsem ulet a zrejme to neni jeho… a necham na nem zda se bude chtit odstehovat nebo jak to vezme… určite na detech lpim vice nez na chlapech.

rozhodla jsi se správě :palec: Dítě za nic nemůže a je dobře, že mu dáš šanci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 23:49
@Anonymní píše:
Tak opět toto téma… :( prosím pište jen co by jste delaly vy..at se to nezvrhne zas v diskuzi jak jsem mohla atd. Takže ja 40+ manžel 50, 2 deti. Oba jsme spíše soliteři takže neholdujeme rodinnym oslavam, Vanocim…spíš tak žijeme vedle sebe a vychováváme deti. A to je i duvod proč třeba ja jeste v tom vztahu jsem..jinak bych asi radeji žila sama. Manžel už je jednou rozvedeny, ma dospele deti a myslím že žadne ambice co se týká milenek nebo snad dalsi rodiny nema…je spíše flegmaticky, ma rad svuj klid. detem se celkem venuje… mám rok poměr..je to hlavne o sexu a dobrodružství, samozřejme za ten rok se vyvinul vztah takže se mame rádi. on má take dospele deti a se soucasnou manželkou deti nema ale asi jim to jinak klape…nic menit nechce, ja taky ne protože život snim si představit neumim…navic mam 2 male deti..a ty mají sveho tatinka… no a ted jsem zjistila ze jsem tehotna (90% s milencem).. mám chut proste nedelat NIC a čekat…jak to všechno dopadne… když by odešel manžel - pro mne asi nejidealnejsi…ale zas pro deti asi uplne ne…vždy jsem chtela mit 3 deti…ale s manželem bych si třetí nepořídila… když si představim že žiji sama s detma tak bych to dítě chtěla… když si představim že mám tvrdit manželovi že jsem tehotna s nim…to se stydim… rozhoduju se mezi tim nedelat nic a nechat veci plynout…anebo rict manželovi pravdu a bud pak žit v dusný atmosfere, když presto neodejde…anebo odejde a zas budu mit vyčitky vuci detem…manžel je myslím s nasim souzitim docela spokojeny. Milenec se priklani k potratu ale rekl že ví že si stejne udelam co chci.

Nezabijejte zivot…
Dejte mu sanci…jednou Vam to vrati…dite je dar…a bylo z lasky…♡♡♡♡♡♡

• Citovat
  • Upravit
14182
26.4.20 00:14
@Anonymní píše:

Takové řešení/neřešení… trochu sázíš na to, že to co neřekneš není lež - ale je.
Možná lpíš na dětech, ale hlavně na sobě. Proto volíš pro sebe ne nejsnažší řešení - nechat rozhodovat jiné. Nechat rozhodnout manžela, neřešit přiznáním otcovství a alimenty pravého otce…

Takže kvůli tomu malému, které prostě má právo znát otce - to musíš dotáhnout do konce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
26.4.20 07:36

Na potrat prosím nechoď. Nezabíjej miničlovíčka

@Anonymní píše:
@Danikoof
TAK JASNY…v dnesni dobe si myslim to dlouhodobe utajit nelze… sice muj manzel nema tucha jakou ma krevni skupinu on ani deti… ale myslim že když bude mit podezřeni nebo mu tonekdo rekne a bude chtit vedet pravdu(což ale neni prave tak jisty) tak si necha udelat test otcovství,. Pokud bych mela idealni vztah a měla pocit že je ve hře priliš…určite bych si díte nenechala… jelikož si myslim ze driv nebo pozdeji bychom se stejne asi rozesli, prijde mi skoda ted jit na potrat… je mi 40 dalsi sance už treba nebude a mozna by mi to za rok bylo lito až bychom se s manzelem stejne rozesli…napriklad… momentalne je situace taková ze tehotna jsem oficialne…jeste mam cas 1 tyden na potrat ale jemrozhodnuta dat tomu sanci…bud to dopadne nebo ne :kytka:
.. :,( Jen Bůh má právo odebrat život.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.4.20 09:25
@Anonymní píše:
ahoj dekuji za same pekne prognozy… :-) takze…idealni situace je ze budu sama s 3 detma…ano pro nekoho nepochopitelne pro mne by to bylo idealni… s milencem si zivot predstavit neumim…je na mne moc pasivni, marad svuj klidek…ten by se mnou urcite nemel :mrgreen: a s detma už vubec… manžel ma take rad svuj klidek takže sice spolu zijeme ale 80%casu travim sama s detma avyhovuje nam to… jezdim samas detma na vikendy, na dovolene. Vyhovuje mi to..vzhledem k tomu že dcerka už je vetsi (7) tak ta uz je hodne samostatna takže asi i to treti sama bych zvladla… samozřejme muže byt dite nemocne atd ale tuto variantu si proste predem nepripoustim… postizene dite bych nezvladla ani jedno a je uplne jedno zda svobodna nebo vdana, zda by se nardilo jako prvni nebo jako třetí…od manžela na obe deti nejake penize dstavam ted samozřejme a pokud bychom se rozešli, alimenty platit musí takže uplne sama bych na to nebyla a určite by deti i rad dal vidal… od milence v podstate nic nechci..uvidíme jak to dopadne :kytka:

No tak když to máš takhle hozeny a víš, že to dáš sama, tak hurá do toho. Jen bych manželovi přiznala barvu o kukacce. :P

• Citovat
  • Upravit
40437
26.4.20 09:39
@Anonymní píše:

Řekla bych to manželovi i kdyby se neptal, dítě bych si klidně nechala, pokud bych se na to cítila…

Ale manžel má právo to vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.20 20:45

Ahoj tady zakladatelka…tak situace se dnes sama vyřesila… doslo k samovolnemu potratu. jsem rada že jsem nechala veci plynout a nešla na gyndu moc brzo protož bych už mela třeba prukazku atd (8tt)..takže vlastne na gynde jsem byla prevcirem ale uz dele jsem tusila že je neco spatne… uz je to vlastne moje celkove 6.tehotenstvi a poznala jsem že je asi neco blbe…na gynde potvrdila ze velikost neodpovida a že navrhuje pockat tyden zda se to samo nevyřeši…což se dnes asi stalo… na revizi snad bych ani nemusela uvidime. Každopadne jsem za ten mesic dva hodne veci prehdnotila…a rada bych za rok za dva si to jedno mimco jeste poridila. Pro radost. s kym to jeste nevim…necham tomu rok povinne…až spadnou hormony az jeste vic poznam milence a take jak se bude vyvijet muj vztah s manželem :-)

• Citovat
  • Upravit
14182
5.5.20 00:31
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka…tak situace se dnes sama vyřesila… doslo k samovolnemu potratu. jsem rada že jsem nechala veci plynout a nešla na gyndu moc brzo protož bych už mela třeba prukazku atd (8tt)..takže vlastne na gynde jsem byla prevcirem ale uz dele jsem tusila že je neco spatne… uz je to vlastne moje celkove 6.tehotenstvi a poznala jsem že je asi neco blbe…na gynde potvrdila ze velikost neodpovida a že navrhuje pockat tyden zda se to samo nevyřeši…což se dnes asi stalo… na revizi snad bych ani nemusela uvidime. Každopadne jsem za ten mesic dva hodne veci prehdnotila…a rada bych za rok za dva si to jedno mimco jeste poridila. Pro radost. s kym to jeste nevim…necham tomu rok povinne…až spadnou hormony az jeste vic poznam milence a take jak se bude vyvijet muj vztah s manželem :-)

Toho co se ti stalo je mi líto…

Ale prostě nepočítej s tím, že se vše kolem tebe vyřeší samo. Ono to nějak vždy dopadne, ale těžko k tvé spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí