Nechat si milencovo dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.4.20 22:55
@belladonna píše:
Jinak máš pravdu, že život bereš víc lehčeji, tvůj manžel taky. Jak píšeš, nevěru zná, tak si to vyzkouší zase trochu naopak. I když jsi psala, že se podváděli navzájem, nebo co.

ano s byvalou manželkou se podvadeli navzajem ale tak meli deti ve 20 vlitli do toho ani neveděli jak… vydrželi spolu nakonec 20 let což si myslim je uspech…ale prubezne meli každý nekoho obcas co vím. jinak jasne to jak to nekdy řeknu díteti to budu řesit až to bude…zatim nemam ani tehotenství potvrzene od doktorky takže nac stahovat kalhoty když brod je daleko

• Citovat
  • Upravit
19984
14.4.20 22:56
@Anonymní píše:
Ahoj sleduji 10 let…to už vypozorujes čípek a hlen.plus když si nejsem jista dělam si jeste ovulačni test… Ale sleduji to třeba až od toho 12. dne…protože vždy to je mezi 12-16 dnem…

Když sledujes plodne dny 10let a umíš to poznat, tak proč ses nechránila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
14.4.20 22:58
@Anonymní píše:
jasny tak mozna beru život trochu vic „lehceji“…minulost pro mne neni duležita…myslim že i deti to vezmou lepe když to človek podá jako „srandu“ že maj dva tatinky než když k nim přijde se smrtelnym vyrazem ve tvari… stejne jako nyni s koronavirem…moje dti si mysli ze je to proste chripka kterou dost možna už meli nebo mit budou.. nijak je tim nestresuju.

To je teda sranda. Já nevím, když jsi veselá v rozkroku, proč se nechráníš. A úplně mě fascinuje, jak snadno bys dětem rozbila rodinu, třeba to taky vezmou jako srandu, když bys jim vykopla tatínka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
14.4.20 22:59

Že mas milence nechápu, už to beru jako nechutný. Ale to že se necháš zbouchnout, protože neumíš používat ochranu a ještě přemýšlíš, že to manželovi neřekneš, že to není jeho, je ubohost největší. A fakt bych ti přála aby se na to přišlo. Je mi toho chlapa líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
14.4.20 22:59
@lachtanice86 píše:
Když sledujes plodne dny 10let a umíš to poznat, tak proč ses nechránila?

Protože sranda? A teď si háže korunou, jestli potrat nebo nechat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
14.4.20 23:00
@lachtanice86 píše: Že mas milence nechápu, už to beru jako nechutný. Ale to že se necháš zbouchnout, protože neumíš používat ochranu a ještě přemýšlíš, že to manželovi neřekneš, že to není jeho, je ubohost největší. A fakt bych ti přála aby se na to přišlo. Je mi toho chlapa líto

Vždyť je jí jedno, jestli se to manžel dozví, však to psala. Sobec jak vyšitej. By mě zajímalo, jestli má kromě sebe ještě někoho ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetaOV
14.4.20 23:13
@Anonymní píše:
Zakladatelka : jeste chci říct že když jsem čekala 2013 prvni díte tak jsem tady chodila na takovou tu skupinu maminek se stejne starymi detmi…již tenkrat v tehotenství jsem malem od manžela odešla protože v podstate jsem se tady dozvedela že je to příliš velke riziko že díte bude postižene a že manžel se na mne vykašle protože nebyl u porodu atd… ta skupina stale žije a ja tam občas nakouknu…5 z 10 maminek tam je již rozvedených nebo proste nejsou s tim „idealem“ o kterem mně se tenkrat mohlo pouze zdat…my jsme s mužem stale spolu..a veřim že možna jeste hodne dlouho budeme…podle mne když človek umi ukočírovat sve emoce, egoismus, zarlivost a chovat se jako dospelý..pak těch duvodu k rozvodu a nějakym hadkam přiliš není…

Nezlob se na mě, ale Ty jsi ta poslední, která může mluvit o emocích, egoismu, žárlivosti a chovat se dospěle. Asi bereš nějaké drogy a nebo to spíš máš v hlavě pořádně vymaštěné. Ale uklidním Tě… Takových podobných je Vás tady na e-miminu celkem dost.

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
14.4.20 23:18
@Anonymní píše:
Milenec ma manželku, ja mam manžela…parohači jsme tudiž již oba dva od začátku a dobrovolne… jsme spolu proto, že jsme spolu radi..

Ty si tady děláš srandu…jak můžeš být paroháč Ty a Tvůj milenec??? Máš asi IQ - hlávka zelí. Paroháč je tvůj manžel a manželka Tvého milence.

• Citovat
  • Upravit
14187
14.4.20 23:27
@Anonymní píše:
z ceho tak usuzuješ že se neumim postarat o deti? :-) manžel ma zdravotní handikep a peče o deti je z 85% na mne… ted mám prave pohodlí až moc… příliš volneho času protože deti už chodi do školky. proto bych ráda tento cas smyslupne využila peci o třetí dítě…
:zed: :zed: :zed:

Chudinky ještě chodí do školky a ty už jim vymýšlíš brigádu…
Nejmenšímu co ještě není na světě ani nechceš dopřát alimenty…
a vše to má sponzorovat manžel se zdravotním handicapem.

Já myslím, že spravedlivé je přiznat skutečného otce, alimenty na tři děti něco dají, jednou za čtrnáct dní je všechny rozvezeš k otcům a budeš mít víkend sama pro sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.4.20 23:49

Za mě si dítě rozhodně nechej. A dál se uvidí. Když v pohodičce máš milence atd., tak i to, že není manžela, nakonec také nějak půjde, když budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
15.4.20 05:05
@Anonymní píše:
neni pravda že deti musi mit jmeno po manželovi…ja jsem si nechala sve rodne prijm :think: :think: eni a mohou ho mit tudiž i po mne ;)

:think: tak to už je na mě moc specialit, tedy to bude všechno opravdu asi blábol :lol:

Příspěvek upraven 15.04.20 v 05:26

• Citovat
  • Upravit
Janule84
15.4.20 05:13

@elibro nebo by mu to mohla říct právě hned po porodu, aby z něj odpadla ta radost :lol: Ale ta část, že by na to přišlo až dítě samo, ještě by mu to mohla říct třeba nějaká zvědavá sousedka, která vše pozoruje z povzdálí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Janule84
15.4.20 05:23
@Anonymní píše:
tak o 150 tis tady psali možna ostatni ja o penezich nepsala vubec nic protože na život mame a mít budeme předpokladam at s dvouma nebo třema detma, at sama nebo s manželem… v rodnem listu bude uveden jako otec manžel stim souhlasim. Jinak ano 10 let jsem tuto metodu antikoncepce pouzivala a fungovala…podivej kolik holek tady otehotnelo přes kondom, přes prášky nebo pesar…myslím že jsem na tom jeste dobře když se mi to stalo poprve a hlavne pokud bych mela takový vztah o ktery bych se opravdu bala tak neverna nejsem anebo bych pouzila jeste dodatečnou ochranu…

Ještě byste mohla dítě pojmenovat oběma jmény po manželovi, třeba odpadne podezření, když už to tak všechno hezky promýšlíte :pankac: :lol: a když dojde na nejhorší, řekněte mu, že to dítě není vaše. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
15.4.20 07:49
@Anonymní píše:
Ahoj sleduji 10 let…to už vypozorujes čípek a hlen.plus když si nejsem jista dělam si jeste ovulačni test… Ale sleduji to třeba až od toho 12. dne…protože vždy to je mezi 12-16 dnem…

No a když sis tedy ten plodný den vypozorovala druhý den po nechranenem styku s milencem, proč sis nezašla pro pilulku PO a radši na to hupsla ještě další den s manželem? Nebo tenkrát jsi to ješte nevěděla, že bys mohla s milencem otěhotnět, ale dnes už víš, že je dítě na 90% jeho? :think:

• Citovat
  • Upravit
10867
15.4.20 14:05

Zenska nedelej to, ritis se akorat do vetsiho prus@RU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí