Nikdo nechce oblečky - 5 kš/ks?

1247
23.7.16 16:43

Nikdo nechce oblecky za 5 kc kus?!

Ahoj.To mi teda reknete, jakym zpusobem nebo za jakou cenu jste prodaly oblecky po detech.Ja ted prave vyradila oblecky po miminku a na bazosu je nabizim 1 ks za 5 kc a nikdo se neozval! Nechapu, kde je chyba.To chcou dnes lidi vse zadarmo? Uz vazne nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.7.16 16:48

Mě to příjde taky divný..,nakupovala jsem pro malýho s tím že to pak prodám, ceny mám úplně směšné a ticho po pěšině..,tak taky jako vůbec nevím co by Ti lidi chtěli..Přitom já osobně se na bazárky dívám a když je něco hezkého a za dobrou cenu tak to hned beru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
23.7.16 16:49

Neřekla bych, že chtějí lidi všechno zadarmo. Prodávala jsem a stále prodáváme oblečení po dětech dráž a nikdy jsem neměla problém věci udat. Záleží v jakém stavu věci jsou (díry, fleky, seprané obrázky jsem dávala k objednávce zadarmo), a taky, jak je máš nafocené. Je rozdíl, když je pěkná, jasná fotka s vypraným a vyžehleným kouskem, a když je fotka neostrá, obleček je zmačkaný, a na něm třeba flek (se slovy "před focením jsem nestihla vyprat/vyčistit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Chtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@LadyBrigit otázkou je jak oblečky vypadají…
Hoď odkaz, mrknu

• Citovat
  • Upravit
4984
23.7.16 16:51

Ano. Vse zadarmo a s dopravou az pod nos. Proto uz neprodavam, ale daruji a nebo davam k popelnicim a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031

@LadyBrigit A můžu poprosit odkaz? Ráda se podívám :) Jinak já prodávala věci taky za minimum a nakonec jsem je darovala protože je nikdo nechtěl koupit a když jsem napsala že daruji tak bylo tolika zájemců ;) Polovina si myslí, že vše dostane zadarmo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62

Ahoj. Ja ti taky nevim. Prodavam treba i nove boty, nenosene, koupene v lekarne, puvodni cena 700 a nikdo to nekoupi za 200 ani pak za 100. Premyslim, ze nabidnu zdarma a uvidim…prodavam pekne, ciste veci a na nedostatky kdyztak upozornim. Ale i tak nic…asi to neni ta znacka co chteji nebo fak uz nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.7.16 16:53
@LadyBrigit píše:
Ahoj.To mi teda reknete, jakym zpusobem nebo za jakou cenu jste prodaly oblecky po detech.Ja ted prave vyradila oblecky po miminku a na bazosu je nabizim 1 ks za 5 kc a nikdo se neozval! Nechapu, kde je chyba.To chcou dnes lidi vse zadarmo? Uz vazne nevim

Hadrů po dětech je všude milion, kolikrát to lidi nechtějí ani zadarmo. Někdy řeknu i, že mám úplně nové věci, které jsem nestačila vůbec použít a chci to dát kámošce zadarmo a slyším „hele, já toho mám tolik…“

My jsme to dřív dávali kamarádce, která má dítě ve spec. školce a nemůže do práce, na přilepšenou, ta to prodávala na netu. Ale už s tím asi taky přestane.

Prodávají se jen zimní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
23.7.16 16:54

Ja nabizela 4zimni bundy, fakt pekne ale vim ze uz je na sebe nedam „trochu“sem pribrala :mrgreen: za cenu postovneho a nic…tak sem je dala k popelnicim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
23.7.16 17:04

Ja tam teda fotku nemam.Mam tam inzerat, ze prodam veci od narozeni do cca roka.Ze jsou to veci pekne, bez direk, fleku atd. A kdo ma zajem, at posle mail.Jsou tam veci nektere temer nenosene. Jestli bude mit nekdo zajem, muj email je: misska1@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
23.7.16 17:07

Člověk musí mít štěstí, aby ty malé věcičky udal. Já nabízela za 10 Kč za kus, a to jsem fakt vybrala jen ve špičkovém stavu a značkové, zbytek jsem rovnou hodila na charitu. A i z těch nejlepších se mi prodala tak polovina. Třeba jsem byla překvapená, že jsem nabízela nepoškozené tepláčky Next a Mothercare a nikdo je nechtěl. Přitom naši spoustu věcí prodřou na kolenách, tak jsem myslela, že o ty bude největší zájem, no a prdlajs :D
Už na to peču to nabízet a rovnou to házím na charitu (tam toho mají taky miliardy a vyhazují to, ale alespoň to vyhodí někdo jinej a ne já, mně by to bylo líto :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
23.7.16 17:08
@LadyBrigit píše:
Ja tam teda fotku nemam.Mam tam inzerat, ze prodam veci od narozeni do cca roka.Ze jsou to veci pekne, bez direk, fleku atd. A kdo ma zajem, at posle mail.Jsou tam veci nektere temer nenosene. Jestli bude mit nekdo zajem, muj email je: misska1@centrum.cz

Fotky musí být, jinak to nemáš šanci prodat. Lidi jsou líní si o ně napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.7.16 17:08
@LadyBrigit píše:

čili chceš po lidech, aby kupovali zajíce v pytli… a v to v době, kdy levných hadříků na děti je plný internet i s fotkami :nevim: nemluvě tedy o tom, že já dětem přes net oblečení ani nekupovala, vybírala jsem si v sekáči, radši věc vidím naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7202
23.7.16 17:09

Problém je že miminkovských hader jsou kvanta a většinou nezničené se předáváji v rodině, nechávají na další, dává kamarádkám…

A naopak, hezká levná mikina pro dvouleté dítě je hned pryč, protože je to něco co vydrží jedno dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová