Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
prosim o pomoc.. v TV jde občas reklama na čaj - sáčkový - zalévaný za studena. Ukazuji k němu i dvě originální sklenice.. vžycky to zaregistruju pozdě když už běží. Nevíte někdo jaké značky to je a kde sehnat?? Nebo případně máte už s tím čajem někdo zkušenost?
díky moc
![]()
Ahoj, asi myslíš tyhle:http://www.ahmadtea.cz/ledovy-anglan/, http://www.lacafe.cz/…3175764.html ![]()
@darkblack píše:
Ahoj
prosim o pomoc.. v TV jde občas reklama na čaj - sáčkový - zalévaný za studena. Ukazuji k němu i dvě originální sklenice.. vžycky to zaregistruju pozdě když už běží. Nevíte někdo jaké značky to je a kde sehnat?? Nebo případně máte už s tím čajem někdo zkušenost?
díky moc![]()
značka ahmad tea
Já ho měla v brandnooz boxu na vyzkoušení a pak jsem si ho kupovala na Kolonialu. Chutná mi, nejvíc ten s broskví. ![]()
Měla jsem možnost tento výborný čaj vyzkoušet v projektu na **.cz. Jsem velice ráda za tuto zkušenost. Čaje mi chutnaly všechny, nevíce bych asi vystihla klasický černý, i přesto, že teplý černý čaj moc nemusím. Ovšem i ostatní příchutě mají něco do sebe.
Nejlepší na tom všem je opravdu asi samotná příprava, kdy vhodíte sáček do studené vody a za 5 minut máte hotovo. Já osobně přidávám ještě pár kostek ledu, a je vynikající.. Chutná jak mě, tak i mým kamarádům..
Určitě mohu tento čaj doporučit
Edit admin - odstraněn odkaz
Ahmad. Je to hnusny, skoda penez. Nam to kupuji v praci, je to jak vymachanyfusekle.
Také mám osobní zkušenost. Mně nejvíce chutná příchuť limetka a opravdu je tak rychle připravený. A chutná skvěle, žádné umělé s…y. Jak tu někdo píše, že je to jak vymáchaný fusekle, taky se mi jednou stalo, když jsem dala moc vody. Na jeden sáček mám 300 ml vody, na půllitr si dávám sáčky dva.
Zapojila jsem se do projektu, kde zkouším chuť a produkt celkově. Jedná se o čaj Ahmad a je výborný, plná chuť, osvěžení v létě naprosto luxusní, kvalitní čajík za přijatelnou cenu, určitě doporučím vyzkoušet