Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
8.6.17 13:07
@Mandlička píše:
Tak holka dnes opět sms z práce jak se mám já fakt nemám ani dva dny klidu tak odpovím a nevím co už mám napsat aby nepsali. Možná ignorace, ale co když zase bude volat někdo ohledně nového místa??

To je normální teror.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
8.6.17 15:18

@Mandlička neodepisovala bych ani nebrala telefon ze současné práce. Neumí se chovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.6.17 18:20

No, ale je problém kdyby zase volali z těch nových pracovních nabídek co jsem odepsala, takže to bohužel musím brát? Protože né všechny čísla jsou uložená a pokud volají přes cetrálu tak je to pokaždé jíné číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.17 19:03

@Mandlička a ty uz jsi vypoved podala, nebo teprve chces? tak ci onak nevidim problem v tom jakykoliv telefon vzit a rict, jak se momentalne budes citit, jak se veci maji a mit budou a tecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.6.17 20:35

Ještě jsem ji nepodala až budu mít práci jinde a podepcsanou smlouvu. Jde o to, že pokud bych byla zase na úřadu práce tak nebudeme moci dostat adoptované děti, protože bych je nebyla schopná finančně zajistit. takže toto nemohu takto jednoduše udělat. Zítra jdu na druhý pohovor po tak dlouhé době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.17 20:41

@Mandlička ach tak, tak to bohuzel budes muset zkousnout do doby, nez si najdes novou praci a moc ti budu drzet palce, aby to vsechno vyslo, jak prace, tak ditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
9.6.17 01:05

@Mandlička Jak chceš podepsat smlouvu s novou prací a pak podávat výpověď? předpokládám, že máš nějakou výpovědní lhůtu, jestli to máš v té práci tak napjaté, čekala bych, že využijí výpovědní lhůtu do poslední minutky. Nebo jsem to špatně pochopila? A moc tě zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.6.17 08:55

No ono je to složité, když chodím do práce v tom, že nemám čas něka jít na pohovor/220 hod. za měsíc/. Celkem se mi zamlouvala práce v ambulanci /u manžela v práci/, bohužel jsem měla 2× denní a oni říkali, že se domluvili s vedením, že já se jim musím přizpůsobit, ale jak když nejdou služby vyměnit /není s kým a málo kdo mi dá noční je lépe placená než denní/. Tak mi řekli máte smůlu. Takže ted je trocha času sem tam někam zajít co mě zaujme a uvidíme co a jak bude dál. No a taky se i odreaguji a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.6.17 09:34

@julie74 Julie, kdy spinkas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.6.17 09:39

@Mandlička a myslíš, že kdybys dala výpověď třeba z kraje měsíce a šla marodit, tak bys během téměř tři měsíců něco nenašla? A ještě by sis odpocnula. Z jakého města jsi? Ve zdravotnictví by práce být měla. U nás na Vysočině je sester v nemocnici hodně váží, protože je jich málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
9.6.17 12:42

@Mallorka chichi, v jednu v půl druhé chodím spát když jsem hodná holka a neponocuji. No tak já vstávám v osm, když je nouze tak v půl osmý, tak nespím zas tak málo. To víš, mateřská je řehole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.6.17 12:49

@julie74 tvoje příspěvky jsou vždy jen od půl noci a dál. :mrgreen: To mě dnes to naše škvrně ráno tahalo za víčka a volalo vstávat v 6:15 :-), takže já chodím spát o půl desáté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
9.6.17 12:58

@Mallorka Když bylo škvněti dva měsíce, vysvětlila jsem mu, že v noci se budit může, ale ráno se spíííí. Přes to nejede vlak, jinak bude chodit spát na balkon, v lepším případě. taky máme ještě sklep, že ano… Náš rekord je vstávání ve třičtvrtě na deset :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
9.6.17 13:02

A mám tady pro vás pozdrav - to jsme takhle jednou potkali venku kamarádku fotografku co byla fotit kamzíky a vyfotila i mrňata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.6.17 13:03

@julie74 krásná je. Má krásný kukadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie