Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.6.17 17:13

@kotatko0 děkuji za info..takže je dost možné, že ten papp ti signalizoval spíš budoucí problém s tou placentou, jestli to i dobře chápu..a poté ta preeklampsie..a rodial si v termínu díky tomu?

• Citovat
  • Upravit
4535
13.6.17 18:24

Ahojky, tak jsme 7+6 a máme :srdce: a prý bije rychle, což je dobre znamení. Za další kontrolu až za měsíc kvůli dovoleným a to už budu 11+5 a to mi připadá dlouho. Tak alespoň teď chvíli klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.17 19:08

@Mallorka tak to vidis, syna mas Tomaska a sama jsi byla neverici Tomas :mrgreen: takze moc gratuluju a uzivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
13.6.17 19:17

@marketabublina i manžela :mrgreen: :mrgreen:

Byla jsem hodně nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.6.17 20:15

Pepop chodím stále k Burešové a výsledek zatím nikde, vajíčka jsou nadále nekvalitnía podbně. Za 3 týdny jedu na kontrolu a beru sebou i mamču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.17 20:37

@Mandlička uz jsem to tu zminovala mockrat, ale i tobe doporucuju oslovit Kláru Konicarovou, je z Brna, takze pro tebe ideal, me jasne a srozumitelne rekla, kde je problem, kdy dite prijde a dala mi spoustu dobrych rad, ktery se mi jednoznacne vyplatily. Uz jsi toho zkusila urcite tolik, ze navsteva u ni, nebo po skype, bude min. prijemnym setkanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.6.17 21:24

Marketo a pošli mi prosím do SZ kontakt a já se mrknu a uvidím co a jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.6.17 21:25
@Anonymní píše:
@Mallorka děkuji..já budu pročítat..četla jsem i 1:10 a méně a vše ok, ale těm nervům to stejně klid nepřidá no.. :( kdyby tam nebyla ta tekutina a vyšlo by je nto papp blbě, tak to snad tak nehrotím :(

Ahoj neboj, mela jsem hodne blbe pappa i free hcg a screening s rizikem 1:106 a mame krasnou zdravou holcicku jen se narodila o mesic driv, myla jsem okna blbec. Screening jsem mela v gennetu tam me hnali do amniocentezy to jsem odmitla a sla jsem k dr. frysove (dela to velmi dukladne) dopadlo to jeste hur, ale nechala jsem si od ni udelat prenascan test z krve a to vyslo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 21:26

@Mallorka gratulace! :hug: :srdce: :dance: „ta neznámá“

• Citovat
  • Upravit
240
13.6.17 21:27

A vsechny zdravim! :-) Rozjizdim akci zazrak cislo 2. Zatim cekam na Ms a hura na nativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 21:27

@indonesie tak to je pro mě potěšující zpráva! :) Děkuji „Ta neznámá“

• Citovat
  • Upravit
3499
13.6.17 22:30

@Mallorka Moc gratuluju, já taky nepochybovala :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
13.6.17 22:32

@marketabublina Tobě ani nevím, jestli už jsem gratulovala; klasický nějak nestíhám :oops:, takže pripadne aspoň takto opožděně :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
13.6.17 22:36

@Anonymni A tobě taky gratuluju - když už na sebe bobek nechal tak dlouho čekat, teď už si to určitě nerozmyslí :pankac: Nenech se vystresovat a věř miminku :mavam: Ale chápu, že to jsou prostě nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
13.6.17 23:33

Indonesie, ahoj, moc tě zdravím a držím palce na druhý zázrak :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie