Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
19.6.17 13:08

@Marci1979 zde i s nižším amh a úspěšnost téhle skupiny je veliká. Amh máš ještě dobre. Já má 0,7 (2013) a mám syna prirozene a teď čekáme druhé a též přirozeně. sanci máš velikou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.17 14:48

Holky zdravím,

představte si, že jsme měli tento pokus 2 zralá vajíčka.
1 se oplodnilo, na 2. se čekalo, ale také se prý trochu hlo.
No každopádně na ET nezbylo žádné, to oplodněné bylo nakonec také opožděné.
Nicméně vajíčka prý byla standardní, DNA samozřejmě neviděj…
Jenže embryolog kupodivu vypíchl špatný spermiogram, a že by to mohlo být tím.
No já teda nevím, spg ideální nemáme (obzvlášť v létě), ale ví se o tom 3 roky.
Domluvím se pak s doktorem co s tím, ale chtěla bych se zeptat jaký máte názor na PICSI? Pročítám starší příspěvky. Je u PICSI větší úspěšnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
19.6.17 14:53

@Rozettka to me mrzi :( ja mela 2× ICSI a 2× PICSI, nevim, jestli je vetsi uspesnost, nam vzdycky vsechna vajicka vydrzela, ale taky jsme mela transfer 2-3 dny po OPU, PICSI jsem zvolila, protoze jsme meli problem s morfologii, jednou spatny cely SPG, nechtela jsem to riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.17 15:02
@Lucake píše:
@Rozettka to me mrzi :( ja mela 2× ICSI a 2× PICSI, nevim, jestli je vetsi uspesnost, nam vzdycky vsechna vajicka vydrzela, ale taky jsme mela transfer 2-3 dny po OPU, PICSI jsem zvolila, protoze jsme meli problem s morfologii, jednou spatny cely SPG, nechtela jsem to riskovat

No mi teď měli prý špatně všechno, patologie, množství, pohyblivost. Žiju ale v tom, že na ICSI to stačí a nikdo nikdy neřekl, že ne.
Manžel půjde k andrologovi. Vy jste měli plus mínus spg v pořádku, kromě té morfologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1447
19.6.17 15:40
@Mallorka píše:
@Marci1979 zde i s nižším amh a úspěšnost téhle skupiny je veliká. Amh máš ještě dobre. Já má 0,7 (2013) a mám syna prirozene a teď čekáme druhé a též přirozeně. sanci máš velikou :lol:

Gratuluji a přeji pohodove těhulkování :hug:
Kolik ti je let?
Jsi me uklidnila, ale stále stojím pevně nohama na zemi, protože mám již za sebou 1× IVF a 2× minimalku s femarou a výsledek 0 vajíček :roll:
Teď jdeme do nativu, dnes 8DC a 2 foliky (tak tomu bylo i pro stimulaci) vpravo 9mm a vlevo 7mm, sliznice 5mm. Mám krátké cykly 24dnů. Ve čtvrtek jdu opět měřit :think:
Přirozeně už to zjevně nepůjde, protože nemám jeden vejcovod a druhý je nepruchodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1447
19.6.17 16:58

@zuzaanaa A kolik máš AMH? Co jsi užívala během stimulace? Nevím, ale ja jsem s klinikou spokojená a myslím, že v jiné klinice by me už hnali do darovanych :roll: :nevim:
Sice tam už taková možnost padla, ale dokud mám ms, tak si říkám, ze šance tam je :mrgreen:
Kde chodíš do cetra a kde chceš jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.6.17 18:41

@Marci1979 je mi 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
19.6.17 19:12

@Rozettka Tak to je pech-dve super vejce a pro zmenu to vykysne na spermiich :zed: V ICSI a PICSI se bohuzel nevyznam, ale sance by s tim snad mela byt vyssi-jinak by to asi nedelali :mrgreen:
Jinak ja momentalne cekam na MS;ovu byla az 19DC, dnes jsem 25DC, takze pocitam nejdrive zitra.LF nebyla nikdy moje silna stranka, ale donedavna jsem aspon tech 10 dni davala. Minuly cyklus byla jen 7 dní, tak uvidime… Ovu bohuzel vlevo, kde je nejspis slepa ulice, takze nadeje si nedelam:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
19.6.17 19:20

@Rozettka Mmch,uz jsem precetla tu knizku od Wahlgrenis Proc k nam miminko nechce -vis, co radi na spatny spg? Oralni sex :lol: Ucinek ti nezarucim, ale uz jsem slysela horsi rady; proti tomuhle myslim manzel nic namitat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
19.6.17 19:54

@Rozettka nektere byly vyborne, nektere prumerne a jeden (pred nevydarenym IVF) byl udesny, tam bylo spatne uplne vsechno. PICSI mi poradily holky tady, bylo to prave po tom nevydarenem IVF, po PICSI jsem otehotnela dvakrat po sobe, mozna nahoda, ale ja to nechtela riskovat, abych si pak nerikala co by kdyby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.6.17 21:41

@Rozettka určitě bych to PSCI zkusila. Nám to tenkrát v roce 2013 v CAR doporučovali. Máte teda pech, mrzí mě to, ale věřím, že se ta smůla prolomi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
19.6.17 23:34

@Marci1979 doporučuji REPROFIT Mudr. Machač Štěpán v Olomouci :mavam:. Je prostě nej a jednička ve svém oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
20.6.17 09:43

@zuzaanaa myslim, ze doktor by mel byt realista a nezivit plane nadeje, ale take by mel respektovat prani daneho paru. Taky se urcite setkal v zivote s radou pripadu, kdy cisla zklamala v dobrem i spatnem (muj pripad, podle mych vysledku bych mela produkovat x vajec a houby). Moc drzim pesti, at najdete centrum, ktere vam bude vyhovovat a at se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1447
20.6.17 10:28
@Sára 777 píše:
@Marci1979 doporučuji REPROFIT Mudr. Machač Štěpán v Olomouci :mavam:. Je prostě nej a jednička ve svém oboru.

Chodíme do Olomouce IVF CLINIC, tam je Macháč primář. Od října 2016 jsme byli v rukou Mudr. Michnové Lucinky taky z IVF CLINIC (skvělá doktorka, ale chtěla jsem slyšet i jiný názor).
Minulý týden jsem byla už u Štěpána a tak uvidím co semnou vykouzlí :mrgreen: Jsem dnes 9DC a jedeme v nativu. Včera bylo měření a ve čtvrtek jdeme zase měřit.

@zuzaanaa
Tak to te chapu… A teď chodite kde? MACHY je jednička co se týče nízkého AMH, držím palce! Určitě ten přístup sester i doktorů je úžasný a budeš se tam cítit líp. :hug: :hug: :hug:
Jen nevýhodou centra je, ze pokaždé se nepovede být u svého doktora, že se tam střídají. Ja měla sice Michnovou, ale během 3 měsíců jsem byla nakontrolach u dalších 3 doktorů. S tím musíš počítat. Za mě jsou fajn všichni, příjemné prostředí a super personál, takže mě to tak moc nevadilo.

Jsem v centru taky kratce a biologické hodiny bijou na poplach :mrgreen:
Už nejsem nejmladší, :roll: ale mám dvě děti přirozeně, jen přítel ješte žádné, tak se musím snažit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
20.6.17 11:10

@zuzaanaa uplne chapu, ja byla ochotna jit do darovanych vajicek, kdyby to jinak neslo, ale taky jsem nejdriv chtela vycerpat jine moznosti. Priroda u nas nezbrala nikdy, tu jsem vzdala :) A to jsme pri prvnich vysledcich z CARu (po 2 letech snazeni doma) meli oba testy uplne v poradku. Ono je to opravdu vic nez jen cisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí