Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anonymni, super! Skvělá zpráva. ![]()
@Maya9876 vítej, není nic ztraceno. Jeďte jsou moznosti
Díky holky, jenže stejně v klidu uplně nejsem, protože k tomu Apoli zase půjdu v červenci..aby to skoukli i oni.. a oni to tam přecejen vemou více podrobně..a mají lepší sona…no nejradši bych se na to vyprdla..
, akorát mě to stresuje. Ale zase si říkám, bublina je taky malá, ta žaludeční a viděli jsme jí, tak kdyby tam bylo jooo něco takovýho jinde, co viděli oni, tak to snad to můj dr. taky vidí.
Markét, kdy ty máš termín podle ultrazvuku?„ta neznámá“
Chci tomu dát šanci, doktor to hned zazdil, že moje vaječníky na hormony neodpoví, tečka. Chci do vánoc nějakou stimulaci a zkusit to přirozeně. Když to neklapne, budu vědět, se jsem to zkusila a uvidím, jak dál. A taky mám problém s, darovaným vajíčkem. To nebudu geneticky já, neuvidím v tom dítěti pak sebe. Řešil tohle někdo?
@Maya9876 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Včera jsem se dozvěděla výsledky, AMH 0,12![]()
Je mi 40,dvě krásný dětí, první napoprvé, druhé omylem
A třetí, chtěné… Asi nebude. Jsem z toho výsledku špatná, jakoby mi odcházelo ženství. Chci ještě mimi
AHOJ nevěš hlavu, mě zjistili že mám AMH 0,1…39 let bezdětná. půl roku stres nervy doma na prd, no a tento měsíc jsem vše hodila za hlavu, ikdyž sem si kontrolovala ovulku..koupila si letenku s přítelem na dovolenou, měli party /prcek je teda dobře zapitej/ a ted tomu prostě nemůžu uvěřit // jsou tam jako vymalovaný. k doktorovi jdu teda až za dva týdny ale MS meškám už pátý den a těhu test sem si raději dělala už 4 ![]()
prostě zázrak a na umělý jsem se připravovala
holky držím vám moc palce…já doufám že u mě bude vše OK
@ESlunce tak to je úžasný
Držím palce, určitě piš vše nové. Tvůj příspěvek mě povzbudil, děkuju moooc ![]()
@ESlunce
potichu gratuluji. Ať vše vyjde.
Teď jsme tu už 4 tehule s amh pod hodnotou 1.
@Anonymní píše:
@ESlunce![]()
potichu gratuluji. Ať vše vyjde.Teď jsme tu už 4 tehule s amh pod hodnotou 1.
Maya9876
holky děkuji moc. čekám na přítele až přijede ze služební cesty. zrovna denska máme výročí..bude to úžasný dárek ![]()
je tu nějaká mamina, která bude hlídaná i kvůli dřívější prodělané tromboze? jak vše probíhá?
holky řekněte mi, v lékárně i na internetu rozdílné názory. kolik berete kys. listovou? já mám jednu piluli denně 800. lékarně mi řeki že 400 stačí, internet říká 600, někdo říká 800..jak jste na tom Vy?
4 těhule? A všechny přirozeně? Bez hormonů atd? Hledám cokoliv, co bych zkusila, co by pomohlo. Podělte se jak se zadařilo ![]()
@Maya9876 3× přirozeně, 1× nativní, já si picham clexane a jsem sledována na hematologii.
@ESlunce
Já 9tt
Anonymní a bublinka cca o měsíc vic
Skvělý
To mám radost
A co si myslíte o vitaminu E, a Gynexu? Beru jen listovku a dostala jsem Letrox na srovnání štítné žlázy
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak dnes ko u sveho mudr..mimi je ok, tekutinu v brisku nevidel, bylo cile a nechtelo ukazat, zda ma pindu ci zrnko. Celkove na nem nevidi nic.abnormal.Dle sona jsem v 16tt misto 15plus3.Nicmene poukazal na to, ze on nema takovou masinu(citlivost),a ze at to necham zkouknout i u nich znova a dale v 20tt. Jedine co videl;,byla zaludecni bublina jakozto tekutina, coz je. normal a to jsem videla i ja. No verim mimi, ale tohle me hrozne. vystavuje a vim, ze na amnio bych nesla..takze se mi snad ani. nechce vedet vic..ale jsem rada po fnesbi kontrole..to zas jo.ta neznama
Tak vidíš, planý poplach ![]()
Strašně to letí, nedávno jsme tu řešily test a teď už 1.trim. za Tebou
![]()
@Anonymní termin porodu mam na 21.12.2017 a behem ted tak cca 4 dnu mi strasne vyrostlo bricho a uz to nejde schovat, ani kdybych se do sapito zabalila
![]()
@Maya9876
já beru zatím taky listovku, za dva týdnu na KO u dr. se dozvím víc, kdy začít brát další vitamíny
@ESlunce já asi koupím ten Gynex, jsem už stará
Zatím se s tím, co mi řekl doktor, nějak vyrovnávám. A vůbec se mi nechce. Je to divný… Kámoška říká, ať na to kašlu, není to lehký