Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
1.7.17 08:40

Anonymni, super! Skvělá zpráva. :kytka:
@Maya9876 vítej, není nic ztraceno. Jeďte jsou moznosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.17 08:53

Díky holky, jenže stejně v klidu uplně nejsem, protože k tomu Apoli zase půjdu v červenci..aby to skoukli i oni.. a oni to tam přecejen vemou více podrobně..a mají lepší sona…no nejradši bych se na to vyprdla.. :(, akorát mě to stresuje. Ale zase si říkám, bublina je taky malá, ta žaludeční a viděli jsme jí, tak kdyby tam bylo jooo něco takovýho jinde, co viděli oni, tak to snad to můj dr. taky vidí.
Markét, kdy ty máš termín podle ultrazvuku?„ta neznámá“

• Citovat
  • Upravit
442
1.7.17 12:22

Chci tomu dát šanci, doktor to hned zazdil, že moje vaječníky na hormony neodpoví, tečka. Chci do vánoc nějakou stimulaci a zkusit to přirozeně. Když to neklapne, budu vědět, se jsem to zkusila a uvidím, jak dál. A taky mám problém s, darovaným vajíčkem. To nebudu geneticky já, neuvidím v tom dítěti pak sebe. Řešil tohle někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.7.17 12:27
@Maya9876 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Včera jsem se dozvěděla výsledky, AMH 0,12 :,( :,( Je mi 40,dvě krásný dětí, první napoprvé, druhé omylem :D A třetí, chtěné… Asi nebude. Jsem z toho výsledku špatná, jakoby mi odcházelo ženství. Chci ještě mimi

AHOJ nevěš hlavu, mě zjistili že mám AMH 0,1…39 let bezdětná. půl roku stres nervy doma na prd, no a tento měsíc jsem vše hodila za hlavu, ikdyž sem si kontrolovala ovulku..koupila si letenku s přítelem na dovolenou, měli party /prcek je teda dobře zapitej/ a ted tomu prostě nemůžu uvěřit // jsou tam jako vymalovaný. k doktorovi jdu teda až za dva týdny ale MS meškám už pátý den a těhu test sem si raději dělala už 4 :-)
prostě zázrak a na umělý jsem se připravovala
holky držím vám moc palce…já doufám že u mě bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
1.7.17 13:07

@ESlunce tak to je úžasný :srdce: Držím palce, určitě piš vše nové. Tvůj příspěvek mě povzbudil, děkuju moooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.17 13:27

@ESlunce :potlesk: :potlesk: potichu gratuluji. Ať vše vyjde.

Teď jsme tu už 4 tehule s amh pod hodnotou 1.

• Citovat
  • Upravit
196
1.7.17 15:29
@Anonymní píše:
@ESlunce :potlesk: :potlesk: potichu gratuluji. Ať vše vyjde.Teď jsme tu už 4 tehule s amh pod hodnotou 1.

Maya9876

holky děkuji moc. čekám na přítele až přijede ze služební cesty. zrovna denska máme výročí..bude to úžasný dárek :-)

je tu nějaká mamina, která bude hlídaná i kvůli dřívější prodělané tromboze? jak vše probíhá?
holky řekněte mi, v lékárně i na internetu rozdílné názory. kolik berete kys. listovou? já mám jednu piluli denně 800. lékarně mi řeki že 400 stačí, internet říká 600, někdo říká 800..jak jste na tom Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
1.7.17 15:57

4 těhule? A všechny přirozeně? Bez hormonů atd? Hledám cokoliv, co bych zkusila, co by pomohlo. Podělte se jak se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.7.17 17:12

Těhulky a kdo další je tu v očekávání?? a jak dlouho jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
1.7.17 18:22

@Maya9876 3× přirozeně, 1× nativní, já si picham clexane a jsem sledována na hematologii.

@ESlunce
Já 9tt
Anonymní a bublinka cca o měsíc vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
1.7.17 21:28

Skvělý :) To mám radost :) A co si myslíte o vitaminu E, a Gynexu? Beru jen listovku a dostala jsem Letrox na srovnání štítné žlázy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.7.17 10:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak dnes ko u sveho mudr..mimi je ok, tekutinu v brisku nevidel, bylo cile a nechtelo ukazat, zda ma pindu ci zrnko. Celkove na nem nevidi nic.abnormal.Dle sona jsem v 16tt misto 15plus3.Nicmene poukazal na to, ze on nema takovou masinu(citlivost),a ze at to necham zkouknout i u nich znova a dale v 20tt. Jedine co videl;,byla zaludecni bublina jakozto tekutina, coz je. normal a to jsem videla i ja. No verim mimi, ale tohle me hrozne. vystavuje a vim, ze na amnio bych nesla..takze se mi snad ani. nechce vedet vic..ale jsem rada po fnesbi kontrole..to zas jo.ta neznama

Tak vidíš, planý poplach :andel:
Strašně to letí, nedávno jsme tu řešily test a teď už 1.trim. za Tebou :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.17 19:09

@Anonymní termin porodu mam na 21.12.2017 a behem ted tak cca 4 dnu mi strasne vyrostlo bricho a uz to nejde schovat, ani kdybych se do sapito zabalila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
2.7.17 19:18

@Maya9876
já beru zatím taky listovku, za dva týdnu na KO u dr. se dozvím víc, kdy začít brát další vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
2.7.17 19:30

@ESlunce já asi koupím ten Gynex, jsem už stará :D Zatím se s tím, co mi řekl doktor, nějak vyrovnávám. A vůbec se mi nechce. Je to divný… Kámoška říká, ať na to kašlu, není to lehký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí