Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.7.17 19:39
@marketabublina píše: @Anonymní termin porodu mam na 21.12.2017 a behem ted tak cca 4 dnu mi strasne vyrostlo bricho a uz to nejde schovat, ani kdybych se do sapito zabalila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :mrgreen: taky už to na sobě vidím :)))
  • Citovat
  • Upravit
3499
2.7.17 21:16

@ESlunce No to jsou ty správné letní novinky :-) :potlesk: My momentálně dovča v Čechách a za týden Itálie, tak se pokusíme inspirovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
2.7.17 21:19

@Anonymni Já věděla, že všechno bude ok :hug: Teď už jenom užívej bříško :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.7.17 09:11

@Magda26 Magdi, užijte si dovcu naplno!!! :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.7.17 09:11

@Magda26 Magdi, užijte si dovcu naplno!!! :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.17 09:31

@Magda26 Děkuji..ale čeká mě v brzké době ještě vyš. podrobné u Apolináře, takže i tak mám strach..aby tam zase nic nenašli, ale zase si říkám, můj doktor nic nevidí, ani o tři týdny dál, kdy je plod o 4cm větší. by přece musel vidět i on už na sonu..no beztak mám ještě furt strach..ale věřím, že už snad budu mít klid. Děkuji holky za podporu.

• Citovat
  • Upravit
196
3.7.17 19:39
@Maya9876 píše:
@ESlunce já asi koupím ten Gynex, jsem už stará :D Zatím se s tím, co mi řekl doktor, nějak vyrovnávám. A vůbec se mi nechce. Je to divný… Kámoška říká, ať na to kašlu, není to lehký

Ahoj… Stara? Kolik ti je? Mě je teď 39a dva měsíce a první dite. Taky si říkám že jsem stará… Ale nechci si to připustit. Hlavně ať jsme zdravý a co ti řekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.7.17 19:40
@Magda26 píše:
@ESlunce No to jsou ty správné letní novinky :-) :potlesk: My momentálně dovča v Čechách a za týden Itálie, tak se pokusíme inspirovat ;-)

Děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.7.17 19:44

Ahoj holky… Můj chlap se dneska vrátil ze sluzebky. O víkendu jsme měli výročí a dneska jsem mu tu radostnou zprávu řekla. Brečel štěstím :srdce: pro mě je důležité vedet že si příroda poradila sama. Držím vám tehulky palce ať všechny vyšetření máte v pohodě a miminko se dobře vyvíjí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
3.7.17 23:43

@ESlunce v srpnu mi bude 41, jenže si tak vůbec nepřipadám. Mé tělo je asi jiného názoru. Dr mi řekl, že možnost otěhotnění je pouze teoretická. A hned začal mluvit o darovaných vajíčkách. Prostě mě odepsal. Přitom MS na den pravidelná, vše v pořádku…Ovulaci někdy cítím. Přece kdybych neměla vajíčka, není co cítit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
4.7.17 19:38

@Maya9876 možná už ta kvalita vajicek v tomto věku nebude 100% zkus ten gynex, slyšela jsem na něj samou chválu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.7.17 22:46

Holky, tady je tehuli.To jste vsechny prirozene? Ja uz davam sanci jen zazraku, s dr.uz nic resit nechci. Krasne leto holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
5.7.17 12:24

@Martrich ahoj, už jsme to tu psaly :)

3× přirozeně (32, 33 a 39 let)
1× nativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
5.7.17 13:12

@ESlunce gratuluji :)
ja si pichala preventivne clexane, mela jsem vysoke d-dimery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
5.7.17 18:20

Holky z Prahy doporučily by jste mi prosím nějakého dobrého urologa? Potřebuji pro kamaráda z Prahy/ spolubydlící brášky/. Jeho otec umírá na raka prostaty, jeho otec taky umřel. Tak by se rád někde nechal odborně vyšetřit a sledovat.

Díky stačí do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital