Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ESlunce No to jsou ty správné letní novinky
My momentálně dovča v Čechách a za týden Itálie, tak se pokusíme inspirovat ![]()
@Anonymni Já věděla, že všechno bude ok
Teď už jenom užívej bříško ![]()
@Magda26 Děkuji..ale čeká mě v brzké době ještě vyš. podrobné u Apolináře, takže i tak mám strach..aby tam zase nic nenašli, ale zase si říkám, můj doktor nic nevidí, ani o tři týdny dál, kdy je plod o 4cm větší. by přece musel vidět i on už na sonu..no beztak mám ještě furt strach..ale věřím, že už snad budu mít klid. Děkuji holky za podporu.
@Maya9876 píše:
@ESlunce já asi koupím ten Gynex, jsem už staráZatím se s tím, co mi řekl doktor, nějak vyrovnávám. A vůbec se mi nechce. Je to divný… Kámoška říká, ať na to kašlu, není to lehký
Ahoj… Stara? Kolik ti je? Mě je teď 39a dva měsíce a první dite. Taky si říkám že jsem stará… Ale nechci si to připustit. Hlavně ať jsme zdravý a co ti řekl doktor?
@Magda26 píše:
@ESlunce No to jsou ty správné letní novinky![]()
My momentálně dovča v Čechách a za týden Itálie, tak se pokusíme inspirovat
Děkuji ![]()
Ahoj holky… Můj chlap se dneska vrátil ze sluzebky. O víkendu jsme měli výročí a dneska jsem mu tu radostnou zprávu řekla. Brečel štěstím
pro mě je důležité vedet že si příroda poradila sama. Držím vám tehulky palce ať všechny vyšetření máte v pohodě a miminko se dobře vyvíjí
@ESlunce v srpnu mi bude 41, jenže si tak vůbec nepřipadám. Mé tělo je asi jiného názoru. Dr mi řekl, že možnost otěhotnění je pouze teoretická. A hned začal mluvit o darovaných vajíčkách. Prostě mě odepsal. Přitom MS na den pravidelná, vše v pořádku…Ovulaci někdy cítím. Přece kdybych neměla vajíčka, není co cítit, ne?
@Maya9876 možná už ta kvalita vajicek v tomto věku nebude 100% zkus ten gynex, slyšela jsem na něj samou chválu
Holky, tady je tehuli.To jste vsechny prirozene? Ja uz davam sanci jen zazraku, s dr.uz nic resit nechci. Krasne leto holky
@Martrich ahoj, už jsme to tu psaly ![]()
3× přirozeně (32, 33 a 39 let)
1× nativní
@ESlunce gratuluji ![]()
ja si pichala preventivne clexane, mela jsem vysoke d-dimery
Holky z Prahy doporučily by jste mi prosím nějakého dobrého urologa? Potřebuji pro kamaráda z Prahy/ spolubydlící brášky/. Jeho otec umírá na raka prostaty, jeho otec taky umřel. Tak by se rád někde nechal odborně vyšetřit a sledovat.
Díky stačí do SZ