Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
7.7.17 20:45

@ESlunce já jsem teď 11. týden a je mi cca 14 dní pořád zle a to jsem zpočátku narikala, že nemám příznaky. Nic mi nechutná a když nejím, tak je mi zle až na omdleni. Tak teď doufám, že to zase přejde :lol: Mám 2 leteho raraska, tak pro něj musím fungovat. Jinak já jdu na kontroly příští týden a to bych už měla dostat průkazku a budou mi brát krev na screening. Na hematologii klasika každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 21:13

@ESlunce Ahoj, já jsem dle sona 17tt, dle ms 16tt přesně. Zle mi nebylo vůbec a mykozu jsem taky neměla..a co se týče chutí, nemám vůbec chut na maso a vejce.. semtam šunka.., ale maso nějak ne-e..„ta neznámá“

• Citovat
  • Upravit
689
8.7.17 10:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak dnes ko u Apolinate na jejich sonu…a vse v poradku! Nemusim rikat,jak.mi spadl kamen ze srdce. Tekutina nebyla, nic zvlastniho nebylo..srdce se zda.byt tez ok. delali. i echo…ale nicmene.jeste.stejne.dr. rekl, at jdu i.na ten. druhy screen v 20tt, ze srdce tam bude vetsi atd.Ale jinak i srdce vypada ok. O.plodovce uz nepadlo slovo..Na scteen iz jsem objednana k dr. Brestakovi..doporucil mi.ho muj dr.,ze i on tam byl se dvema tehu s manzelkou.Jo a je to kluk, jak jsem tusila.;)Jinak.vitam.nove prichozi a blahopreji novym tehulkam a ostatnim drzim moc palce..Magde, Rozetce, Lenicce i dalsim…:)ta neznama
:potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :kytka: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.17 10:35

Ja jsem tez 17 tt a krom obcasnyho omdlivani, zle od zaludku, neprekonatelny unavy a bolestivy sprajcli panve, mi jinak nic neni. jo a mam stejne jako Anonymni, maso nemuzu ani videt ani citit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.7.17 19:32

@ESlunce děkuju :) Já mám právě MS ukázkově pravidelnou, ovulaci každý měsíc cítím, ale zatím nic. Mám mladšího přítele, je fakt, že jsme se rozhodli že zkusíme mimi teprve před třemi měsíci, ale…bude mi v srpnu 41, tak nějak mě tlačí čas. Tak jsem chtěla vědět, jak na tom jsem po hormonální stránce. Doktor v pronatalu mě slušně posadil na prdel, první dny po jeho ortelu, jsem byla slušně v háji. Sterilní?? Já?? Proč? Prej skočte si na gynekologii, budete brzy potřebovat hormony kvůli osteoporoze. Šance na mimino 1%. Vám pomůžou jen darovaná vajíčka.. Nechci tomu veřit! Kor když čtu vaše příspěvky… Chci tomu dát šanci. Na druhou stranu nechci v mém věku zkoušet rok, dva. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
8.7.17 19:40
@Maya9876 píše:
@ESlunce děkuju :) Já mám právě MS ukázkově pravidelnou, ovulaci každý měsíc cítím, ale zatím nic. Mám mladšího přítele, je fakt, že jsme se rozhodli že zkusíme mimi teprve před třemi měsíci, ale…bude mi v srpnu 41, tak nějak mě tlačí čas. Tak jsem chtěla vědět, jak na tom jsem po hormonální stránce. Doktor v pronatalu mě slušně posadil na prdel, první dny po jeho ortelu, jsem byla slušně v háji. Sterilní?? Já?? Proč? Prej skočte si na gynekologii, budete brzy potřebovat hormony kvůli osteoporoze. Šance na mimino 1%. Vám pomůžou jen darovaná vajíčka.. Nechci tomu veřit! Kor když čtu vaše příspěvky… Chci tomu dát šanci. Na druhou stranu nechci v mém věku zkoušet rok, dva. Ach jo…

Ahoj a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.7.17 19:50

Byla jsem v Kolíně. AMH 0,12, FSH 27 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
8.7.17 20:08

@Maya9876 změň kliniku! Za to nic nedáš. V „našem“ věku, bohuzel, se už rok nečeká. Okolo 40 když už to nejde po třech měsících se začnou první vyšetření. Aspoň mi to bylo tak řečeno. Není na co čekat.. Kór rok ne! Hlavu vzhůru není nic ztraceno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
8.7.17 20:52

@Maya9876 no jo, asi ti nechtěl mazat med kolem pusy :( když ty hodnoty opravdu nejsou ideální. Vzhledem k věku vám chtěl pomocí darovanymi asi to nechápou, že je člověk nechce, když už má vlastní děti a taky že ne každý si to po finanční stránce může dovolit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
9.7.17 15:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak dnes ko u Apolinate na jejich sonu…a vse v poradku! Nemusim rikat,jak.mi spadl kamen ze srdce. Tekutina nebyla, nic zvlastniho nebylo..srdce se zda.byt tez ok. delali. i echo…ale nicmene.jeste.stejne.dr. rekl, at jdu i.na ten. druhy screen v 20tt, ze srdce tam bude vetsi atd.Ale jinak i srdce vypada ok. O.plodovce uz nepadlo slovo..Na scteen iz jsem objednana k dr. Brestakovi..doporucil mi.ho muj dr.,ze i on tam byl se dvema tehu s manzelkou.Jo a je to kluk, jak jsem tusila.;)Jinak.vitam.nove prichozi a blahopreji novym tehulkam a ostatnim drzim moc palce..Magde, Rozetce, Lenicce i dalsim…:)ta neznama

moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
9.7.17 15:24

@Maya9876 hmm, to dobre opravdu neni. Znam holku, co s tim otehotnela prirozene, ale prekvapilo to uplne vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.7.17 16:22

Ahoj Holky,
chtěla jsem se vás zeptat, zda máte všichni pravidelnou MS?
Minulí týden jsem byla na folikulometrie, bylo to 10 DC a Dr. že prý nevidí žádnou folikulu resp. jednu malou, že prý to vůbec nemá smysl měřit jeji velikost a sliznice prý taky nic moc.
Následně jsme se bavily co dál zkoušet, zda se pokoušet v čistém nativu a nebo stimulovat aspoň clostilem.
Ptala se mě na pravidelnost moji MS říkala jsem ji, že bohužel mám 1-2 roce výkyvy kdy mi cyklus trvá až 60 dnu a jinak se pohybují tak kolem 24/25 dnu.
Nastalo takové hrobové ticho a říkala, že to bohužel neni dobrý. A tak mezi řádky mu doporučila datované vejce.
V péče CARu jsme od prosince minulého roku, ale doposavať jsem se ani ješte nedostala k OPU.
Když jsem doma o tom vyprávěla muži, ten byl hned pro změnit CAR, vydupat si lepší péči a ze se přeci musejí víc snažit.
Mě se ale nechce absolvovat celou tu vstupní konzultaci znovu.
Hlavně mám pocit, že ve většina CAR mají nastudování svuj standardní stimulační protokol a že případ jako já je pro ně velký exot.
Schodli jsme se s Dr. že jakmile dostanu MS uděláme aktuální HP a že příští cyklus zkusíme tu minimální stimulaci.
Trochu se bojím, že když při UZ nejsou vidět folikuli a moje MS neni pravidelná, že už by mohli být pozdě.
Je někdo mezi vámi, kdo má podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.17 16:47

@Lindapynda Lindo jenom mi pripomen, ty uz mas nejake deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.7.17 17:50
@marketabublina píše:
@Lindapynda Lindo jenom mi pripomen, ty uz mas nejake deti?

Jj, jednoho syna. Jsou mu tři a půl.
Tam jsem po asi třičtvrtě roce byla schopna přes ovulační testy a měření bazální teploty vystihnout jeden den D a zadařilo se přirozeně.
Nyní už mám ale pocit, že se na přírodní znamení vůbec nemuzu spolehnout, resp. že už některá příznaky ani nemám. Jako napr. že mám napnuté prsa před MS.
Navíc mi ten nepravidelní cyklus neumožní vypočítat kdy mám ovulaci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.7.17 17:54

@Lindapynda zkus nosifol nebo gynex pro úpravu cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí