Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
14.7.17 17:07

AMH 0,07

Ahoj holky,

ještě v úterý jsem nevěděla, že nějaké AMH existuje.
Je mi v srpnu 39, mám 2 a půl letého chlapečka - byl na 1. pokus, v prosinci jsme jeli na dovolenou udělat brášku. Doopravdy jsme se vrátili těhotný - opět na 1. pokus, bohužel zamlklé těhotenství a v 6+3 jsem šla na revizi dělohy. Je to půl roku, od 3. měsíce zkoušíme a protože je přítel hodně pracovně vytížený a málo se doma potkáme, tak jsem si začala dělat ovulační testy, které mi ale nevychází pozitivně. Minulý měsíc jsem měla udělané 3 ultrazvuky, 20. den to prý vypadalo, že se něco začíná dít, ale pak jsem odjela na dovču a dostala opožděnou menstruaci. Tenhle měsíc jsem dostala injekci, aby folikul - pěkných 18 mm praskl, ovulační test se mi zbarvil asi 19. den, ne víc než ta testovací čárka, tak nevím.
V každém případě jsem dnes dostala výsledky AMH… 0,07
Vysvětlí mi to někdo??
Na pojišťovnu poslední pokus IVF hned příští měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.7.17 19:31

Příspěvek upraven 14.07.17 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.7.17 19:36

@jkacka máš nízké amh, nízkou zásobu vajicek a hraje v tom roli už i věk, ale otěhotněla jsi, tak neves hlavuv a věř v další zázrak. :srdce: :mavam:

Příspěvek upraven 15.07.17 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.7.17 19:39
@stekadielko píše:
Dakujem všetkým. Dám vedieť zajtra ráno. V pondelok som objednaná Macháčovi. Tento nativ mi robili v BA, kde mi povedala lekárka, že na Slovensku s nativom nemajú skúsenosti, len tak skúšajú.

Ale zkoušejí celkem úspěšně, když došlo k transferu :), co by tu za tohle některé holky daly to ani nejde vypovědět.

A neházej flintu do žita. Testujes zbytečně brzy. Já otěhotněla přirozeně a mini ducha jsem měla až 16 den po ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.7.17 01:19

@Mandlička Ahoj, ani nevím, jestli tě tu ještě najdu, už je to dávno, ale na slovo Bourek mi emimino našlo tebe, mohla bys mi napsat zkušenosti s ním? Zvažuju změnu centra. Děkuju (klidně do zpráv)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 08:11

Dnes tehotenský test 2× negatívny. Bol tam 3%duch, ktorý zmizol po hodine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 08:12

Dnes tehotenský test 2× negatívny. Bol tam 3%duch, ktorý zmizol po hodine
9 den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
15.7.17 11:57

@stekadielko a není těhotenský test platný do 5ti minut? Mně se ti duchové že začátku taky ztráceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
15.7.17 12:14

@stekadielko kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.7.17 12:19

IVF

Psala jsem, že nám AMH vyšel 0,07…
Rozhodli jsme se pro IVF, údajně máme 4-5% šanci.
Zajímá mě, jestli je rozdíl mezi klinikami, náš Dr spolupracuje s IVF Europe, je tu někdo se zkušenostmi?
Zajímalo by mě, jak jste se po těch hormonech cítily a tak všechno užitečné kolem, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.7.17 12:19
@Mallorka píše:
@stekadielko a není těhotenský test platný do 5ti minut? Mně se ti duchové že začátku taky ztráceli.

já mám těhotenské testy schované víc než 3 roky a ukazují pořád stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
15.7.17 13:30

@jkacka když jsem lovila na testu ducha, tak ten zmizel. Jasně viditelné čárky už zůstaly a také mám schovane :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.17 20:23

Holky, jedna otázka mimo téma.. nevíte, jak je to se sýry v těhu? Konkrétně s domácími? Dnes na návštěvě jsem zobala výborný balkánský sýr.., no a myslela jsem, že je z obchodu nebo tak..a pak ze švagrové vylítlo, že je z nějaké farmy, myslíte si, že u balkánu nehrozí, že by byla listerie..a že je pasterizovaný? Ona to neví… prsotě dostala sýr..„Ta neznámá“

• Citovat
  • Upravit
129
15.7.17 20:41
@Anonymní píše:
Holky, jedna otázka mimo téma.. nevíte, jak je to se sýry v těhu? Konkrétně s domácími? Dnes na návštěvě jsem zobala výborný balkánský sýr.., no a myslela jsem, že je z obchodu nebo tak..a pak ze švagrové vylítlo, že je z nějaké farmy, myslíte si, že u balkánu nehrozí, že by byla listerie..a že je pasterizovaný? Ona to neví… prsotě dostala sýr..„Ta neznámá“

Zda ta farma ten sýr nekde prodává bude určitě pasterizovaný, jinak feta/ Balkán je obecně většinou z pasterizovaného mléka.
Na druhou stranu listerioza v těhotenství je fakt hodně vzácná nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.17 23:04

@Lindapynda Děkuji, já se v tom moc nevyznám, asi je z farmy, rozhodně není z obchodu… tak snad ok..a nic z toho nebude :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex