Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ESlunce aspoň víš, že tam prcek je ![]()
Mi je takhle zle taky a s péčí o malyho dvouletaka to někdy nedávám. Dnes mě boli hlava jako střep od rána.
@Mallorka Machač uz konzultuje pouze v Olomouci psala jsem si s nim po emailu, chtela jsem za nim dojet i do Olomouce a prvni volny termin na konzultaci je 12.9. to uz budu mit po 2 ms..
Ja myslela ze bych stihla jeste jednu minimalku do zari..takze se asi zkusim poptat jeste v Reprogenesis a uvidim
Jj kdyby me bylo 25 tak zkousim a zkousim…ale uz jsem dost netrpeliva v 37 skoro 38
![]()
Ale dekuji za radu ![]()
@Capelucita co by jsi s FSH dělala? Mám kontryhel a maliník, 25 mg letrox od doktora, listovku a 3× denně kotvičník, načetla jsem na netu studie i v angličtině, měl by působit právě na fsh. Byly tam dost pozitivní věci napsaný. Taky jsem koukala, odebranou krev jsem měla 5.den,ne 2.-4.jak psal doktor. Může i to mít vliv?
@Mallorka píše:
@Sjuzn2606 @Petule35 hodně maminek tu má děti z reprofitu - je v Brně a Olomouci. Dr. Macháč se tam přímo specializuje na nízké amh.
Jj přesně jak píšeš, tak i ja doufám, že mi Machač pomůže ![]()
Dnes jsem měla punkci, dělal mi ji Machy
Je to skvělý člověk a jsem ráda, že k němu chodím.
Holky, dnes mám již po 4 punkci a konečně 2 vajucha
Držte mi palce ať se oplodní.
@Sjuzn2606 @Petule35 holky, nam se podařilo z minimalky v UNICE. Byli jsme tam moc spokojeni, ne tlačili nas ani do velke stimulky ani do PK, zaváděli jsme 2 dvoudenní embrya a to jedno uz ma témeř 16 mesicu ![]()
@Anonym82 gratuluji k prckovi
, je dobré číst, že i minimálky můžou vyjít. Včera jsem byla ještě na konzultaci ve svém caru a říkal mě, že je to tahání peněz z lidí ať počkám na další plné ivf. No každopádně jsem objednaná na další 2 konzulace jinde kde minimálky dělají tak uvidím a podle toho se rozhodnu jak dál.
Mallorko, gratulace k dobrym. vysledkum! Jinak u.nas je to kluk jak.buk,uz chytam nakupni horecku na oblecky..ale. nechci spechat.
Market..tu knohu ctu ted taky!!Mam ji tedy.doma.asi.tri tydny.
zacla jsem cist, pak na.ni zapomnela a ted ji znova vcera objevila..Prijde.mi tez zajimava z tohoto pohledu, takze tez doporucuji..pro snazilky vyborne cteni..
ta neznama
@Anonymni ta knizka je dobra podle me treba i z hlediska meditace, na kterou je tam spousty navodu, stejne tak ruznejch popevku, ritualu nejen k pritahnuti dusi ditete. Cili opravdu doporucuju stejne jako ty. Jo a gratuluju ke klukovi.
Holky máme OPLODNĚNÉ OBĚ VAJUCHA, v pondělí transfer
![]()
Děkuji za držení palecku ![]()
@Marci1979 a když vydrží obě budete dávat kolik? Držíme, tfuj tfuj ![]()
@Petule35 u me teda dráž vyšlo tenkrát klasické IVF. Pri obou klasických IVF zisk 2 vajicek, sice se obe oplodnily, ale tenkrát mi byla doporučena PK, kdy do 5 dne došlo vzdy jen 1 embryo, které jsme zaváděli. Pri 2 minimalkach zisk 3 vajicek, 2 oplodněná a obe zaváděna 2. Den. Pri tom posledním pokusu se dokonce obe chytla, ale srdeční akci měla jen betuska;) AMH jsem tenkrát měla 0,86 Takže jestli se budeme pokoušet o sourozence, tak urcite jdeme opět do minimalky
@Mallorka píše:
@Marci1979 a když vydrží obě budete dávat kolik? Držíme, tfuj tfuj
Budeme zavádět jen jedno vzhledem k mému věku
Jinak děkuji ![]()
Ahoj holky, zkoušela některá s nižším AMH otěhotnět spontánně (a zadařilo se)? Nebo jste si rovnou řekli o ivf? Já mám pod normou, ale dr. řekla ať se normálně snažíme, že jsem mladá a otěhotním…máte někdo zkušenost? Díky za odpovědi ![]()