Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ljucy ja som sice na to prisla az v procese ivf, ktore podstupujeme z inych zdravotnych dovodov, ale podla mna to ide aj prirodzene, ak nemate iny problem. pokial viem, amh ukazuje len aka je ovarialna rezerva.ak je nizsia, netreba s otehotnenim otalat a necakat do vyssieho veku. Ak dr tvrdi, ze otehotnies prirodzene, tak jej treba len verit ![]()
@Sjuzn2606 Já na to přišla v podstatě omylem, tak právě nevím no. No zkoušíme a uvidíme, díky ![]()
@Mallorka Prosím Tě/Vás, řešila jsi nějak víc nebo jste se prostě snažili? Myslím ovu testy, bylinky a nevím co všechno?
@Anonym82 To rada slysim nebo spis ctu
, ze se minimalky nekomu povedly…proste do toho taky pujdu, ja mam amh 0,84 zadna slava, ale clovek musi porad verit
@Ljucy já jsem řešila imunologii, kdy se mi po léčbě podařilo otěhotnět hned tudíž to nebylo nízkým amh. Ovulaci jsem si samozřejmě hlidala. Brala jsem vitamíny a gynex
Ahoj holky tehulky Včera KO u Dr a slyšela jsem
![]()
První odběry atd. Další KO za dva týdny a testy PAPP na genetiku.
Jen jsem krapet rozpačitá že své doktorky která mi nic neřekne nevysvetlí ![]()
My s bublinkou jsme teprve na začátku
Měj tě se ![]()
Ahoj holky. Včera jsem měla transfer 3 denního 8bunecneho embryjka prý jednickove kvality ![]()
Jsem po minimalce a tak doufám, že budu patřit mezi ty šťastné a za 14 dnů uvidím // ![]()
@Marci1979 Držím pěsti, at se zakousnou..
@Marci1979 taktéž, at se pořádně zahryzne a nepustí..
@ESlunce Gratuluji k srdíčku..a držím pěsti..
„Ta neznámá“
@Marci1979 Taky jem měla 3. denní 8 buňkové 1 kvalita..a povedlo se.. držím pěsti..„ta neznámá“
@Marci1979 píše:
Holky máme OPLODNĚNÉ OBĚ VAJUCHA, v pondělí transfer![]()
![]()
Děkuji za držení palecku
a co druhé vajucho, dalo to? 5ti denní kultivaci jsi nechtěla?
@katy3011 píše:
a co druhé vajucho, dalo to? 5ti denní kultivaci jsi nechtěla?
Kočko když jsou jen dvě vajucha, tak PK u prvního nedělají, jen ty 3 dny, aspoň u nás v centru
A ja neprotestovala. Jinak by mi určitě vyhověli.
To druhé vajíčko to nedalo, bylo pozadu ![]()
@Maya9876
Ahoj Mayo, ja mela FSH jeste vyssi a to 39 (3den cyklu) a Amh 0,14 trvalo to, ale povedlo se, mame holcicku. Velke stimulace nejsou pro nas, odchodila jsem si to v nativech. Drzim palce! Ja jsem chodila na akupunkturu, davala vsemozne byliny (od cinanky dr. Zhang) i gynex, vceli kasicku atd.
@Capelucita píše:
To FSH je fakt blbý.Zkus tu projít diskuzi, někomu se FSH srovnalo, ale nebyl to takový mazec. Juli, ty máš pamatováka, kdo to byl? Králi? Nebo se pletu?
@indonesie ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost
Jak dlouho vám to trvalo? A přirozeně? Napiš mi víc ![]()