Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ejbinka nemusis cekat, az se ti nekdo ozve, procti si historii tady v diskuzi a pouzij k tomu treba lupu
@ESlunce Strašně moc mě to mrzí..
Ale věřím, že miminko přijde k Tobě znovu..
a Markétka to moc hezky napsala..rozluč se s dušičkou.. Přeji hodně sil, a´t je lépe! „Ta neznámá“
Holky nepotřebovala byste některá utrogestan? Jednomu nedavno skončila spotřební lhůta a 2 dalsi jsou do 1/2018, byla by skoda ho nevyužít.
@ESlunce a kolik máš AMH? otěhotněla jsi přirozeně? Já se koupala v depce minulý týden, 3IVF mi nevyšlo,… nejsi v tom sama!
@marketabublina Ta lupa me vubec nenapadla
..diky
@ejbinka tak jsem do toho sla a objednala si ho, prekvapilo me, ze uz zitra ho budou davat na Fedex a ve ctvrtek me balicek doruci, necekala jsem to tak rychle
… Tak potom dam vedet jestli a jak to na me pusobi..
..
@ESlunce moc me to mrzi
nic si nevycitej, i kdyz chapu, ze nad tim premyslis. Ja tahala kufry, jela daleko autem (14 hodin) ve vedru, nosila 14kilove dite, letela, atd. a bublinka zvladla i kdyz jsem zvedla 35kg psa, i kdyz to byla strasna pitomost (nedoslo mi to co delam) a malem jsem o miminko prisla. Moc preji, at si k tomu miminko brzy najde cestu.
@Petule35 já dhea měla. Těžko říct, jestli mi pomohlo to nebo ne. Spíš myslím, že ne. Měla jsem hodně pilulek snad na tři měsíce. Otěhotněla jsem ještě v době brání. I ten Macháč ho doporučoval, ale zázraky bych v tom nehledala, spis takove placebo
@Mallorka díky za info. Zázrak nečekám, spíš doplněk, k listovce, kontryhelu, gynexu
a hlavně bych o tom ani neuvažovala kdyby mě ho nedoporučila doktorka.. Když píšeš o placebu tak jsi asi nepociťovala žádné nežádoucí účinky?
@Petule35 píše:
Holky máte některá zkušenosti s hormonem DHEA? Mě doktorka tak jako naznačila, že bych ho mohla zkusit užívat, mám to dokonce i v doporučení v lékařské zprávě. Jenomže u nás se nesežene, což o to objednám si ho případně ze zahraničí.. ale ráda bych znala něčí zkušenost s tímto hormonem. Děkuji
Ahoj, já jsem ho nejakou dobu užívala. Ale v ČR je bohužell zakázání.
Můzu se zeptat, kde si ho objednavala? Já jsem si ho objednala v Americe.
Malém jsem kvůli tomu byla obviněna s trestního činu.
Když dovezeš jeden blister, tak to je jen přestupek. Zabaví ti to balení a nic, když ale objednáš rovnou dva balení, tak se to počítá jako trestní čin.
Já jsem ho objednavala v Americe a ani nevěděla, zda ho budou posílat v jedné, nebo dvou krabičkách. ![]()
Nebylo to vůbec příjemné. Já už jsem se pak bála objednat dalši.
Navíc se pak na policii obhajovat před úplně cizími chlapy se svoji neplodnost. ![]()
Nechci tě tady strašit, jen si na to dávej pozor.
Jinak existují několik vědecké studie, které prokazují, že DHEA ma prý dobrý vliv na odeszvu pri stimulaci. Musí se uživat ale nejmíň 3 měsíce v kuse, aby se ukázal nejaký účinek.
Přiložíla jsem fotku jednoho amerického CAR, který ho vřele doporučuje při nízkém AMH a od roku 2006 kdy ho začali doporučovat prováděli již několika studii.
Nedávno jsem četla článek, že DHEA prý mezicasem jiz doporučuji 10% všech CARu.
Tak to.je.husty s tou policii..to jsem nevedela taky…o.dhea jsem. rovnez cetla sama. pozitiva atd.,pry dhea ale zvysuje i progesteronovy krem..pusobi to nejak.na nadledviny a omlazuje organismus a. oddaluje stari. bunek..ta neznama
@Lindapynda Tak to je sila…
..Mam ho od vitamass.net, snad je to ten spravny typ…uvidim…
Necham se prekvapit jestli balicek dorazi za asistence policie nebo ne
…mam objednane jedno baleni tak to snad nebude problem…
@Lindapynda píše:
Ahoj, já jsem ho nejakou dobu užívala. Ale v ČR je bohužell zakázání.
Můzu se zeptat, kde si ho objednavala? Já jsem si ho objednala v Americe.Malém jsem kvůli tomu byla obviněna s trestního činu.
Když dovezeš jeden blister, tak to je jen přestupek. Zabaví ti to balení a nic, když ale objednáš rovnou dva balení, tak se to počítá jako trestní čin.
Já jsem ho objednavala v Americe a ani nevěděla, zda ho budou posílat v jedné, nebo dvou krabičkách.
Nebylo to vůbec příjemné. Já už jsem se pak bála objednat dalši.
Navíc se pak na policii obhajovat před úplně cizími chlapy se svoji neplodnost.
Nechci tě tady strašit, jen si na to dávej pozor.Jinak existují několik vědecké studie, které prokazují, že DHEA ma prý dobrý vliv na odeszvu pri stimulaci. Musí se uživat ale nejmíň 3 měsíce v kuse, aby se ukázal nejaký účinek.
Přiložíla jsem fotku jednoho amerického CAR, který ho vřele doporučuje při nízkém AMH a od roku 2006 kdy ho začali doporučovat prováděli již několika studii.
Nedávno jsem četla článek, že DHEA prý mezicasem jiz doporučuji 10% všech CARu.
Jak se ten lék prosímtě jmenuje? Letím v říjnu do USA tak bych si ho koupila.
Ahoj holky moc vám děkuji za slova útěchy a povzbuzení…přítel i rodina mi je velkou oporou. dám se brzo dohromady /doufám hlavně po zdr. stránce/ a hupsnem na to znova. odjedeme někam na dovolenou.
v minulosti jste zde probíraly i co berete za přírodní léky na povzbuzení vaječníků…byl to Gynex? braly jste ještě něco jiného? až budu fit a budeme to znovu zkoušet, že bych začala taky něco brát na povzbuzení…děkuji a přeji hezký den těhulky
@katy3011 ahoj já mám amh 0,1 a bublinka byla nakonec počata přirozeně
@ESlunce tak to jsi měla velké štěstí!! já už po třetím IVF a nic..