Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.8.17 14:14

Holky mate nektera informaci o tom, ze Malickova konci? tak dlouho jsem ji doporucovala jedne svoji kamaradce a tak dlouho ji dokopavala k objednani, az mi napsala, ze cely oddeleni na Karlaku konci, nikoliv se stehuje apod., ale ze zktratka konci. Coz mi prijde divny a nenapada me ani nejmensi duvod proc by. Vite nektera vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.8.17 16:29

Ahoj děvčata, :-( je mi bídně. určitě mi tady některá z vás poradí, když už doktoři si mě přehazují sem tam.
V pondělí večer jsem měla revizi dělohy. v úterý mě propustili domů. Nekrvácela jsem. v pátek v noci ukrutné bolesti břicha. návrat zpět do nemocnice, že se mi v děloze hromadí krev která neodtéká. Musela jsem v pátek opět na sál. nejdříve to zkoušeli v noci injekcí nepomohlo pak ten sál. v sobotu i v neděli jsem měla kontrolní sono, že tam tekutina stále je, ale že mám vyčkat na MS, že to všechno odejde. propustili mě ikdyž mám bolesti břicha. Dneska ráno KO u mé gyn.dr. kde dle UTZ mám nález stále v děloze. Sestra mi dala injekci. doteď stále bez krvácení a že zítra mám jít na UTZ do nemocnice. až ted mi nasadili i antibiotika.
hrozí mi další revize, kterou teda podstupovat nechci a udělala bych cokoliv abych se rozkrvácela a děloha se touto cestou sama vyčistila. jsem nafouklá.
máte některá z vás zkušenosti? na netu jsem se dočetla že injekce by měla hned zabrat a já od rána furt nic. nechci znovu pod kudlu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 16:48

@ESlunce jejeje to je mi moc lito, ale kup si kontryhel a malinovnik v lekarne, popr. nasbirej, pokud mas zdroj a prolejvej se tim od rana do vecera, klidne nekolik litru, zpusobi to stahy delohy, stejne jako pri vyvolani porodu a deloha by si mela se zbytky poradit uplne sama, at uz tekutiny, nebo krve. Jinak to odmitnuti revize chapu, nesla bych teda uz na to prvni, coz ted nema samozrejme smysl resit, ale myslim, ze by to mohlo pomoci alespon pred tou druhou, vyhnout se ji uplne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
21.8.17 17:05

Ahoj,

byla jsem dnes u Dr. Zhang, a výsledek byl, že mi prý chybí čchi a že mám málo esence. Dostala jsem bylinky a doporučení stravy.
Jinak říkala, že mi chybí prokrvení pánve a ledvin. Nemáte někdo s tím zkušenost, co by na to mohlo pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 17:42

@Lindapynda no jak to tak ctu, tak s touhle diagnozou od ni odchazela snad kazda, vcetne me, jinak info ohledne posileni ledvin hledej na Dedku korenari, nebo zdravi AZ Jardy Zajicka, v diskuzich v lupe, tam toho najdes dost, jaky byliny a pripravky jsou k tomu nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.8.17 19:22

@Lindapynda cvičení dle Mojzisove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.8.17 19:26

@ESlunce to mne mrzí, ale věřím, že injekce zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.8.17 19:36

@Mallorka od rána stále nic :? čtu na jiných diskuzích že jiným se to rozjelo hnedle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.8.17 20:14

@ESlunce to he divný :,(, snad doktorka zítra poradi. A je ti dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.8.17 21:17

@Mallorka bricho mam napnuty / nafoukly…tak jak pred ms a furt me bricho boli a ms ne a ne se spustit. Dr.ma dovolenou a posila me zpet do nemocnice na kontrolu odkud me vcera propustili tak se mi tam moc nechce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
21.8.17 22:50

@ESlunce
Tak zajeď do jiné nemocnice.
Nevím odkud jseš, ale odmítnout tě nemůžou, kor když máš potíže.
Rozhodně bych zitra nekam zajela, když se MS prý měla zpustit ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.8.17 08:48

@ESlunce ahojky, jak to s tebou vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
22.8.17 19:47

@Mallorka ahoj holky…psychicky bidne :(. Dneska opet kontrola v nemocnici uplne u jineho lekare. Uklidnil me ze to co vidi na utz nejsou zbytky sliznice ale male male mnozstvi krve. Dalsi revizi nedoporucuje a mam vyckat ms. Dostala jsem dalsi injekci. Opet nezabrala. Jsem klidnejsi. Moje dr.mi totiz rekla ze vidi zbytky sliznice. Jen ty bolesti bricha jsou neprijemny ale to asi po vykonu k tomu patri…jak brzo po ztrate jste z toho dostaly??kdy s vama prestaly mavat hormony a smutek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.8.17 19:52

@ESlunce já přesně za měsíc.

Z toho nejhorsiho zacatku jsem se dostala do prvniho snažení, pak jsem měla opět naději, ze to mohlo vyjit. Ale takova smutna bez zivota jsem byla do doby, kdy se to povedlo opravdu. To ti nemůžu lhát. Mimi jsem si přála dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
22.8.17 20:20

Pro me he hrozne tezky ted takhke brzo od sveho okoki a pratel slyset to bude dobry to se stava nejsi prvni nemela jsi jezdit na sumavu a tak dokola..to je uz vydilujici jim rikat ze vim ze se to stava ale ze uz to nejde poslouchat. Nechci nikoho videt. Furz se nekdo ke mne cpe na navstevu. Brecim. Vim ze me okoli ma se mnou soucit.ale ja ty lidi ted nejak nemuzu rozdychat byt to jsou my pratele.
Do prace se mi nechce. V praci to mikdo nevi. A česka natura je vyzvidat vyslychat a co ti bylo atd…musim se nejak obrnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí