Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
29.7.17 11:32

@Maya9876 já měla fsh 41, amh pri poslednim měření uz 0,0 a mam holčičku ze svého vajíčka. Upravila jsem životosprávu, nechala si vysetrit imunitu, užívala bylinky a povedlo se z minimalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.7.17 16:54
@kotatko0 píše:
@Maya9876 já měla fsh 41, amh pri poslednim měření uz 0,0 a mam holčičku ze svého vajíčka. Upravila jsem životosprávu, nechala si vysetrit imunitu, užívala bylinky a povedlo se z minimalky.

Ahoj, jak valcite? planujete druhatko?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
31.7.17 13:02

@kotatko0 juuuu :) Co přesně je minimalka? Trochu se v tom ještě ztrácím. Doktor mi řekl, že moje vaječníky na léčbu nezareaguji. Tečka. Užívám kotvicnik, listovku, malinik, kontryhel a mám 25 mg letroxu. A lásku téměř denně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
31.7.17 13:10

@kotatko0 už jsem si zjistila co to je minimálka. Obávám se, že bych si za tím musela stát, mám pocit že mě tlačil do darovaných vajíček. Přemýšlela jsem, že si řeknu jen o clostík a nechám to být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
31.7.17 20:38

@Maya9876 zkus navstivit dr. machacace-ten te podpori a minimalku spise doporuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
31.7.17 22:52

@pepop odkud je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.8.17 07:43

Machac je z Olomouce a hodne si ho chvali a tim padem toho ma asi hodne… ja jsem mu volala pred 14dny a nejblizsi termin konzultace me nabidl na pulku zari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
1.8.17 19:07

Ahoj, já mám AMH vysoké, ale jdu si sem pro radu kamarádce. Má AMH asi 0,9, za sebou dvě IVF a nic z toho. Věk 40. Uvažuje o konzultaci u Dr. Machače. Už v minulosti jsem slyšela, že pro nízké AMH je minimálka vhodnější. Můžete mi dát do začátku pro kamarádku nějakou radu? I když si už prošla dvě IVF, seběhlo se to v celkem krátkém čase po sobě, tak je, dá se říci, pořád v tomto ohledu nováček. Díky a ať se všem daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.17 21:02

@MartinaCV mnohem dulezitejsi nez AMH je FSH a to i vzhledem k tomuto veku, bohuzel roli nehraje kvantita, ale kvalita, ktera muzebyt v tomto veku uz vselijaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
1.8.17 23:11
@marketabublina píše:
@MartinaCV mnohem dulezitejsi nez AMH je FSH a to i vzhledem k tomuto veku, bohuzel roli nehraje kvantita, ale kvalita, ktera muzebyt v tomto veku uz vselijaka

Jasně - k té kvalitě. Můžeš mi napsat něco víc k FSH? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.8.17 00:04

@marketabublina Už jsem si načetla… čím vyšší hodnota FSH, tím nižší šance na otěhotnění. Referenční meze vidím na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
2.8.17 07:21

@MartinaCV ahoj, ja otehotnela v 39 letech z minimalky, FSH jsem mela merene rok predtim a bylo 9, ale oni meli jine referencni hodnoty nez jsem zvykla z jinych laboratori, AMH jsem mela take rok predtim 2,4, ale na velke IVF jsem spatne reagovala. Nebo lepe receno jsem navzdory hodnotam mela malo antralnich folikulu. Minimalky jsem mela dve s Femarou, prvni skoncila biochemkem a druha uspesnym tehotenstvim. V 36 jsem otehotnela po velkem IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.8.17 08:10
@Lucake píše:
@MartinaCV ahoj, ja otehotnela v 39 letech z minimalky, FSH jsem mela merene rok predtim a bylo 9, ale oni meli jine referencni hodnoty nez jsem zvykla z jinych laboratori, AMH jsem mela take rok predtim 2,4, ale na velke IVF jsem spatne reagovala. Nebo lepe receno jsem navzdory hodnotam mela malo antralnich folikulu. Minimalky jsem mela dve s Femarou, prvni skoncila biochemkem a druha uspesnym tehotenstvim. V 36 jsem otehotnela po velkem IVF.

Děkuju a to bylo u Dr. Machače? Můžeš mi, prosím, napsat víc k Femaře? Děkuju :kytka: A gratuluju! Já jsem porodila první dceru měsíc po mých 41. narozeninách, teď mi bude 42 a zkoušíme brášku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.8.17 08:11

Dr. Machač zavádí klidně dvou nebo třídenní embrya? Provádí se u Machače genetická vyšetření embryí? (PGS nebo PGD)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
2.8.17 10:04

@MartinaCV provadi.spise se priklani k transferu 5.dennich, ale mne zavadel i tridenni kdyz to byl nativ a tim padem jedno vajicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí