Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.6.17 09:03
@ejbinka píše:
a nezkoušíš ovulační testy? :think: Pak by přeci bylo poznat, ež se ovulace blíží a vajíčko lapit dříve? 8)

jo to vždycky zkouším, než jsem jela slaboulinkatá čárka, ten den píchnutý ovitrelle a přesto uteklo… :roll: Lenička

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.17 09:29

@Mallorka Ahoj, díky za optání… zatím nic neřeším. Byla jsem u svého dr., taky o tom nikdy neslyšel, ale říkal, že hodnoty špatné rozhodně nemám, a že si myslí, že to může být fakt nějaká blbost a nic to být nemusí. Za cca 14 dní jdu k němu na sono, tedka mi ho nedělal, měla bych tři po sobě. Pročetla jsem mraky info na netu, pořádně o tom moc nikde nic není a co jsem našla, tak záleželo spíš na množství. My máme dle nich jen nepatrné množství, což jsem se dočetla, že někdy je vidět i u zcela zdravých plodů na těch vysokofrekvenčních utz. Pak také situace, že to zcela spontánně vymizelo. No hodila jsme to tedka za hlavu, jinak bych asi zešílela a počkám, jak se situace bude jevit dál. Momentálně se zabývám už něčím jiným, protože celý týden jsem nedělala nic jiného, jen hledala informace. Každopádně příběhy, co jsem načetla, byly daleko horší a dopadlo to dobře. „Ta neznámá“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.17 09:37
@ejbinka píše:
hm zvláštní a zkoušíš více dnů před? on je pozitivní spíše už den před ovulací.
A ty pícháš nějaké injekce? :think:

jo zkoušívám to :-) ne mám čistý nativ :-) Lenička

• Citovat
  • Upravit
1447
22.6.17 11:13

Ahoj holky. Hlásím příchod z kontrolu folikulometrie. :mavam:

Folikl od pondelka vpravo porostl o 5mm teď má 14mm a vlevo jsem mela 1× 7mm a teď tam mám 2× 8 a 9mm.
Není to žádná sláva a přesto mi doktor z centra napsal… „Podle mě je to v pátek na Ovitrelle a v neděli na punkci.“
Už se tu některé stalo, že by z toho něco bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.6.17 11:52

Neznámá - to je super, že to tak bereš a tvůj doktor je taky fajn. Kdyby něco bylo špatně, tak se to už dávno projevilo. Tak dej potom vědět. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
22.6.17 11:59

@Magda26 taky hezký. já se tady tak nějak naučila, že na všechno je řešení a se vším se dá něco vykouzlit, tak usilovně přemýšlím co s těmi biochemky uděláme. Jsem blběna neobyčejná, už skoro pět měsíců se chystám za svým bylinkářem a ještě jsem tam nebyla. a to je kouzelník, to by třeba mohla být pěšinka. Neříkám cesta… :mrgreen: tak mám v plánu alespoň čaj od báby kamenické, já žádná moc velká doktorská kouzla nechci, můj muž nechce zas tak moc druhé (spíš třetí), řekl že jenom když upadne zhůry. Čajům natolik nevěří, aby to by nebral jako nefér napomáhání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
22.6.17 19:48

@julie74 No je fakt, ze jednu u nas celkem vyhlasenou bylinkarku mam tez jeste v zaloze a nebyla jsem schopna za ni zajet uz…tri roky :mrgreen: Ja jsem ted ve fazi, ze mam pocit, ze co se tech telesnych veci tyce, neni uz kam dal jit…Ta komplementopatie, co mi zjistili celkem nedavno, je sice celkem dulezita, ale ve finale co se tyce lecby, nic moc noveho mi to neprineslo. Jinymi slovy-i kdybych do sebe nechala dal vsemozne stourat, ono by se urcite jeste na neco prislo, ale ve vysledku by mi to uz nijak nepomohlo. Takze se uz delsi dobu snazim zamerit spis na psychiku-proste verim, ze duch zvitezi nad hmotou… Nerikam, ze verim na minule zivoty a tak, ale fakt se snazim premyslet nad tim, proc mi moje telo to tehotenstvi nechce dovolit. Pac nevim proc, ale vnitrne jsem si celou dobu nejak jista, ze o tom fyzickem tele to neni. Spis mam pocit, jak tu nekdo nedavno taky psal, ze kdyz uz si myslim, ze mam vsechno pod kontrolou a jedu na jistotu, telo se uplne jak naschval zachova naprosto nepredvidatelne… A to telo je moje, takze fakt z toho nemuzu obvinovat nekoho jineho, to si proste ridim ja :mrgreen:, byt asi na nejake nevedome urovni… Takze jde o to, probrat se vsim tim psychickym bordelem, co mam v sobe, a vyresit vsechno, co by mohlo byt ten zakopany pes… Snad mi rozumite, nerada bych, aby to pusobilo, ze jsem tesne pred zhroucenim a zrala na psychiatra - presne naopak: kdyz jsem si dosla k tomuhle poznatku, hodne me to uklidnilo, pac ja mam rada veci pod kontrolou, takze pokud je to opravdu tak, ze je to proste cele jen o me, nejak se s tim poperu - jako jsem musela v zivote uz nekolikrat… Ta serie biochemek mi prijde jako vstricny signal meho tela, ze jsem na spravne ceste a pujde to, ale je potreba ten proces dotahnout. A taky tomu svemu telu verit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.6.17 20:26

@Magda26 Magdi, máš pravdu, dle mého je psychika strašně důležitá. Ty naše diagnózy v roce 2013 myslela jsem, že se zbláznim… a Tomášek za námi přišel až v momentě, kdy jsem byla naprosto v pohodě. A asi to tak mělo být… protože v jeho letech otěhotnělo mnoho mých kamarádek a máme se dobře. Má hodně partaku. Karma :)

@julie74 Juli, též bych to už neřešila přes doktory a nechala osudu. Pokud to tak má být, tak mimi ještě přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.17 22:08

@Magda26 Magdi toto co vsechno popisujes, na to by byla idealni kineziologie, Tam by se prislo na leccos a pomohlo by ti vyresit ducha a posleze i hmotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.6.17 11:12

@Magda26
Magdi, úpně Ti rozumím.
Asi to chce prostě už jen ty pokusy a štěstí.

Uvědomila jsem si teď, že třeba mám ty vejce normální (v rámci věku), ale ovu impr vere nalevo, kde to nejde. Mám cca 14 cyklů do roka, i kdyby bylo 7 vajec napravo, tak čistě statisticky můžou být cca 2-3 „schopné“. Ale vzhledem ke zhoršenému SPG se to nesejde tak jak by mělo. Mám takové tušení, že já jsem v kondici spíše v létě (více světla, slunce), a to zase máme horší SPG.
A tady v diskuzi má málo kdo pouze nízké AMH. Většinou je k tomu ještě třeba imunita, vejcovody, děloha nebo ten SPg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
23.6.17 11:36

@Rozettka No prave - nejhorsi na tom je, ze se vetsina tech veci muze dost dramaticky menit v case, takze aby se to seslo vsechno naraz nejak optimalne, to uz je fakt loterie a osud..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.6.17 12:33

@Magda26
Příští týden jdu na tu TCM, ale neočekávám od toho nic převratného. Klidně budu pít v pořadí už 3. typ čaje :lol: Už si ale nemyslím, že mi někdo dá nějakou naprosto převratnou odpověď.
Psychika - to je určitě limitující faktor, ale loni jsem např. otěhotněla při zatím největší krizi, kdy jsem se zmítala v beznaději…takže to je taky všechno otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.6.17 12:34

A taky mi připadá, že třeba ani žádná odpověď na ty neúspěchy neexistuje. Prostě jednou není vajíčko, podruhé spermie, potřetí se nechce děloze… :lol: Ale jednou to tam třeba spadne, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.6.17 13:39

Holky, potřebovala bych se zeptat ještě jednou na ten orgalutran - zastaví produkci LH, ale nemůže se stát, že zastaví i produkci FSH? Jinými slovy - vejce sice vydrží, ale není teoreticky zase riziko, že nemusí být ok? Magdi, když jsi měla tehdy orgalutran, tak jaké bylo vejce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
23.6.17 14:37

@Rozettka ja jsem Orgalutran měla pri obou minimalkach a vzdy ze 3 foliku byly 2 zralé vejce, které se i diky icsi ci picsi oplodnily a také se vzdy zaváděly 2 embryjka. Dokonce se pri posledním pokusu i obe chytly, jen srdíčko měla jen Betuska. Takže na me Orgalutran fungoval dobre. Měla jsem vzdy i jeden folik o dost vetsi nez ostatní a naštěstí vzdy počkal do OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí