Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
12.6.17 19:49

Anonymní nám nabízeli speciální studii / nevím zda ještě je či není / Dělají se všechny testy z krve na to zda je dítě v pořádku. Zkus zavolat do Brna do Dětské nemocnice zda tuto studii ještě mají a mohla bys jít gratis na tento odběr, výsledky budou za caa. 14 dní. Nám to doporučoval beharka, ale zkus přímo mluvit Galiovou a doml se s ní. nevím odkud jsi, ale je lepší jít k odborníkovy dále než za roh baráku k bl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 10:09

@Mandlička Děkuji..já jsem z Prahy.. takže docela dost z ruky, ale děkuji. Přemýšlím nyní, co dál..čekám na výsledky krve ještě od gyn ohledně cukrovky, rh a spol, a zeptám se rovnou, že bych chtěla konzultaci s mým dr., at se podívá i on..případně, co by ještě navrhl, kromě radikálních řešení..

• Citovat
  • Upravit
4535
13.6.17 10:50

Anonymni, zkus napsat tady v diskuzi Capel, koťátko0 a Indonésie. Myslím, že všem vyšly testy špatně a dopadlo to dobře. Capel myslím pak šla na nějaký speciální podrobný vyšetření jako samoplatce, ale jistá si tím nejsem. A koťátko k nějaký vyloženě odborníci na screening v Praze, že by ses k ní taky objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.6.17 10:53

Anonymní Praha -Brno to není zase taková dálka je to jen kousek vlakem jezdím to tak 50 x za rok v pohodě. Cestou si odpočinu a je to. Mám alespon 2,5 hodiny pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 11:18

@Mallorka Děkuji..asi to byla ta Frisová možná..

• Citovat
  • Upravit
4535
13.6.17 11:30
@Anonymní píše:

Jo, byla. Teď jak jsi to napsala, tak mi to naskočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
13.6.17 13:03
@Anonymní píše:

ano byla to Frísová, screening je sice placený, ale myslím, že je fakt dobrá. Takový moderní UZ co tam má, jsem nikde jinde neviděla. Jinak já měla ještě horší hodnoty Papp - ale to spíše znamená zhoršenou placentu a HCG jsem měla taky o hodně vyšší. Celkově mi screening vyšel hraniční 1:250.
Držím pěsti, ať je to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 13:33

@kotatko0 Děkuji, no já měla právě taky Papp horší… 0,401, jinak by to bylo ok..až na ten utz nález..a měla jsem 1:600.. a ona ti to přeměřila, znova nabrala hodnoty?

• Citovat
  • Upravit
990
13.6.17 14:01

@kotatko0 ahoj,jak valcite? co holcicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
13.6.17 14:02

@Mandlička drzim ti moc palce do boje! chodis jeste k buresove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
13.6.17 14:11
@Anonymní píše:

ano, byla to ona!! Doporučuji, je prý fakt dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
13.6.17 15:29
@Anonymní píše:
@kotatko0 Děkuji, no já měla právě taky Papp horší… 0,401, jinak by to bylo ok..až na ten utz nález..a měla jsem 1:600.. a ona ti to přeměřila, znova nabrala hodnoty?

vzala ty původní výsledky krve, ale zevrubně se podívala na mimčo, všechno do detailů, dívá se na všechny orgány. taky mi měřila tlak, a nakonec vyšlo vysoké riziko preeklampsie, tak doporučila stacyl. bohužel měla pravdu a vysoký tlak s bílkovinou v moči jsem ke konci těhu měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
13.6.17 15:31

@pepop holčička nám dělá radost, vše se snad k dobrému obrací :-) a co ty, už dlouho jsem o tobě nečetla, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 15:49

@kotatko0 takže krev už nenabírala..a tys tam šla ještě v rozmezí na prvotrimestrální screening? Do cca 13plus6, nebo až později? A vyšlo ti u ní riziko menší?..koukala jsem na její stránky.. No preeklampsii mi taky napsali..1:11.. vysokej krevní tlak, a asi fakt oj..měřila jsem se i dnes..a stejně vysoký :(

• Citovat
  • Upravit
543
13.6.17 16:43
@Anonymní píše:
@kotatko0 takže krev už nenabírala..a tys tam šla ještě v rozmezí na prvotrimestrální screening? Do cca 13plus6, nebo až později? A vyšlo ti u ní riziko menší?..koukala jsem na její stránky.. No preeklampsii mi taky napsali..1:11.. vysokej krevní tlak, a asi fakt oj..měřila jsem se i dnes..a stejně vysoký :(

já tam byla nakonec na oba 2 screeningy, na prvotrimestriál i ten druhý po 20. týdnu, protože mi ještě na mojí gynekologii nabrali i tripple testy a tam to právě vyšlo ještě hůř. U frísové mi ten prvotrim. vyšel lépe, přepočítala to, nějak 1: 4800, už nevím přesně, musela bych mrknout do papírů…
no já měla preeklampsii 1:50, a ono to není žádná sranda, já už měla ke konci i zhoršené průtoky placentou. raději, ať na tebe více dohlížejí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí