Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mallorka ooooo dekuju, to bych byla silne nad pravdepodobnosti! Ale spokojena! Nuze vzyvej vsechny bohyne plodnosti, hlavne ty, co maj na starosti misky s prvojaderkama
![]()
@jijisan píše:
@Mallorka ahoooj! Darovatka, porad delam vajecny zmetkymame 6 prvojader na ledu, strasne se bojim, ze nebude nic na ket… Minule to tak dopadlo
ale douuuuuufaaaaam v aspon jednoho bojovnicka…
![]()
Držím palce
zvláštní postup kam chodíš?
Holky, tak vám tady představuji juniora, odpovídáme 7 týdnu, podle ms 6+5 a pěkně nám skákalo ![]()
Po 5 minimálce a roce v centru jsme se dočkali
![]()
@jijisan Dej určitě vědět, budeme na tebe myslet všechny. Já konkretne za dvě ![]()
@Marci1979 nadherne, užívej si to a hlavně musí být člověk na sebe opatrny ![]()
@tereseka píše:
@Marci1979 nadherne, užívej si to a hlavně musí být člověk na sebe opatrny
U tebe je mi to moc líto
Drž se a vzhůru do dalšího boje. ![]()
Kde chodíš do centra?
@tereseka dekuju
ja uz mam dva, jednoho z velkeho IVF, ten je na fotce, dneska uz ma 3.5 roku, a druheho z minimalky, ten ma devet mesicu. Taky jsem byla ochotna podstoupit vsechno, priznam se, ze mi to dodavalo silu a optimismus, plus muj uzasny gyndr, ktery me psychicky podporoval. Plus u nas to vedela siroka rodina a vsichni drzeli pesti
Kdybys neco chtela vedet, ozvi se
@jijisan to bude magicky den, zazrak bude ![]()
@Marci1979 moc gratuluji, at vsechno dobre jde
@Marci1979 chodím do Varů, první návštěva v červnu a k ET jsme se dostali kvůli komplikacím až 24.10.
Kam chodíš ty? ![]()
@Lucake píše:
@tereseka dekujuja uz mam dva, jednoho z velkeho IVF, ten je na fotce, dneska uz ma 3.5 roku, a druheho z minimalky, ten ma devet mesicu. Taky jsem byla ochotna podstoupit vsechno, priznam se, ze mi to dodavalo silu a optimismus, plus muj uzasny gyndr, ktery me psychicky podporoval. Plus u nas to vedela siroka rodina a vsichni drzeli pesti
Kdybys neco chtela vedet, ozvi se
Určitě se ráda ozvu ohledně ty minimalky, taky jsem přemýšlela o dlouhým protokolu, ale to se asi na nižší amh nedoporučuje. Já jsem měla vždy ovu až 18. den a tak si říkám, že při tom krátkým protokolu neměly vajicka dostatek času dozrát, i když se na to dává nějaká injekce..jinak od těch operacích mi ovu sama uz nenaskočila..
@tereseka když máš tak pozdě ovulaci, to se docela prodraží. Já ji mám naopak brzo, musela jsem dostávat zastavováky, ale u IUI mi vajíčko stejně uteklo
@Lucake uvidíme, tedy vůbec nevím jak jsou na tom ty minimalky cenově. V lednu se objednám na konzultaci. Ale asi sama od sebe mít ovu nebudu ![]()
@tereseka to neporadim, ja jsem je mela v cizině, kde pojištění nehradí ani jeden ultrazvuk, když to je na umělé oplodnění